Clickmed
programare rapida la medic

Infiltratii cu ozon

Hernie de disc
Intrebare postata de RODICA 2011 cu 12 ani in urma

Infiltratiile cu ozon cat sunt de bune si cat te pot ajuta sa nu ajungi la operatie?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infiltratii cu ozon"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Aly (acum 12 ani)

Infiltratiile cu ozonse pare ca au ceva rezultate benefice,la fel si fizioterapia si kinetoterapia si respectarea reguluilor scolii spatelui(de stat in picioare,pe scaun,de ridicat,aplecat,etc).Daca durerile sunt de peste 4-5 luni si sunt intense uneori sau daca ajungeti la faza in care nu mai simtiti piciorul(pareza) sau nu mai puteti merge de durere,atunci este urgenta chirurgicala si trebuie operata.Daca hernia de disc este mai putin pronuntata puteti incerca operatia de nucleotomie percutana,care este mai putin invaziva,recuperarea este rapida,nu necesita internare,dar este semnificativ mai scumpa.Daca aveti o hernie de disc in faza 1 sau 2 si chiar 3 o puteti intretine cu fizioterapie 2 ori/an,kinetoterapie zilnic si respectarea regulilor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
camelia384 (acum 10 ani)

Sunt operata de hernie de disc cervicala de 7 ani.Acum am dureri in omoplatul stang,iradiaza pe mana pana in "podul''palmei.Sunt zile cand sunt dureri suportabile,alteori foarte intense.Sunt firesti dupa ani,sau aceste dureri pot veni si de la alte afectuni? Va multumesc anticipat celor care ma vor ajuta sa gasesc "drumul",spre un medic bun,un specialist.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de camelia384
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de camelia384
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Marina (acum 8 ani)

Cea mai p***a alegere ozonoterapie nu sfătuiesc pe nimeni am făcut o gramada de ședințe fără nici un rezultat mă chinui de un an în dureri am făcut proceduri la eforie nu a dat randament am făcut infiltratii diprofos nimk injecții dexametazona nu sa ameliorat delok acum am făcut infiltratii cu cortizon în coloana aștept rezultate apropoo nu mai zik de medicamente tot ce era posibil drept sa văd ce se întâmplă cu infiltratia care am făcuto intradevar super mega hiper dureroasa fara anestezie locala fără nimik sper sa fii meritat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.