Clickmed
programare rapida la medic

Problema ejaculare preroce

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Madalinu cu 12 ani in urma

Buna ziua ...am 16 ani... virgin...si imi este cam frica sa imi incep viata sexuala din cauza acestei probleme(ejaculare preroce) (iar cateodata cand ma excit atunci cand ma mai pipai cu prietena, nu stiu de ce imi curge putin lichid seminal fara sa imi dau seama si fara sa vreau,...o fi din cauza masturbarii? sau lipsa experientei sexuale? )...va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi , fiindca este enervant acest lucru si vreau sa o rezolv cat mai repede

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema ejaculare preroce"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o zi)

Buna ziua,

In primul rand, este complet normal sa ai aceste ingrijorari si nelinisti in ce priveste propria sexualitate, mai ales la o varsta tanara cand incepi sa experimentezi si sa descoperi aceste aspecte. Ce trebuie sa intelegi este ca aceste lucruri pe care le descrii nu sunt neaparat semne ale ejacularii precoce.
Ejacularea precoce se refera la situatia in care un barbat ajunge la orgasm si ejaculeaza inainte ca el sau partenera lui sa doreasca acest lucru. Aceasta poate fi determinata de diferiti factori, inclusiv stres, anxietate, probleme de relatii sau probleme fizice. Dar in faza de prim-adolescenta, cand incepi sa descoperi sexualitatea, nu ar trebui sa te ingrijorezi prea mult.

In al doilea rand, lichidul care curge atunci cand esti excitat este un fenomen absolut normal. Acesta se numeste "pre-ejaculare" si este produs de unele glande care se numesc glandele Cowper. Pre-ejacularea ajuta la lubrifierea pentru contactul sexual si nu are legatura cu masturbarea sau lipsa experientei sexuale.

Cel mai important lucru pe care il poti face este sa incerci sa te relaxezi si sa nu te grabesti. Desi poate parea dificil de crezut, presiunea pe care ti-o pui singur poate agrava simptomele pe care le descrii.

In concluzie, te incurajez sa discuti deschis despre aceste ingrijorari cu un medic specialist. Poti sa iti faci un control la un medic urolog sau un medic de familie si sa ii descrii aceste lucruri.


Retine ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului. Este important sa consulti un medic in legatura cu situatia ta specifica si sa urmezi recomandarile acestuia. Alege un medic specialist potrivit pentru tine: www.clickmed.ro/medic/urologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Disfunctii-sexuale-masculine/ejacularea-precoce-cauzele-cele-mai-des-intalnite_18174

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.