Clickmed
programare rapida la medic

Alunite raspuns medic

Boli de piele
Intrebare postata de iasmina157101 cu 12 ani in urma

Buna ziua ....am vreo 4 alunite pe fatza una pe barba una pe obraz una deasupra sprancenei una langa ureche in fine... nu sunt genul acela de alunite la baza pielei ..sunt din acelea iesite inafara crescute in sus grosute ... le am cam de cand ma stiu ...pe data de 12 miam facut sita sa scot din ele si unele de pe spate acelea de pe spate sunt la baza pieli doar ca au o forma mai urata ..medicu mia zis ca nu e nika rau dar daca vreau sa le scot le scot .... eu as vrea pt ca mi se pare ca ele cresc mai ales cea de pe barbie ..in curand o sa ajung ca o vrajitoare :) ... as vrea sa stiu daca imi vor ramane semne mari? sau daca din cauza ca scot una sau doua sami apara mai multe ? e posibil? zic doar pt ca imi este frica ... eu am pielea foarte alba si ma feresc de soare cat pot de mult ..si folosesc protectie maxima ..vreau sa le scot pt cami dau senzatia ca ele cresc nu in latime parca se ingroasa ...am una pe obraz ..mama mia zis co am din nastere nu e foarte mare ...nu stiu ce sa fac ...daca o voi scoate imi ramane semn urat ? pe 12 le scot iar pe 15 trebuie sa merg la un botez al unor prieteni si nu stiu daca am sa fiu ca un clovn impaiat cu cicatrici .....daca le scoate cu bisturiul ..dupa ce scoate o ma coase acolo?
late nu sunt par mari pt ca sunt groase carnoase ca sa zic mai bine ... multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Alunite"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna seara,

din cate spuneti, acelea nu par a fi alunite ci mai degraba veruci, care sunt altceva, dar orice ar fi, doar dermatologul dumneavoastra va poate sfatui ce sa faceti.
daca sunt alunite, acestea se pot scoate chirurgical, si in functie de dimensiuni se scot mai usor sau mai greu, si veti fi cusuta mai mult sau mai putin, sau cu ''''laser'''', o varianta mai estetica, dar dupa care nu ramane tesut pentru analiza anatomo-patologica. mi-ati putea spune mai clar ce diagnostic v-a pus medicul dermatolog?

va urez o seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de piele.

Inscrie-te aici!
Advertisement
iasmina (acum 12 ani)

Multumesc mult ..sincer nu stiu sa va spun ..eu am fost acum vreo 3 luni sa mi le vada doctorul ..saºmi spuna daca sunt in regula pt ca am cam multicele mai ales pe spate si ma speriase una care are o forma haotica si o culuare rozalie ..si ma intrebat de cand o am si iam zis ca nu stiu dar tin cont de ea de vreo 3 ani ..si mia zis ah pai nuti fa griji ..apoi iam zis ma deranjeaza cele de pe fatza si cele de pe umar ca am una imensa exact unde vine breteaua ...si iam zis ca am senzatia ca se fac tot mai mari ..asa am senzatia ..si mia zis da e normal astea nu sunt alunite ci (verugas sau ceva de genu ...si vor creste tot mai mari ) zic asa pt ca asa a zis ..eu stau in spania acum... eu am fost cu intentia sa le scot atunci insa ma speriat zicand a daca le scoti vei ramane cu cicatrice atunci pe loc mi se paruse woow cicatrice nu prefer sa nu ... si mia zis sa merg la fiecare 6 luni sa mi le vada si sa le masor acasa daca pot sa fiu atenta la culori mai mult la cea de pe spate ... tin sa zic ca fost mai preocupata de cele la baza pieli decat cele mai ^^grase ^^ cele iesite in relief ..nici nu sa uitat la ele .... iar de diagnostic nu mia pus nimic....pot sa va zic deabea pe data de 12 cand am sita probabil imi va zice atunci ... sa inteleg ca alunitele sunt doar cele la baza pieli nu? iar cele iesite care par mai degraba bucatele de carnita rotunde iesite inafara sunt cu totul si cu totul altceva nu?...sunt plina ma feresc cat pot ..doar vara trecuta miau iesit inca 5 pe burta dar miau iesit la baza pieli mici maroni am pielea f alba ...dermatologu mia zis fugi cat poti de soare altfel te umpli ...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
iasmina (acum 12 ani)

Buf frumos am scris :) imi cer scuze ( am folosit de atatea ori si mia zis si am zis si am raspuns si ....) :))....atunci cand scoti o veruga sau ceo fi ..si nu e alunita nu poate saºti iasa alta nu? sau mai multe? pt

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Corneliu DOBRE MDr. Corneliu DOBRE este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

http://075dermato.blogspot.com/2010/09/nev-adenoid.html

075dermato

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
miha (acum 12 ani)

sotul meu are o alunita in zona echinala si a inceput sai sangereze si sai puroieze era faorte mare acum sa micsorat sil doare sil jeneaza ce pot face va rog ca mie frica

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.