Clickmed
programare rapida la medic

CONFUZA, ajutati ma

Boli cu transmitere sexuala Imagistica
Intrebare postata de euvalutza cu 13 ani in urma

Buna seara.Cum pot afla daca am hepatita cu virus B cronica sau acuta?acu o saptamana in urma unei donari am depistat ca am virusul B, spre uimirea mea, si nu stiu cum sa fac sa aflu de cand am virusul in organism,am facut TGP, TGO si sunt in limite normale. VA ROG SA MA AJUTATI CU RASPUNSURI

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "CONFUZA, ajutati ma"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

razvan (acum 13 ani)

puteti sa imi spuneti un tratament pentru gonoree.Daca s-ar putea ceva oral nu injectabil

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
dorina (acum 13 ani)

Am consumat produse de la calivita si aloe vera forever. Sunt f. bune dar, de vreo 2 ani, consum constant produse romanesti. Constatare clara ca, nu este nici o diferenta /concentrat sau calitate, este doar / pret. Cunosc f. bine produsele pentru ca am fost si inscrisa/ contract ca distribuitor, nu am distribuit dar asa am putut sa ma informez si sa-mi cumpar produsele la pret de depozit. de la aceste firme. Evident aloe vera concentrat de suc, este eficient, unic si scump........., cum si colastra la fel. Insa se pot gasi si acestea in compozitia produselor romanesti sau complementare. Toate acestea se gasesc in produsele apicole, sau firmele hofigal si asociiatii sai. Totul este sa stii ce vrei sa tratezi si sa-ti gasesti recomandari/ diagnosticul respectiv. Toata lumea stie ca , orice boala in tratament trebuie sa ai grija sa-ti imbunatatesti imunitatea si sati faci dezintoxicarea organismului(si asta se face cu fructe si legume din piata). dupa care sa suplimentezi cu produsul potrivit/ diagnostic. Ce credeti ca ar avea in plus aceste firme din strainatate???, difera doar / denumire produs si atat. Sunt recomandate de unii asa zisi medici, care defapt sunt distribuitorii acestor firme. In tot deauna in spatele recomandarilor sunt interesele financiare si atat.(sunt distribuitori si formatori de distribuitori), puiblicitatea agresiva ascunde intotdeauna ca principal motiv *finante", si scoate prea mult in evidenta eficienta de multe ori indoelnica si foarte scumpa. Daca mergi la un **asa zis medic de nivel 3** constati ca defapt nu este medic licentiat, are si profita de dotare aparaturii electromagnetice, care este doar un bluuuuuuuuuuuf** si in final constati ca iti recomanda pentru orice boala reala sau nu, aceleasi produse. Adica toate produsele din firma.. Cine are bani si nu stie ce sa faca cu ei, este f. bine sai cheltui pe produse naturiste din strainatate, daca nu faci exces nu are sa-ti faca rau, pentru ca nu au contraindicatii, conditia ?, sa nu faci exces/ exces dereglezi tot metabolismul si nu va raspunde nimeni, noi nu avem asemenea legi de protejare a consumatorului , totul este subiectiv. Dar nu mai bine faci o cura de 10 zile/ an, de corasla de capra direct de la un cioban, direct de la sursa, este si distractiv si muuult mai eftin.... , in loc de corasla de la "calivita, care defapt este doar concentrat de corasla, chipurile ajuta la reglarea imunitatii, numai ca, aceasta este eficienta doar copiilor care nu au imunitate naturala prin alaptare la san, adultilor nu mai poate avea eficienta deoarece adultul nu mai are lactatia si este imun la stfel de produs?. Cautati pe google / diagnostic / recomandari / pret cu produse romanesti, procesate la rece, sau brut si le preparati dvs.
Sunt mai sigure, mai efrine.
Mentionez sunt adeptul naturistelor, dar intre timp am invatat sa caut si alte alternative cu acelasi efect/ diagnostic si cu mai putini bani. Cum vam spus dezintoxicare cu merele romanesti, antibiotic cu propolis, usturoi, reglarea imunitatii cu minerale si vitamine din tarate de grau, orz, avaz etc. Posibilitati multiple / teritorul romanesc.Iar principalul lucru de care tr. sa tineti cont este sa mancati produse naturale si nu produse super procesate si EEEEEEEEEuri./ din strainatate.
Si inca ceva pentru MIHAELA; enzime digestive....., probiotice sau redigest, gasesti la hofigal , la preturi minime si cu eficienta superioara si controlata, suplimentezi si cu tarate de grau si ai toate vitaminele B-euri, C, minerale, fibra etc, de care are nevoie reglarile metabolice , absorptiea si si curatarea intestinala + vitaminizare, probiotic; pentru refacere flora, redigest; regleaza si vindeca flutuatiile, imbalonarile, disconfortului intestinal cu tot ce implica. Numai ca, atentie; dereglarile intestinale de cele mai multe ori , vinovat este stresul.depresia. Mergeti la un diagnostician bun/analize/investigatii imagistice, recomandari tratament medical si dupa aceia suplimentati cu naturiste/ efecte asemanatoare medicamentului prescris de profesionist. Ce mie imi face bine, tie poate sa-ti faca rau.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dorina (acum 13 ani)

Foarte simplu, solicita o viremie, astfel afli incarcatura virala , si daca este activa sau nu. Daca este activa atunci trebuie sa faci si punctie hepatica sa vada gradul de fibrozare. La varsta ta, o hepatita virala se poate vindeca cu succes cu interferon. daca este cazul. Daca este inactiva.., ai doar virus si atat. Daca TGP, TGO, sunt la limite normale, inseamna ca virusul este inofensiv inca.
Mergi la o clinica universitara la un medic bun care daca ai nevoie de acest tratament, numai el poate sa-ti faca dosar pentru interferon, care este exorbitant de scump, dar cu dosar este / gratis si suporta guvernul si producatorul , prin contractele care sun intre parti. Daca esti din bucuresti sau apropiere mergi la spitalul colentina cu trimitere si ai analiza / gratis, altfel te costa 400 lei si inca......, pe alte analize Cam 600 lei.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.