Clickmed
programare rapida la medic

Stomatologie raspuns medic

Caria dentara
Intrebare postata de madyvisan20 cu 12 ani in urma

Buna seara!De foarte mult timp ma confrunt cu dureri dentare,in primul rand din cauza banilor iar in al doilea rand de frica .Mai bine ma infund de medicamente decat sa merg la dentist .De curand am avut dureri ingrozitoare cu dureri de cap ochii ceafa .Oare sa am infectie???????
MULTUMESC!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stomatologie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Iuli (acum 12 ani)

Posibil. Pana nu ajungeti la medic, nu va poate ajuta nimeni pe Internet. Exista locuri unde va puteti trata aproape gratis, nu inteleg de ce sa stati asa. Nu stiu daca stiti cat rau va puteti face stand asa si luand medicamente. Intr-o zi veti regreta faptul ca nu ati mers mai repede la medic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna seara,

cred ca va dati seama ca fara un consult la medicul stomatolog nu veti putea primi un raspuns coerent, un diagnostic sigur sau vreun tratament. va inteleg problema cu banii, dar in realitate, toate medicamentele despre care pomeniti costa mai mult decat un consult stomatologic. evident exista nenumarate posibilitati de diagnostice pentru dumneavoastra, dar intre a trata o presupunere si a trata o boala diagnosticata corect cred ca veti alege varianta corecta. aici vi se pot recomanda antiinflamatorii sau chiar antibiotice dar fara a trata cauza, acestea vor fi inutile.

va urez o seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Caria dentara.

Inscrie-te aici!
Nirolf (acum 12 ani)

Poti face otita, reumatism, boli de inima sau boli la alte organe din cauza unei amarate de carii, asa ca nu mai sta, du-te la stomatolog si trateaza-ti dantura. Pentru dintii cu nervul afectat recomand extractie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nirolf
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nirolf
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Manuela C (acum 12 ani)

Buna ziua,

Domnule doctor Georgescu eu am 33 ani si miastenia gravis.De vreo 3 luni ma confrunt cu o durere in gat care nu cedeaza la tratamentele ORL.Aceasta durere este pe partea dreapta si e insotita de o glosita cronica.La patologie orala mi s-a recomandat sa fac o slefuire cusp lingual al lui 46 si tratamentul leziunii odontale. Eu nu am voie anestezic.Ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta procedura? Va multumesc din suflet.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.