Clickmed
programare rapida la medic

Urgent va rog durere in calcaiul stang raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de merysor17 cu 13 ani in urma

Buna ziua, am si eu o intrebare, de o saptamana si ceva ma doare foarte rau in calcaiul stang, abia pot calca, ce sa fie oare?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Urgent va rog durere in calcaiul stang"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Cauzele durerilor de călcâi pot fi multiple:
1.existenţa unor fisuri în osul călcâiului, ca urmare a unor şocuri repetate sau a suprasolicitarii piciorului prin sărituri, mers prelungit.
2.fisuri sau chiar rupturi ale tendonului plantar
3,platfusul
4.prezenţa osteofitele – prezenţa unor ciocuri calcaneene
5.purtarea unor încălţări neadecvate, incomode.
Pentru un diagnostic exact (aflarea cauzelor durerii) vă recomand să consultaţi un ortoped deoarece durerea persistă de mult limp.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Andrei Pitian (acum 10 ani)

Buna seara !
Am 17 ani si practic fotbal de performanța de aproximativ 10 ani. Cam de 10 zile am început sa simt dureri in partea exterioara a calcaiului drept ( in coltul calcaiului cum zic eu ). Inițial durerile au fost mici si am crezut ca sunt normale datorită oboselii si antrenamentelor dese si solicitante. In urma unui meci acum aproximativ o săptămâna durerile au devenit brusc foarte puternice, 2-3 zile nemaiputand sa calc normal in pocior. Vazand ca durerea persista, am consultat un medic ortoped din orașul meu, Targu-Jiu care mi-a recomandat repaus o săptămâna plus antiinflamatoare pentru ca piciorul se si umfla in urma mersului mai mult, iar in caz ca dupa aceasta perioada de repaus durerea persista sa recurg la infiltratie cu diprofos deoarece sunt nevoit sa joc.
Eu personal am căutat un diagnostic conform cu simptomele pe care le am iar cel pe care l`am găsit este de fasceita plantara deoarece datorită dezvoltării bruste am platfus, plus inca un factor determinant de 6 ani de zile facem antrenamentele pe teren sintetic care stiu ca este foarte daunator pentru articluatii.
In prezent durerile s-au ameliorat simtitor in urma repasului, putând sa merg normal insa resimtind dureri la alergare. Eu in 2-3 zile adică luni, marți ar trebui sa intru in programul echipei pentru a putea juca la finalul săptămânii. In caz ca ma voi antrena chiar si cu mici dureri risc sa agravez situația ? Infiltratiile pot ajuta in cazul meu ? Care sunt efectele adverse ale acestora ? Care sunt riscurile in cazul infiltratiilor ? Am vazut pe forum ca durerile s-au agravat in urma infiltratiilor in multe cazuri asa ca nu vreau sa iau o decizie pripita. Ce imi recomandati ?
Va mulțumesc !
Cu stima ,
Andrei Pitian

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionica (acum 9 ani)

Bună ziua ! Sunt din Arad şi am o problemă cu călcâiul stâng. Nu ştiu din ce cauză a apărut această durere acută, bruscă. Deoarece sunt pensionar sedentar am obiceiul de a face scurte plimbări în jur de 30 minute în pas normal. Într-o dimineaţă nu am mai putut călca pe călcâiul stâng, parcă aveam un cui înfipt în el. În timpul zilei s-a ameliorat, dar a doua zi a apărut din nou. Am schimbat trei perechi de pantofi plus sandale, dar degeaba, parca acum mă doare toată ziua. Am încercat cu unguente antiinflamatoare, dar degeaba. Nu ştiu unde să apelez pentru ajutor. Nu am varice la picioare. Sunt în Arad doctori specialişti în aşa ceva şi care să aibă acel aparat Bioptron despre care am auzit că este foarte eficace în aşa ceva? Am 1,78 înălţime şi 82 Kg.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.