Clickmed
programare rapida la medic

Colecistita

Boli intestinale
Intrebare postata de Ludmyla cu 13 ani in urma

Salutari! Spunei-mi va rog,care care cunoaste si ma poate ajuta cu un sfat.Mama mea in virsta de 55v ani,cu 2 zile in urma a avut o interventie chirurgicala.I s-a inlaturat vizica biliara.Acum inca e in reanimare,are 2 sonde prin care se elimina un lichid de culoare intunecat.Medicul zice ca a avut niste calcule marunte,de care nu da nici o garantie ca nu le-au curatit pe toate din caile biliare.Este normal?

Multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Colecistita"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 saptamani)

Buna ziua,

In urma unei interventii chirurgicale de indepartare a vezicii biliare, este normal ca organismul sa aiba nevoie de timp pentru a se adapta la noile schimbari. Faptul ca mama dvs. are doua sonde prin care se elimina un lichid de culoare inchisa, poate fi normal in primele zile dupa operatie. Lichidul de culoare inchisa este probabil bilis, care nu mai are unde sa se acumuleze deoarece vezica biliara a fost indepartata.

In privinta calculilor, trebuie spus ca in unele cazuri, pot ramane unele minuscule, dar acestea pot fi eliminate de corp fara probleme. Totusi, este important ca mama ta sa fie monitorizata si sa se efectueze investigatii suplimentare pentru a se asigura ca nu exista alte pietre care pot cauza probleme.

Medicul trebuie sa ofere informatii clare despre starea de sanatate a mamei dvs. si sa propuna o strategie de monitorizare si tratament. In cazul in care sunteti nesiguri sau nu intelegeti explicatiile, este recomandat sa cereti o a doua opinie.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/gastroenterologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Ficatul-si-caile-biliare/litiaza-biliara-calculii-biliari_963
sfatulmedicului.ro/Afectiuni-ale-rinichilor/litotripsia-sau-litotritia-o-modalitate-nedureroasa-de-a-scapa-de-calcul_17252

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.