Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina

Sarcina
Intrebare postata de veronica192 cu 12 ani in urma

Buna Ziua !


Sunt insarcinata si abia am aflat,iar eu eram anemica ce fel de analize se fac pentru a sti sigur k nu mai sunt?sau cum afecteaza fatul?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Oana (acum 12 ani)

Analizele ti le poate recomanda foarte bine medicul de familie sau ginecologul care monitorizeaza sarcina, in principiu va fi nevoie de hemograma si sideremie. Sunt persoane care spun ca fatul isi ia tot ce-i trebuie de la mama in ciuda lipsurilor evidente, dar eu cred ca poate fi afectat, cateva din prietenele mele care au avut anemie in timpul sarcinii au acum bebelusi anemici (nu stiu daca are legatura, dar poti cauta mai mult cu google). Cred ca e bine sa vorbesti cu un specialist. Multa sanatate si o sarcina usoara!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Roxana (acum 12 ani)

Buna, trebuie sa-ti faci analizele uzuale de sange, cele pe care ti le da medicul de familie si ar fi bine sa iei acid folic 4 mg, 1tb/zi, e indicat in perioada sarcinii, majoritatea dr ginecologi o recomanda.Si eu sunt anemica si sunt insarcinata in 18 saptamani si de la inceputul sarcinii mi s-a recomandat NATALVIT, sunt niste vitamine, minerale pentru mama si fat, daca vei lua aceste vitamine poti sa nu mai iei acid folic, deoarece ele contin acid folic, si felicitari, sa fie intr-un ceas bun, pa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.