Clickmed
programare rapida la medic

Ce ma sfatuiti ?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de ioana41778118 cu 13 ani in urma

Buna ziua ! rugamintea unei mame catre dom. Doctor ;ce trebuie sa fac ? Am un baietel de 8 ani si 3 luni si este cam grasut. . Problema este ca ambele testicole nu coboara decat la dus si sunt foarte mici. Penisu este deasemeni micut dar am zis ca este infasurat in grasime . CE MA SFATUITI ? VA MULTUMESC

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce ma sfatuiti ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Ionescu (acum 13 ani)

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 13 ani)

Consultati un endocrinolog cat mai curand. Copilul ar putea fi adiposo-genital.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
isad (acum 13 ani)

Mergeti intai la chirurgie pediatrica (la Grigore Alexandrescu de ex) si daca este cazul la endocrinologie (m-am confruntat cu aceeasi problema : baiat de 8,6 ani grasut (1.34 m, 35,5 kg) cu testiculele care nu prea vroiau sa stea la locul lor si mai mici si cu penisul ingropat - anul trecut , mai exact acum 6 luni , dupa un tratament cu Pregnyl care nu a fost suficient, am fixat chirurgical un testicol in scrot ( dupa fixare a inceput sa creasca); luna viitoare il fixam si pe al doilea care a ramas mai mic - in timpul operatiei, fiind sub anestezie s-a rezolvat si fimoza, ocazie cu care dr. mi-a zis sa nu-mi fac griji in legatura cu dimensiunile penisului ca este ascuns in mare parte in grasime). Dr. mi-a recomandat sa slabeasca, nu am reusit mare lucru fiind iarna si activitate fizica destul de redusa, dar acum, de cand a inceput primavara si face miscare mai multa, a inceput sa mai dea jos din "strat". Am limitat cat am putut dulciurile si nu mai mananca nimic dupa ora 6-7 seara.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de isad
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de isad
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.