Clickmed
programare rapida la medic

CHIST OVARIAN raspuns medic

Boli genitale feminine
Intrebare postata de RIKA cu 13 ani in urma

De 1 saptamana am fost diagnosticata cu chist ovarian de 5 cm(stang).Mi s-a cerut sa fac o analiza si anume CA 125, analiza care a iesit bine, 15 u/ml(sper sa nu gresesc unitatea de masura) si as dori sa stiu de la d-voastra ce imi recomandati sa fac....? Ginecologul meu mi-a zis ca trebuie sa scot acest ovar...ce trebuie sa fac...nu exista tratament ,sau o metoda prin care sa elimin acest chist. Trebuie sa specific ca sunt de asemenea diagnosticata cu insuficienta renala,hipertensiune arteriala, si am avut in trecut si trei interventii(am fost operata la 6 ani de chist hidatic...liber in abdomen,apendicita si la 18 ani am facut o ocluzie intestinala, boala CHRON ). Astept sa-mi dati un sfat daca se poate la problema legata de chist...ptr. nu as vrea sa pierd ovarul...acum la 28 de ani, stiind ca exista riscul de a nu mai putea face copii.
Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "CHIST OVARIAN"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

marilu123 (acum 13 ani)

cauta alt medic in nici un caz nu trebuie sa-ti scoata ovarul, se poate face operatie laparoscopica, dar inainte se face tratament cu anticonceptionale, nu stiu daca la problemele tale poti lua, in nici un caz nu te opera clasic, eu am avut chist de 8 cm si l-au operat laparoscopic fara alte probleme.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marilu123
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marilu123
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 13 ani)

Cu un ovar se pot face copii fara probleme insa CONSULTATI UN ENDOCRINOLOG! Poate fi vorba de o dereglare hormonala perfect tratabila. Nu inteleg de ce sa recomande asa ceva fara sa fi incercat tratament medicamentos in prealabil!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei MAndrei este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Intotdeauna trebuie facuta distinctia intre o leziune solida (CA 125 e un marker pentru cancerul ovarian) si un chist, care reflecta in genere o tulburare functionala. N-ar fi rau sa mai cereti o parere.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Andrei
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Andrei
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.