Clickmed
programare rapida la medic

Iritatii in zona genitala

Boli genitale masculine
Intrebare postata de istvan27 cu 13 ani in urma

Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat, am de vreun an o iritatie intre picioare de culoarea rosie si de multe ori secreta lichid mirositor, am fost si la medic si mi-a scris o reteta de o luna de zile cu un unguent si mi-a trecut o perioada dar acum a reaparut nu mai stiu sunt disperat si sincer si imi este frica de ceva rau. va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Iritatii in zona genitala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Carpe Diem (acum 13 ani)

Dupa descriere pare sa fie o ciuperca. Ce diagnostic ti-a dat medicul? ce unguent? Daca nu ai rezultate cu unguentul de ce nu te intorci la medicul dermatolog sa-ti schimbe tratamentul?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Carpe Diem
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Carpe Diem
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 13 ani)

Medicul ti-a facut analize de secretie? Ti-a analizat zona respectiva? Mergi la un dermatolog competent si urmeaza-i sfaturile. E posibil sa fie o ciuperca. Daca ai partenera, este evident ca trebuie si ea sa se trateze, altfel te tratezi degeaba pt ca te vei reinfecta in permanenta. Pastreaza o igiena stricta (fara sa te speli de 100 de ori pe zi si nici la 5 zile... o data pe zi e perfect) si foloseste numai boxeri sau briefs (nu slip) din bumbac.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.