Clickmed
programare rapida la medic

Durere de stomac raspuns medic

Refluxul gastroesofagian
Intrebare postata de vendredi70 cu 12 ani in urma

Buna ziua,
De 2 ani am reflux gastroesofagian si iau omeprazol o pastila la 2 zile atat .In ultimul timp am o durere de stomac de vreo 3 zile.Am inceput sa iau omeprazol zilnic si mi s-au diminuat durerea de stomac.Este posibil daca iau omeprazol pentru reflux gastro sa-mi apara durerile de stomac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere de stomac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna seara,

omeprazolul este un medicament indicat si pentru reflux si pentru durerile de stomac pe care le aveti, deci de principiu nu omeprazolul este cauza durerilor dumneavoastra. totusi, printre reactiile adverse se numara si durerile abdominale, cu toate acestea insa, sunt foarte rare.
va recomand un consult la medicul de familie, pentru a va schimba acest medicament daca va considera ca acesta este sursa durerilor, sau mai degraba pentru mai multe investigatii, pentru a gasi cauza durerilor de stomac.
mai multe detalii despre omeprazol, puteti gasi si pe acest site pe care ne-ati scris, spre exemplu la acest link: //sfatulmedicului.ro/medicamente/omeprazol-capsule-enterosolubile_16411

va urez o seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Refluxul gastroesofagian.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Iuliana (acum o luna)

Doamna draga să.stit că și eu personal am luat omeprazonul.si.omeprazonul apară mucoasa stomacului și refluxul ...și mie mă durut stomacul ..și mam dus la doctori și mea făcut o endoscopiei și mea găsit polipi pe stomac și de-a cea mea durut ...Mia scoși polipul și acuma mă simt foarte bine ... Să mergeți să vă vadă...Cu un bilet de trimetere de la doctorița de familie.si nu vă coastă nimica ... Nu m-ai bine ...iuliana...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Iuliana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Iuliana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nedelea alexandru robert (acum 9 ani)

am loat de 12 zile de la farmacie mastlile pentru stomac si nici in ziua de azi nu ma lasa stomacul am dureri mari la stomac toata zia la wc ma duc din 10-10 minute si nu stiu ce sa mai fac imi dati dv un raspus va rog frmos? Sau o reteta?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.