Clickmed
programare rapida la medic

Diversificare bebe de 6 luni

Nutritia copiilor
Intrebare postata de crispatrick cu 13 ani in urma

Buna ziua,
as avea si eu o rugaminte;bb mea nu vrea sa pape piureul de legume,supa o bea cu biberonul dar legumele pasate nu,nici daca pun carnita de pui.uneori ii pun legume pasate in supa,o bea, dar nu ii foarte incantata am incercat sa ii pun si lapte in piure dar tot nu ii place,ce sa fac?ii alimentata cu lapte praf de la 5 luni deoarece nu a mai vrut la piept...
Multumesc anticipat!
Cristina,Timisoara

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Diversificare bebe de 6 luni"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Filipa (acum 13 ani)

Copilul tau refuza mancarea nu pentru ca nu-i place, ci pentru ca nu stie sa manance alimente mai solide decat laptele. supa. Trebuie sa ai multa rabdare si s-o inveti sa manance. Orice copil scuipa din gura cand primeste un aliment nou ori cand abia invata sa manance. El nu stie sa-si foloseasca limba si de aceea scoate mancarea din gura. Persevereaza, insista, fa un piure gustos asa cum ti-ar placea si tie. Da-i intr-o zi o lingurita, a doua zi doua,...poti sa i-l faci mai moale la inceput. Nu-i da mult in gura, da-i cate putin, tine-l in pozitie semi-sezand. Nu se poate spune ca un copil are gust si ca refuza pt ca nu-i place. Copilul abia isi formeaza, dezvolta gustul si trebuie sa-l determini sa manance ceea ce este sanatos pt copil, nu ceea ce crezi ca ii place.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ionela_O (acum 13 ani)

Orice inceput este greu, trebuie multa rabdare...nu incercati sa-i mai puneti supa in biberon, e important sa invete sa manance cu lingurita...La inceput supa se face mai putin concentrata si treptat ajunge la consistenta de piure. Cand refuza categoric un aliment, faceti o pauza de cateva zile si apoi incercati din nou. Baietelul meu are un an si cinci luni si a refuzat categoric supa de legume la inceput, acum a devenit mancarea lui preferata..Incercati sa folositi un singur fel de legume si pe masura ce incepe sa manance, mai adaugati ceva nou (carnita, galbenus). Multa, multa rabdare! Mult succes si sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ionela_O
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ionela_O
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.