Clickmed
programare rapida la medic

Raceala in sarcina

Sarcina
Intrebare postata de cstroe cu 13 ani in urma

Buna ziua! Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine cum e cu raceala in primele trei luni de sarcina. Eu sunt insarcinata in 9 saptamani, am racit (ochi injectati, stranut, nas infundat, acum tuse seaca) , nu am facut febra, nu am luat medicamente; m-am tratat cu ceaiuri, lamai si miere, acum nu stiu ce sa iau sa scap de tusea asta care nu ma lasa sa dorm noaptea. Intrebarea mea este: in ce masura afecteaza fatul, e cazul sa intrerup sarcina, imi este foarte teama de malformatii sau alte probleme pt copil. Va rog sa-mi dati in raspuns. Multumesc!!!!!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Raceala in sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

sari (acum 13 ani)

Si eu am doi copii, acum sunt mari si am avut si eu situatii cand am racit, fiind gravida.
Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic cel de familie, sa vezi daca ceea ce consideri tu raceala nu este poate o stare de alergie, acum primavara multa lume are aceste simptome, dupa cum le descrii, cam asa pare, si eu am avut.Uneori tusea acesta seaca apare si pe baza de stres, nervozitate, lipsa de odihna. Incearca sa dormi mai mult, sa mai elimini din griji, sa nu faci tu toate, sa mai te ajute si altii.
Daca poti sa mergi la munte, sau sa schimbi aerul, macar o zi sau doua, iti va disparea poate tusea.Pune apa fierbinte, ulei de lac***aa, sare de mare sau grunjoasa si ulei de masline presat la rece sau extravirgin intr-o oala, te acoperi pe cap cu un prosop si inspiri cateva minute aburul respectiv, dupa care sa nu mai consumi apa sau mancare, macar o ora, sa isi faca efectul de linistire, hidratare, vindecare a mucoaselor si a zonei respiratorii.
Curatenia de primavara, primenirea aerului din casa, zugravirea, curaterea mucegaiurilor sau igrasiei, prafului, ar fi de mare ajutor.
Te vei face bine.Pe mine ma ajuta rugaciunea la Biserica foarte mult.
Sanatate la toata familia.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Intr-adevar orice viroza in timpul sarcinii, mai ales in primul trimestru, poate avea ca si consecinta malformatii fetale sau probleme de sanatate ale fatului. La fel de posibil este sa nu aiba consecinte. Este necesar sa va consultati cu medicul dvs ginecolog si sa luati o decizie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.