Clickmed
programare rapida la medic

Este recomandat augmentin 625 mg pentru copil de 6 ani si daca da cat?

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de ILDIKO9133212 cu 13 ani in urma

Buna ziua,
Am o fetita de 6 ani jumatate si de saptamana trecuta a inceput sa tuseasca usor si i-am facut ceai de ceapa doua zile la rand ,iar dupa aceste doua zile tusea se rupea dar tusea mai des si mai urat(se curata la gat din cauza ceaiului sau?)si am mers cu ea la doctor si ia prescris augmentin de 625 mg,1 la 12 ore si siro de tuse robitusin junior de 3 ori cate 5ml ,au trecut deja 5 zile si i-a mai prescris inca 6 pastile de augmentin ,dar tot tuseste.Pot sa-i mai dau augmentin sau trebuie sa-l intrerup (am citit pe internet ca la copii de 12 ani si mai mici nu se recomanda augmentin de 625mg si nu stiu ce sa fac).Pot sa-i dau BARAKA impreuna cu tratamentul sau nu,anultrecut i-am dat BARAKA cand nimic nu ii mai facea bine tot pentru tuse.Vrea sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac. V amultumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este recomandat augmentin 625 mg pentru copil de 6 ani si daca da cat?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

o mama (acum 13 ani)

Exista in farmacii un ceai ANTITUSIN care este mai eficient decat orice medicament. In ceai poti pune o lingurita de miere. Efectul este garantat. Poti sa i-l administrezi concomitent cu med pe care le ia. Ar trebui sa-ti suni med de familie sa-l intrebi in privinta tratamentului. Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ionescu (acum 13 ani)

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.