Clickmed
programare rapida la medic

Este grav

Ciclul menstrual
Intrebare postata de deeayuly cu 13 ani in urma

Buna seara,
am si eu o intrebare. timp de 5 ani am luat anticonceptionale marvelone 21, in noiembrie 2010 am incetat sa le mai iau pentru ca eu si sotul meu am decis ca ar fi bine sa avem copii cat mai curand. toate bune pana aici, dar pana pe 29 ianuarie ciclul nu mi-a mai venit, am avut stari de voma si oboseala continua in organism.cand mi-a venit ciclul in primele doua zile a fost normal insa in a patra si a cincia zi groaznic m-am trzit noaptea cu dureri abdominale de parca ma taia cineva, si in a cincea zi seara pe la 1 am mers la baie si am observat ca mi-a curs un cheag de sange mai mare decat o moneda si apoi durerile m-au mai lasat. mentionez ca, culoarea sangelui este normala si doar uneori mai apareau cheaguri de sange dar de dimensiuni mici. m-am speriat foarte tare si a-si vrea sa stiu daca este grav, trebuie sa-mi fac griji.in acest moment lucrez in strainatate si inca nu stiu unde ar trebui sa merg pt un consult ginecologic. va rog din suflet sa-mi raspundeti.
va doresc o seara minunata

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este grav"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Iuli (acum 13 ani)

E posibil sa fi fost un avort menstrual. E posibil sa fi fost si altceva. Cert este ca ar fi bine sa va vada un medic. Inainte de a decide sa renuntati la protectie sper ca ati mers amandoi sa faceti toate analizele, sa va rezolvati eventualele probleme de sanatate, ati renuntat la fumat, bautura, cafea, nopti nedormie, ati mancat sanatos, ati facut miscare, nu ati luat nici un medicament etc. Asa trebuie sa procedati cand doriti un copil ca sa nu aveti apoi probleme sa regretati toata viata. Folositi prezervativul pana cand va dumiriti ce se intampla si va reglati amandoi toate problemele de sanatate. Daca nu ajungeti la medic pana cand veniti in tara, folositi protectie pana atunci.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.