Clickmed
programare rapida la medic

Vaccin infanrix

Nou nascutul
Intrebare postata de mo1983 cu 13 ani in urma

Buna ziua,
am un bebelus de 6 luni si l-am vaccinat la 2 si 4 luni cu infanrix hexa , respectiv infanrix ipv hib.Dupa primul vaccin am observat ceva ciudat la el atunci cand il alaptam dimineata in jurul orelor 10-11 avea tendinta de a adormi la san dupa care avea un tremurat usor din cap si manuta care dura cateva secunde.daca il strigam sau il miscam inceta.mentionez ca acest lucru a fost frecvent dupa vaccinul de 2 luni ,iar dupa cel de 4 luni mai rar.Am mers la o clinica din Timisoara la un consult si mi s-a spus ca este o reactie la vaccin si ca ar fi mai bine sa-l nu-l mai vaccinez pentru a nu ramane cu vreun tic.Mi s-a recomandat sirop well kid pe baza de 13 vitamine si omega 3.Un alt medic pediatru m-a sfatuit sa-i fac o encefalograma.va rog vreau un raspuns urgent pt ca nu stiu ce sa fac sa-l vaccinez in continuare sau nu.E posibil sa -i afecteze sistemul nrevos?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vaccin infanrix"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Kasho (acum 13 ani)

Din pacate, dupa cum poti vedea si pe prospect, vaccinurile au o multime de efecte secundare, pe unii ii afecteaza, pe altii nu. Pe net gasesti o multime de motive pt care sa NU iti vaccinezi copilul, insa tot pe net gasesti la fel de multe motive pt care sa ITI vaccinezi copilul ( si marea majoritate sunt surse medicale). E o adevarata piatra de incercare pt noi, parintii! ( daca ii vaccinam si apar efecte adverse suferim , daca nu ii vaccinam si se imbolnavesc de o boala pe care am fi putut sa o prevenim, iarasi suferim alaturi de micutii nostri). Pediatrul copilului meu mi-a spus ca din doua rele il alegem pe cel mai mic - vaccinul ! OARE ASA O FI?!!! Ne rugam sa nu apara probleme,pana acum micutul meu nu a avut probleme!

Tinanad cont ca aveti doua opinii medicale avizate, eu va sfatuiesc sa tineti seama de ele, Faceti-i copilului si encefalograma si hotarati apoi, eventual mai cereti o parere avizata!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mihalache mihaela (acum 12 ani)

La noi a fost si mai grav...la vaccinul de 2 luni s-a albit la fata si era aproape lesinat, apoi in urma unei infectii cu rotavirus la febra mare a facut o convulsie febrila.la urmatoarele vaccinari a facut convulsii fara febra chiar in aceeasi zi sau la maxim o saptamana. Cel mai urat a fost la cel de 1an, cand si-a pierdut cunostinta, uitandu-se intr-un punct fix.tragic era ca mergeam la spitalul din Constanta (cel mai mare din Dobrogea) si ii puneau diagnostic Faringita, i se facea eco abdominat si diverse alte investigatii mai putin un control Neuropsihiatric sau un EEG.Am fost noi de capul nostru cu el la Buc la Obregia si am facut diverse investigatii, am dat peste un medic f bun care ne-a linistit.Baietelul nostru nu a mai facut nici-un fel de convulsie de cand am terminat vaccinarile, are 2 ani si 5 luni, si nici nu vrem sa auzim de vaccinul de la 4 ani sau cele de la scoala.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.