Clickmed
programare rapida la medic

Sa fiu oare gravida?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de almeeda cu 12 ani in urma

Pe data de 11 aprilie am avut penultima menstruatie,urmatoarea mi-a venit pe data de 31 mai ma durut burta ca de menstruatie dar ceva mai tare,pe seara a inceput sa imi curga o scurgere maronie,am mers din nou la urgenta si mia zis ca nu e nimic in neregula(eu am pus problema cum ca as fi gravida),mi-a zis ca totul e in regula si mia dat tratament cu prgesteron,acid folic si no-spa.Dimineata a inceput sa ma doara iar burta,dupa cateva ore am inceput sa sangerez si am mers din nou la urgenta unde mi-au recomandat internare.M-am internat si miau administrat tratament injectabil si perfuzabil cu:vitamina C,vit K,ampicilina,etamsilat,adrenostazin,si metronidazol tablete.Sangerarea a durat normal 5 zile dar a fost putina probabil de la tratament caci daca nu probail as fia avut hemoragie.Mi-a facut si eco intravaginal la care mi-a iesit un chist pe partea dreapta de care stiam de 13 mm,uterul sanatos,iar pe partea stanga medicul zicea ca sunt niste micropolichisturi.Dupa 5 zile m-a externat si au inceput sa ma doara oasele si sa fac putina febra 37,2,i-am povestit la medic si mi-a dat tratament cu zinat 500,calciu lactic,vitamina c,vit a si d2,gynofort ovule si ketonal supozitoare.Problema e ca dupa 2 zile de tratament ma cam doare burta si am bufeuri .Nu stiu ce sa mai cred sa fiu gravida si sa am menstruatie peste sarcina(am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negative).Va rog mult daca ma puteti ajuta nu stiu ce sa fac si unde sa mai merg,sa se vada sarcina ca niste micropolichisturi?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sa fiu oare gravida?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Iuli (acum 12 ani)

Gravida NU sunteti atata timp cat testele sunt negative. Sarcina nu are cum sa se vada ca niste microchisturi din 2 motive: 1. microchisturile sunt pe ovare iar un eventual bebelus ar fi in uter, deci in cu totul alt loc 2. nu arata la fel.
Mergeti cat mai curand la un medicENDOCRINOLOG BUN si faceti-va toate analizele hormonale. Aveti o dereglare hormonala care trebuie tratata. Daca incercati sa ramaneti gravida si nu puteti, acesta este motivul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.