Clickmed
programare rapida la medic

Dureri in zona pelviana

Afectiuni uterine
Intrebare postata de gya83 cu 12 ani in urma

Buna ziua. numele meu este andreea si am 27 de ani.sunt casatorita si am viata sexuala normala, nu am copii dar imi doresc foarte mult. problema mea a inceput acum un an de zile aproape, am fost plecata 3 luni de zile si in aceasta perioada am stat intr-un mediu mult prea rece pentru mine. Eu sunt friguroasa de felul meu insa acolo chiar a fost frig.
Dupa ce am venit acasa au inceput durerile jos,am luat no spa insa durerile a scazut foarte putin. am mers la un medic ginecolog in oras care mi.a zis ca sunt racita ,am facut tratamentul respectiv insa degeaba. eu nu aveam scurgeri doar acele dureri care nu erau permanente insa cand le aveam erau foarte puternice. am mers la medicul de familie, am crezut ca poate o fi apenticita, dar nu era. mi.a zis doar ca problema era ginecologica. in aceeasi zi am mers la un alt medic care doar dupa un simplu control mi.a zis ca sunt insarcinata, am mers la alt medic tot in aceeasi zi si mi.a zis ca nu, ca aveam un chist.
deci va da.ti seama ca eram in ceata rau de tot.la cateva zile dupa, am facut curatenie generala in casa si spre seara cand am terminat tot m.am asezat in pat si m.a luat cu o durere atat de puternica tot in zona de jos, nu ma puteam misca, si m.a luat cu transpiratii de va spun sincer a trebuit sa ma schimb cu totul ca eram uda toata. sotul era langa mine neputincios, nu stia ce sa faca. am mers la urgente, mi.au facut toate analizele si am mers si la ginecologie unde ghinion am dat peste unul din doctorii la care am fost, si poate nu o sa va vina sa crede.ti dar aveam urme pe burta de la bata de la pantaloni si doctorita mi.a zis ca ma doare de la cezariana.i.am spus ca e bata de la pantaloni, nu e de la cezariana, mi.a zis sec sa iau no spa ca imi trece ca nu am nimic si GATA.
intr.o perioada de 2 luni am facut cred ca peste 5 ecografii intravaginale cat si externe, la un medic internist insa nimeni nu a putut sa imi spuna de la ce sunt aceste dureri.
ceea ce mi s.a spus a fost ca am uter retrovers.
fiin din Piatra Neamt am mers la un medic in Bacau, la o clinica privata si mi.a spus ca am ovulatia foarte puternica si de asta am dureri.
v,am spus mai detaliat ce am patit ca sa intelegeti durerile mele.
acum au trecut aproape 8 luni de la ultimul meu control.de atunci am dureri din ce in ce mai des. astazi m.am trezit cu acea durere foarte puternica.
durerea este in zona pelviana, in dreptul ovarelor doar ca e in spate. astazi dimineata dupa ce am iesit cu scaunul durerea a scazut, fara sa iau nici un medicament. si nu e prima data cand patesc asta. e posibil sa nu fie de domeniul ginecologic? nu am scaun cu sange, ies afara normal ca intotdeauna. mi s.a intamplat ca tot intr.o dimineata sa ma trezesc cu durere foarte puternica am mers la toaleta dar am lesinat de durere. apoi am iesit cu scaunul si mi.a trecut.
am atatea luni de cand ma doare ca simt ca e de o vesnicie si nu stiu la ce medic sa merg.
va rog daca puteti sa imi da.ti o idee cam ce a.si avea. sau macar la ce medic sa merg

va multmumesc ca ati avut rabdare sa imi cititi problema

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri in zona pelviana"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

miha (acum 11 ani)

buna .
eu cred ca tu ai probleme cu colonul... uneori aceste dureri sant date din cauza lui , am o cunostinta care avea aceasi problema ca tine si mereu zicea ca are probleme cu ovarele , ca e racita dar nu era asa. trb sa fii atenta ptr ca problema ta poate fi rezolvata dar iti trebuie medicul potrivit.

Sper ca ai sa citesti mesajul ... incearca sa afli , nu ai nimic de pierdut

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11590901286 (acum 3 ani)

Bună ziua! Trec exact prin ce treci tu dacă ai găsit de la ce e te rog sa îmi scrii

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11590901286
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11590901286
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.