Clickmed
programare rapida la medic

Transpiratie

Transpiratia
Intrebare postata de - de ce - cu 13 ani in urma

Am un baietel de 7 ani de ceva timp transpira palmele miinilor si p***a picioarelor ce se poate face ? multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Transpiratie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Victoria ( psiholog ) (acum 13 ani)

Buna! exista o probabilitate mare ca baietelul dvs sa prezinte simptomele hiperhidrozei palmo plantare. Acest tip de hiperhidroza este indus emotional. (poate fi insa si efectul secundar al unor medicamente sau al unor disfunc''''ii interne)Fiti atenta la comportamentul baietelului(e agitat, plange des, se inerveaza rapid, se sufoca..) deasemenea ar fi bine sa-i controlati si regimul alimentar acesta nu trebuie sa contina mancaruri si bauturi fierbinti,produse iuti si in cazul in care dumneavoastra ,sotul sau in anturajul baietelului se fumeaza, feriti-l de fumul de tigara pentru ca inhalarea acestuia poate fi si ea o cauza a aparitiei hiperhidrozei. Un moment important este si baia copilului, se prea poate ca baietelul dumneavoastra sa prefere apa fierbinte, uneori chiar prea fierbinte. Supunerea repetata a corpului la caldura excesiva favorizeaza aparitia transpiratiei ca urmare a dereglarii temperaturii corpului. (disfunctie hipotalamica)E necesar ca sa faceti un consult medical, o anamneza judicioasa pentru a depista cauza transpiratiei. Cred totusi ca e un motiv emotional iar un remediu bun ar fi evitarea situatiilor stresante, evitarea certurilor si incurajarea baietelului. (ATENTIE: In nici un caz nu apelati la betablocante!)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
vio (acum 12 ani)

am avut si eu astfel de probl cu baietelul, dar dupa administrarea mai indelungata de antibiotice *a avut o viroza(, apoi un medic pediatru mi a sp ca de la lipsa fierului , i am dat si nu am mai av astfel de probleme

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.