Clickmed
programare rapida la medic

Caderea parului

Diverse
Intrebare postata de kaona cu 13 ani in urma

In ultimul timp imi cade foarte mult par. In partea frontala am chelit foarte mult. Exista vreun tratament care intr-adevar sa aiba rezultate sa nu mai cada parul?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Caderea parului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 13 ani)

Depinde de motivul caderii. Daca nu exista o ciuperca sau o anumita boala sistemica care provoaca aceasta alopecie si este pur si simplu o alopecie androgenetica (va rog sa cautati pe Internet), SINGURUL remediu care exista pt femei este solutia de Minoxidil 2% pe care o aplicati dimineata si seara pe cap (7 puf-uri de fiecare data), tot restul vietii. Va asigur ca functioneaza (eu folosesc de aproape 1 an si este absolut extraordinar). Gasiti aceasta solutie comercializata de mai multe firme la noi,sub diferite denumiri; eu mi l-am cumparat din strainatate.
Va sfatuiesc sa mergeti la un medic dermatolog pt un consult. Acesta va va spune de ce natura este caderea aceasta. Poate este o problema hormonala care se rezolva (desi e mai greu de crezut). Nu ati precizat daca in familia dumneavoastra exista un istoric de alopecie sau macar par mai subtire nu numai pe linie masculina ci si pe linie feminina.

Daca diagnosticul este de alopecie androgenetica, acesta este absolut singurul produs din lume (in ciuda reclamelor agresive la tot felul de produse, naturiste sau nu, miraculoase) care va va ajuta (in sensul stoparii caderii, ingrosarii firelor rezistente (subtiri banuiesc) si aparitia unor fire noi (chiar daac nu la fel de multe ca inainte).

Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dan Mihalache 0724 638604 (acum 13 ani)

Caderea parului se datoreaza aciditatii in exces a organismului.
Va recomand sa beti apa Kangen si sa aplicati un tratament local cu aceeasi apa. Apa Kangen este produsa de un echipament japonez, revolutionar.
Va rog sa cititi mai multe pe site: www.apaviekangen.ro
Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.