Clickmed
programare rapida la medic

Mastopexie raspuns medic

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de mirela1986666 cu 13 ani in urma

As dori sa ma sfatuiti ce sa fac, acum 4 luni am facut o operatie de ridicare a sanilor si nu cred ca a fost reusita, aproape in fiecare zi din cicatrice imi ies grasime sau puroi lasand o alta cicatrice peste cealalta, este normal sa se intample asta? asi crede ca este o infectie nu am fost la alt doctor sa ma consult, doctorul la care am facut operatia motiveaza ca organismul meu respinge firele din interior si ca acestea sunt problema, sani nu sunt tocmai ridicati si unul din ei are o forma aproape patrata, si acum doctorul zice ca trebuie reluata operatia si nu stiu daca e bine sau nu sa merg tot la acest doctor. Va rog sa ma sfatuiti in acest sens, va multumesc pentru timpul acordat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mastopexie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Ceea ce descrieţi d-vs nu este în nici un caz ceva normal. Părerea mea este că dacă tot aţi dat o sumă mare de bani pentru acest tip de intervenţie chirurgicală, ar trebui să primiţi în schimb o ˝lucrare bună şi estetică˝, aşa încât, mergeţi la medicul care v-a operat, cereţi nişte explicaţii plauzibile, vedeţi ce posibilităţi de tratament vă oferă şi dacă nu sunteţi de acord cu explicaţiile date, apelaţi la alt medic, deoarece problema aceasta trebuie rezolvată pentru a nu apărea complicaţii (precum o infecţie masivă a ţesuturilor adiacente). Sper să rezolvaţi cu bine această situaţie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni ale sanilor.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Dr. Marius Popescu MDr. Marius Popescu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Este posibil sa se exteriorizeze firele de sutura, dar in mod normal se folosesc fire resorbabile (mai putin in jurul mamelonului), care se resorb mai devreme de 4 luni. Daca a folosit fire neresorbabile se pot exterioriza si la 4 luni, nu este foarte grav (aspectul cind se exteriorizeaza este in general de putin puroi), doar deranjant (daca au inceput sa iasa fire in general ies cam toate), la un moment dat se vindeca lasand in urma o cicatrice mai urata, dar corectabila.

Ce este in opinia mea o problema este ca nu sinteti multumita cu forma si gradul de ridicare obtinut. Consultati si un alt chirurg, o consultatie nu este foarte scumpa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Marius Popescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Marius Popescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana (acum 2 luni)

Buna ziua.Si eu am facut o operatie de ridicare cu implant totul a decurs f bine dar la 3 saptamani dupa operatie am sesizat ca imi tot ies fire de ata prin piele si cicatricea s a largit.Imi puteti spune ce se intampla.Doresc si o alta parere in afara de cea a doctorului care m a operat.Va multumesc!🙏🙏🙏

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ioana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ioana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11575981084 (acum 4 ani)

Buna ziua, am fost operata de mastopexie acum 3 săptămâni și cam de 2 săptămâni la sânul stâng am făcut cred ca o reacție alergica la firul de sutura deoarece sa desfăcut Putin operatia și îmi curge ceva lichid gălbui. Ma puteti informa va rog dacă acolo unde sa Desprins operatia va rămâne keloid? Sunt predispusa sa rămân cu cicatrice urata deoarece mai am și o operatie de abdominoplastie la care am keloid. Mulțumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11575981084
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11575981084
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.