Clickmed
programare rapida la medic

Dezvoltare normala la 8 luni raspuns medic

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de mihai13887328 cu 13 ani in urma

Buna Ziua, Am un baietel de 8 luni si de o luna nu a mai luat deloc in greutate si a ramas la 8 kg. S-a nascut cu 3kg si 50 de cm. Iar acum la 8 luni are 8 kg ( ca si acum o luna ) si 69 cm. Mananca foarte bine pentru varsta lui si supa si legume si fructe si cereale si iautel si carnita si branzica si out si desigur lapte formula de 2 ori pe zi. Am fost cu el la medic si mi-a zis ca este bine ca nu am de ce sa ma ingrijorez... dar eu l-am mia dus la un medic si el mi-a zis ca totusi ar trebui sa ia mai mult in greutate. Va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa fac??? Daca trebuie sa ii fac ceva analize ? ce anume ??? Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dezvoltare normala la 8 luni"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Anda (acum 13 ani)

Uau iaurtel, carnita, branzica, out, alte diminutive nu mai erau? Sper ca nu vorbiti asa cu copilul caci i-ati face un mare rau! Acelasi medic trebuia sa va recomande analize, nu sa va trimita sa intrebati pe un forum! Trebuie analize coproparazitologice, logic!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Bună seara,
Un copil născut cu o greutate de 3000vgr si 5o cm talie ,cu evolutie normală, îsi triplează greutatea , iar talia este 7o cm (în medie . Deci greutatea si talia copilului d-voastră la 8 luni se încadrează în limitele normale . Medicul care v-a spus că nu trebuie să vă îngrijorati, a avut dreptate .
Starea de să nătate a copilului o arată si apetitul prezent si regimul de alimentaţie pe care i-l administrati.
Un sugar poate avea si perioade de crestere mai lentă si chiar apetit scăzut ,în anumite situatii fără a fi bolnavi ( ex eruptia dentară )
Starea generală bună , apetitul prezent , alimentaţia diversificată pe care o acceptă
sunt date care pledează pentru stare de sănătate . Tegumentele si mucoasele,unghile si lobul urechilor de culoare roz constitue deasemeni stare de sănătate. Un examen coproparazitologic nu este de neglijat, la nevoie
Supraveghiaţi în continuare desvoltarea copilului împreună cu medicul pediatru , fără a intra în panică, să nu abuzati de analize care nu sunt indicate si poate să vă creeze alt disconfort.
Sănătate , Dr. Emil Otesteanu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cresterea si dezvoltarea copiilor.

Inscrie-te aici!
Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Completare , La vârsta de un an sugarul îsi triplează greutatea de la nastere,iar talia ajunge la 7o-75 cm Dr. Emil Otesteanu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.