Clickmed
programare rapida la medic

Ciclul menstrual 2 luni

Ciclul menstrual
Intrebare postata de simonas82 cu 13 ani in urma

!Va voi face un scurt istoric pentru a fi inteleasa cat mai bine.In urma cu 5 ani am inceput sa iau in greutate si am facut analize, de unde a rezultatat o prolactina cu val 56(max era 35) ,am tot mers la endocrinologi dar fara rezultat ,in timp ea a crescut la 76 pana acum 3 luni.In tot acest timp menstruatia cand era cand nu(in ultimi 2 ani menstr aparea odata pe an).In sept anul curent am mers in Italia la sora mea si am facut un RMN de unde a iesit ca am un adenom hipofizar de 11mm cu rezultatul am mers la un medic endocrinolog-chirurg de acolo care mi-a recomandat sa iau dostinex 1 caps lunea si una joia ,la o luna dupa tratament a aparut si menstruatia din acel moment nu sa mai oprit (am 2 luni si o sapt decand nu se mai opreste).La o luna dupa ce mi- a venit am mers la un medic ginecolog aici la mine in judet si mi-a dat un tratament cu hemostatice injectabil plus calciu 5 zile ,tot nu s-a oprit apoi am mers la doua doctorite endocrinolog una a zis sa iau doar calciu si sa injumatatesc dostinexul(mi-a mai facut si un ecograf la galanda chiar daca eu incercam sa o refuz politicos deoarece mai facusem doua si stiam ca nu am nimic dar ea tot a insistat pentru a ma taxa ) iar cealalalta a zis sa iau duphaston.Eu nu stiam pe care sa o ascult si am luat intai calciu o sapt si am injumatatit si dostinexul,am obs ca tot nu se opreste am luat si duphaston ,apoi am mers din nou la ginecolog care a zis sa iau duphaston inca 3 zile (daca nu se opreste a zis ca ma interneaza).Apoi am fostinternata in spital 5 zile unde am urmat un tratament cu hemostatice inj +antiinflamatoare+orgametril,la externare dimineata se oprise menstr iar medicul ginecolog a zis sa urmez inca 22 zile cu orgametril,cand am ajuns acasa iar am inceput sa sangerez si a doua zi am mers la un alt medic ginecolog pentua cere si o alta parere, acela a zis ca nu trebuia sa injumatatesc dostinexul(aceeasi parere are si doctorul din Italia pentru ca l-am sunat) si sa intrerup orgametrilul si sa iau milligest+vitamina E+un antiinflamator(momentan iau milligest de 4 zile).Azi am primit si rezultatul prolactinei care a scazut doar ca acest laborator are alte valori intre 1,2-19,5mg/ml iar eu am 8,32(acum pare ca este in limite normale).Dar eu nu stiu cum sa fac sa nu mai sangerez si pe care medic sa il ascult,la o clinica in Bucuresti nu pot ajunge pana nu trec sarbatorile.In legatura cu prolactina acum ca a scazut nu stiu daca mai trebuie sa iau dostinexul.Momentan sangerez foarte mult, am picioarele umflate si amortite , imi este teama sa nu patesc ceva.Va rog frumos daca puteti sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.Va multumesc anticipat !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ciclul menstrual 2 luni"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Iuli (acum 13 ani)

Eu nu inteleg daca ati vazut ca dostinexul va provoaca asa ceva, de ce l-ati mai luat in continuare! sau de ce medicii nu v-au spus sa il intrerupeti! Cred ca e mai important sa nu sangerati in permanenta decat sa aveti prolactina mai mica!
Daca aveti picioarele umflate in permanenta, este probabil un inceput de flebita sau tromboflebita de la anticonceptional, ceea ce inseamna ca ar trebui sa il opriti imediat pentru ca va provoaca cheaguri de sange ce se pot opri in organe vitale, provocand chiar decesul!! In locul dumneavoastra, as fi intrerupt complet orice tratament hormonal pana se oprea de tot sangerarea. Apoi cautam alt remediu pentru reducerea prolactinei.
Dupa parerea mea sunteti acum chiar in risc VITAL! V-as recomanda sa mergeti de urgenta la o camera de garda a unui spital!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
simonas82 (acum 13 ani)

Multumesc! Am sunat ieri medicul si a zis sa intrerup milligestul cand a auzit ca am picioarele umflate, si sa urmez un tratament cu hemostatice.Nu dostinexul este probleme el trebuia sa regleze menstr.(care lipsea de un an) si sa controleze prolactina Daca stie cineva un medic endocrinolog -ginecolog din Cluj cu experienta ,astept sfaturi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simonas82
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simonas82
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Ma bucur ca v-a spus acelasi lucru ca si mine. Dar nu inteleg de ce spuneti ca nu dostinexul este problema (initiala), atata timp cat spuneti ca inainte de a-l lua nu aveati practic menstruatie si de cand il luati sangerati tot timpul? Dupa logica mea, din cauza Dostinexului ati avut sangerarea si tot din cauza lui ati trecut prin ce ati trecut. Eu stiu ca in mod normal este destinat sa va regleze menstruatia si prolactina, dar daca v-a provocat aceasta hemoragie (plus problemele urmatoare), eu cred ca trebuie intrerupt.
Oricum, ma bucur foarte mult ca ati intrerupt miligestul. In aceasta situatie, dupa cunostintele mele, nu ar trebui sa mai luati niciodata anticonceptionale. Aveti contraindicatie din cauza riscului de cheag.

Sanatate multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
flory (acum 11 ani)

buna,eu am patit cu dufastonu in loc sa imi regleze imi provoaca hemoragii chiar daca ia numai 1,nustiu ii adevarat ca depinde si de organism dar prea de tot

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GuestUser (acum 8 ani)

Pastilele de diufaston Medicii le recomanda la orce situatie....si atunci cind singerezi si atunci cind treb sa mearga minstruatia normal!!!!fetelor am nevoie de un ginicolog competent cu experimental in chisinau!!!cine ma Poate ajuta ????

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.