Clickmed
programare rapida la medic

Urgent raspuns medic

Contraceptie
Intrebare postata de Toolo cu 12 ani in urma

Mi-a venit ciclul in 18, iar ieri, in 22, a fost ultima zi. Tot ieri am avut un contact sexual protejat, insa dupa ce a ejaculat, prietenul meu a vazut ca prezervativul era rupt..de-a dreptul.. Ce trebuie sa fac? La cate ore dupa se face testul de sarcina? Dar pilula aceea la cat timp se ia dupa contactul sexual? (as fi recunoscatoare daca mi-ati spune aproximativ si un pret) Mentionez ca menstruatia mea este neregulata. Va multumesc anticipat..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Urgent"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

Ia repede pastila de a doua zi Escapelle. Poti lua pana la 72 de ore dupa contact si impiedica fixarea unei eventuale sarcini. Testul de sarcina se face la 3 saptamani dupa contact si poate fi prea tarziu. Ia escapelle cu incredere. Costa cam 75 de lei dar merita. Eu am luat si a fost ok, doar m-au durut sanii un pic. Recomand escapelle nu postinor. Nu te speria, se intampla si o sa fie bine daca iei pastila.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna seara,

intradevar, tot ce a spus si ''''iuli'''' mai sus este corect. pana in 72 de ore puteti lua ''''pastila de a doua zi''''. denumiri comerciale puteti cauta pe net mai multe. puteti lua si postinor daca nu va permiteti mai mult. testul de sarcina in nici un caz nu este folositor acum, este prea devreme pentru asa ceva. sa nu uitati sa cititi si prospectul ''''pastilei'''', pentru a nu va speria urmatoarele cicluri, care vor fi un pic ''''aiurea''''. daca a trecut deja prea mult timp, sa nu uitati si de testul de sarcina...

va urez o seara buna

va urez o seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.