Clickmed
programare rapida la medic

Imi doresc ,din toata inima,un copilas! raspuns medic

Diabetul zaharat
Intrebare postata de cri38 cu 13 ani in urma

Buna ziua ! In primul rand,deoarece se apropie Sfintele Sarbatori ale Craciunului,urez tuturor medicilor si pacientilor ce posteaza pe acest site,sanatate multa,pace si intru toate buna sporire,implinirea bunelor dorinte si duhovnicesti bucurii!
Ma numesc Cristina,sunt nascuta in aprilie 1971 si am diabet zaharat insulinodependent din ianuarie 1985;am retinopatie diabetica(la ochiul stg -vitrectomie in anul 2004 iar la ochiul drept am avut haemoftalmus in noiembrie2005,am facut fotocoagulare cu laser si din 2007 nu am mai avut hemoragii),hipertensiune arteriala tratata cu Micardis Plus(80 mg)1 tb/zi si Nebilet 5mg 1cp/zi,sindrom nefrotic( in prezent ureea serica = 33mg/dLsi creatinina=0,91mg/dL),neuropatie diabetica,hipotiroidita autoimuna tratata cu euthyrox 100 1cp/zi( anti-tiroglobulina=800UI/mL;anti-TPO>600UI/mL;FT4=22,9pmol/L;TSH=2,97).
Fac tratament cu insulina Humalog in 3 prize/zi 8 UI-8 UI- 7UI si Lantus 22 UI/seara si Hb A1c=7,4%.
Imi doresc foarte mult,din tot sufletul ,sa am un copil!
V-as ruga sa-mi raspundeti la intrebarea: este posibil (tinand cont de starea sanatatii mele si in cazul in care as reusi sa mentin un control riguros al diabetului) sa fac un copil? Exista in Romania un medic diabetolog care sa ma ajute(indrumandu-ma si supraveghindu-mi permanent tratamentul si evolutia bolii )sa duc la bun sfarsit o sarcina?
Va multumesc anticipat pentru rabdarea de a citi tot ce am scris despre mine si pentru raspunsul pe care mi-l veti da!
Intruparea Domnului din Preacurata Maica Fecioara sa va aduca tuturor bucurie in suflete,speranta si fericire in camine!
LA MULTI ANI ! SARBATORI FERICITE!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Imi doresc ,din toata inima,un copilas!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Nutritionist Dr. A. Copcea MNutritionist Dr. A. Copcea este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Trebuie sa va sfatuiti si cu medicul Dvs diabetolog (cel care va parafeaza reteta de insulina), pentru a ajunge la o HbA1c sub 6.5% inainte de sarcina, dar si cu medicul ginecolog, care are principalul cuvant de spus in acest caz. Sunt argumente si pentru si impotriva unei sarcini, riscurile ei trebuie bine cantarite. Orice medic diabetolog poate sa va ajute, incepand cu medicul dumneavoastra.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nutritionist Dr. A. Copcea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nutritionist Dr. A. Copcea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diabetul zaharat.

Inscrie-te aici!
Advertisement
cri38 (acum 13 ani)

Va multumesc din toata inima pentru amabilitatea dumneavoastra de a-mi fi raspuns intrebarii mele;raspunsul de la dvs. l-am primit exact cand pierdusem orice speranta; raspunsul medicului meu nutritionist este categoric :NU insa ,eu nu voi inceta sa cred ca ,obtinand o buna echilibrare a bolii si cu ajutorul lui Dumnezeu,dorinta mea va deveni realitate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cri38
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cri38
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Loredana C.Piatra Neamt (acum 12 ani)

va implor sa -mi trimiteti un raspuns;imi doresc un copilas ffffffffffffffffffffffffff mult;
sufar de alopecie de 13 ani,are vreo legatura o sarcina cu caderea parului?am 28 ani sunt casatorita de 5 ani si nici o sarcina,;din cate stiu nu sunt probleme cu glanda tiroida,ci doar stresul?ce sanse am ?
astept raspuns!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cri38 (acum 12 ani)

Eu nu sunt medic deci raspunsul meu este doar un sfat pornit din inima catre inima dumneavoastra intrucat v-ati postat intrebarea in cadrul intrebarii mele! Sunteti diabetica(de cati ani?)? Deoarece am ceva cunostinte de medicina ,sunt convinsa ca alopecia NU are nici o legatura cu sarcina;in ceea ce priveste glanda tiroida,trebuie sa va faceti analizele pe care vi le-ar indica un medic specialist endocrinolog;cauzele care pot provoca infertilitate pot fi multiple si de aceea TREBUIE sa mergeti la consult la un ginecolog(in primul rand!);nu ati precizat in intrebarea dvs.daca sunteti ori ba diabetica-in cazul unui raspuns afirmativ:1controlul diabetului insulino-dependent are un rol covarsitor in buna evolutie a unei sarcini! 2.alopecia se poate datora unui foarte prost echilibru al diabetului!
Sunteti o femeie credincioasa? Daca da,mi-ar place sa devenim prietene si sa va dau un sfat de suflet in legatura cu problema dumneavoastra! In orice caz ,va doresc multa sanatate si va sfatuiesc sa nu va pierdeti nici o clipa speranta! Sa aveti parte numai de bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cri38
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cri38
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.