Clickmed
programare rapida la medic

Vitamine si minerale

Oase si articulatii
Intrebare postata de Sabin17 cu 13 ani in urma

Buna!De ceva timp am inceput sa simt o durere deasupra genunchiului usoara si cand stau jos sau pe pat daca il misc imi revin il pot forta nu am treaba cand fug nu ma doare dupaia ma doare dupa ce fac la sala 2 3 zile dupaia dar nui o durere mare putin .de anu trecut cand am inceput sa fac la sala dupa a3a sapt a inceput sa ma doara nam mai facut pana acum aproape un an nam mai fortat cu greutati nam prea avut treaba ma mai durea el rar seara cand ma puneam in pat dar dupa ce lucram sau faceam ceva in ziua aia dar rar ,acum am inceput de 3 luni sa fac nu simt asa durere ca anu trecut plus ca anu trecut nu ma incalzeam cum trebuie dar putin putin simt cand stau jos si cateodata foarte rar la dreptu asa toata rotula la stangu mai mult parte interioara spre articulatie .Miam facut niste analize de vreo 2 ani si aveam lipsa de fier si inca ceva nu mai stiu poate sa am si o lipsa de calciu ...dupa cum mia spus si doctoru stomatolog cand am fo la control la dinti mio zs ca am o lipsa de calciu ca mis sensibili dinti ce imi recomandati?Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vitamine si minerale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Sabin17 (acum 13 ani)

daca is in picioare sau umblu il fortez nam treaba cand stau la calculator sau pe pat cand nu fac miscare simt o usoara durere nu mam exprimat bine in primu coment ma scuzati:D

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sabin17
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sabin17
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.