Clickmed
programare rapida la medic

Amenoree

Ciclul menstrual
Intrebare postata de lacramioara48 cu 13 ani in urma

Am si eu o fetita de 15 ani si jumatate.i-a venit cuclul anul trecut vreo doua trei luni si din septembrie nu i-a mai venit.se plinge de dureri de cap,de spate dar atit.am intrebat un medic ginecolog si mi-a spus ca in primul an e normal dar eu nu sint deloc linistita.trebuie sa merg cu ea la endocrinolog?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Amenoree"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 13 ani)

Da, ar fi cazul sa mergeti. Macar pt psihicul ei, pt ca sunt sigura ca o afecteaza situatia. Am trecut si eu prin ce trece ea si stiu ce spun... La 3 luni de amenoree trebuie mers la medic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Rima (acum 13 ani)

sunt studenta in anul 5 la medicina si va sfatuiesc sa mergeti la un medic endocrinolog ,la o astfel de varsta cu astfel de dereglari menstruale pot fi diferite cauze (nu este indicat sa ascultati "comentariile" in care diferite persoane va spun cum nu stiu ce pastila a facut minuni la vecina :) ... sa fim seriosi, asa as putea sa incep sa va insir o lista cu ce ar putea fi numai din cate am invatat pana acum . si cu totii putem da un "Google" si sa ne filozofam ,dar nu multi pot pune un diagnostic bine intemeiat cu toate analizele de rigoare. Imi place sa cred ca un specialist endocrinolog dupa cei 11 ani de "scoala" este cel mai in masura sa vorbeasca in acest caz. pentru linistea dumneavoastra mai bine faceti un consult medical amanuntit la fetita.
Sanatate si numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.