Clickmed
programare rapida la medic

Astept un raspuns cat mai urgent ( va rog )

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de Lorenaa cu 12 ani in urma

Tatal meu a suferit acuma o saptamana o durere in partea dreapta , sub coaste , in zona ficatului iar durerea aceea era asa puternica incat il durea si cand respira sau stranuta. In primele doua zile simtea aceea durere pana la umarul drept chiar si un pic in spatele umarului . Pe langa durerea asta mai avea senzatie de voma , timp de 2 zile a baut decat iaurt pentru ca altceva nu putea , facea si febra mare si avea transpiratii foarte mari, era nevoit sa isi schimbe hainele tot la 3 - 4 ore . El fiind sofer pe tir nu a putut sa consulte ceva medic in strainatate din motive de servici si dupa 2 zile de cand ia aparut aceste simptome a intrat in tara a sunat la salvare si a ajuns la urgenta . Acolo i s-au facut analize de sange si urina care au iesit bine , dupa spusele medicului care la consultat . Diagnosticul medicului de la urgenta a fost : raceala intercostala si ia dat tratament pentru acasa . Tratamentul consta in calmante . Pe langa asa zisul tratament ia dat trimitere sa isi faca film la ficat si rinichi plus analiza cu bariu pentru stomac . Acuma dupa sarbatori voi merge cu el sa isi faca acele analize si sa vedem ce diagnostic se va stabili dupa toate aceste investigatii . Intrebarea mea este : Daca tata are raceala intercostala de ce are febra ? iar febra ii scade cand ii dau algocalmin si ajunge minin la 37 , iar dupa cateva ore ce ii trece efectul algocalminului ii urca febra iar la 38,6 , maxim 38,8 temperatura. Ieri ia curs si un pic de sange din nas , chiar un pic cand s-a suflat nasul , nu stiu daca este din cauza algocalminului pentru ca deja a luat cam mult , sau din cauza tuturor calmantelor care i le-a prescris medicul de la urgenta , ori este din cauza boli de care sufera . Am uitat sa specific ca a scazut si in greutate ion jur de 5 kg in timp de 9 zile . Anul trecut cand ia mai fost rau medicul care l-a consultat a zis k ar avea piatra la fiara dar ca este mica si ia dat ceva tratament si sa simtit foarte bine. Nu mai stiut ce sa cred , de unde vin simptomele astea : de la asa zisa raceala intercostala sau de la aceea piatra mica pentru care a facut tratamen anul trecut , ori de la altceva . Astept parerea si sfaturile D-voastra , si daca imi puteti motiva si febra asta care o are ? daca are raceala intercostala poate avea si febra din cauza asta ? sau are febra din cauza pietrei de la fiara ? Din cate stiu eu febra apare cand este o infectie iar in cazul asta nu stiu care este infectia . Oricum astept raspunsul si ajutorul D-voastra . Va Multumesc mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Astept un raspuns cat mai urgent ( va rog )"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Iuli (acum 12 ani)

Diagnosticul de raceala intercostala nu exista, puteti scrie diagnosticul asa cum e scris pe bilet?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Lorenaa (acum 12 ani)

Sindrom dispeptic bilio - duodenal . Nevralgie ic. dr . Acesta a fost diagnosticul stabilit de medicul de la urgenta .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Lorenaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Lorenaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 12 ani)

Da, din pacate nu prea putem sa ne dam seama dspre ce e vorba pana nu mergeti la analize, la ecografie etc. Nevralgia intercostala in principiu nu e ceva grav si nu are legatura cu febra sau alte simptome. Cat despre sindromul dispeptic, acesta reflecta starea dansului de rau insa nu explica neaparat si cauza. Febra este in acelasi context cu starea de rau, nu cu nevralgia in principiu. Mergeti cat de curand la analize.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Joita Cristina (acum 12 ani)

De 2-3 zile am dureri foarte mari in partea stinga a abdomenului , sub coasta, iradiind durerea si in spatele rinichiului sting.Am o permanenta stare de balonare,greata, stari de voma, nu pot suporta mirosul de mincare(nu sunt insarcinata),iar durerea imi acopera mai tot abdomenul si coborind si in jos spre piciorul sting.
Ce credeti ca am si ce medicamente as putea lua, pentru a iesi din aceste crize.
Va Multumesc pentru atentia acordata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.