Clickmed
programare rapida la medic

Slabire raspuns medic

Obezitatea
Intrebare postata de eblanariu cu 13 ani in urma

Ma numesc blanariu cristina va rog spuneti-mi cum as putea sa slabesc pt ca am 1,60 si 89 kg si am 43 ani va rog frumos ajutati-ma

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Slabire"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

mika (acum 13 ani)

daca n ai probleme cu inima foloseste pastila de slabit.da rezultate si dupa ce n o mai flosesti,evident daca ai grija ce si cand mananci

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 13 ani)

NU folosi nici o pastila de slabit. Mananca MAI PUTIN in primul rand, mai sanatos, si fa miscare. NU exista reteta miracol pentru a slabi. Exista doar cumpatare si miscare. Mergi la un endocrinolog sa faci analize, vezi daca nu ai vreo dereglare, roaga-l pe endocrinolog sa te trimita la nutritionist sa iti faca o dieta si apuca-te de sport. Stiu persoane care au dezvoltat probleme PSIHICE grave de la pastila asta de slabit. Tot pe cale naturala e mai bine!
Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ani 36 (acum 13 ani)

A slabii e foarte greu .am tinut diete ,pastile si tot ce vrei ;dar pana nu m-au speriat analizele ,nu am reusit .DECI gandestete la posibilitatea diabetului,bolilor de inima etc.,ca vei devenii o batrana paralitica care nu poate sa-si faca injectia de insulina.,in loc de una sanatoasa care are grija de nepotei .La mine a functionat .secretul e perseverenta si moderatia,binenteles si alimentele sanatoase .Ceai verde ,salate,piine integrala ;fierturi nu prajeli,cereale integrale,iaurt +tarite si rabdare ,iar eu iti garantez ca vei reusii.NU UITA PERSEVERENTA SI RABDARE .mult succes.dulciurile sa nu existe pt dv.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
B.I. (acum 13 ani)

Buna seara, doamna. observ ca nu aveti o greutate tocmai ideala inaltimii dumneavoastra.Eu va sugerez sa renuntati la grasimi, prajeli,tutun ( daca fumati), zahar ( il puteti inlocui cu mierea), mancati multe fructe , aveti grija sa urmati un orar bine pus la punct al meselor, faceti sport, mult sport, oricand aveti putin timp liber nu il irositi...iesiti in parc si alergati, duceti-va la stadion si alergati sau daca nu reusiti da-ti cateva ture de stadion de mers, ajuta.Aerobic...pe youtube gasiti videoclipuri postate de antrenori de renume care va pot ajuta..totul tine de ambitie si de modul dumneavoastra de organizare.In loc de cartofi prajiti, de exemplu, mancati cartofii fierti impreuna cu branza.
Nu sunt in masura sa va dau sfaturi, mai ales ca dumneavoastra aveti 43 de ani, multi inainte, si eu am doar 18 ani, insa pot spune ca acum cativa ani aveam o greutate putin peste media mea si am reusit sa ma cunosc, sa stiu ce imi face bine si ce nu, nu am urmat diete standard, mi-am eliminat alimentele pe care eu le-am considerat daunatoare organismului meu si am practicat mult sport ( handbal, baschet) sport pe care il practic si acum..+ atletism.Alimentele eliminate sunt si in ziua de astazi eliminate.Incercati sa va construiti o dieta ca un mod de viata, nu o dieta de o luna.
Totul tine de noi si de puterea noastra de a ne cunoaste!
Sper ca v-am fost de folos! O seara buna!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de B.I.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de B.I.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Enculescu Dan-Anton MDr. Enculescu Dan-Anton este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

dureaza cam 6 luni ca sa dati jos 30 Kg ,dar nu este imposibil .daca stati in bucuresti va pot vedea la euroclinic pt a va explica in detaliu etapele schimbarii alimentatiei nesanatoase care va dus la obezitate.daca nu va recomand in primul rand sa evitati urmatoarele alimente care ingrasa(grase sau dulci) si sa consumati doar 2 felii de paine/zi,un singur fruct/zi,2 linguri de ulei de masline extravirgin/zi,4 oua maxim /zi carne sp***a 400gr/zi,legume cu 30% grasime ) fara sa ne ingrasam ar fi ca la masa respectiva sa nu avem glucide decat din legume si eventual maxim o felie de paine neagra sau de mamaliga.
La fel daca vrem sa mancam ceva dulce in cantitati rezonabile(ex patiserie sau cofetarie) fara sa depunem aceste glucide sub forma de grasime ar trebui sa fie consumate fara alte glucide la masa respectiva (fara paine,cartofi,orez,paste,mazare,fasole,porumb,mamaliga) cu exceptia legumelor verzi care sunt eventual permise si fara alte lipide(grasimi) adaugate la masa respectiva adica carnea sa fie foarte sp***a si sa nu adaugam ulei la legume.
Pentru a realiza ca acele alimente grase sau dulci pe care o sa le enumar mai jos sunt nocive pt sanatate si trebuiesc consumate ocazional (maxim o data /sapt) pt a ne mentine greutatea optima este necesar sa intelegem ca obezitatea este o boala care scurteaza mult viata .
Alimentele bogate in lipide sau glucide sunt urmatoarele:

Carne grasa (porc,oaie,miel,gasca,rata) .Orice tip de carne prajita in ulei sau untura

Omleta cu unt sau ulei sau oua prajite

Mezeluri grase(salamuri,carnati)exceptie sunca de praga sau muschi file

Organe (creier,ficat,momite,rinichi)

Costita,kaiser,piept ardelenesc,sunca taraneasca,jambon

Peste gras(pangasius,morun,nisetru,crap de crescatorie,somn,somon,scrumbie)

Icre

Conserve de carne si peste(exceptie conserva de ton in suc propriu)

Lapte integral,lapte condensat,lapte praf,sana sau iaurt cu >2% grasime

Branzeturi fermentate :telemea de oaie,capra,bivolita,cascaval,branza topita,branza de burduf,swaiter

Nu mai mult de 2 oua/sapt

Seu,untura,slanina,grasime de pasare,jumari

Maioneza si smantana

Supe sau ciorbe grase

Salate cu maioneza sau smantana

Cartofi prajiti

Frisca

Creme pe baza de unt si smantana

Fructe dulci:pere,prune,pepene galben,banane,struguri,mango,rodii,papaia

Stafide,curmale,smochine,poame

Zahar si produse zaharoase:bomboane de ciocolata,caramele,ciocolata,gem,dulceata,marmelada,miere,rahat,halva,nuga,serbet

Produse de cofetarie si patiserie:tort,prajituri,inghetata,pateuri,placinte cu carne sau branza,gogosi

Sucuri,siropuri,bauturi din ciocolata

Bauturi alcoolice dulci sau bere

Fructe oleaginoase(permise maxim 30 gr/zi crude):nuci,migdale,alune,arahide,kaju,nuca de cocos ,masline
5)Sa ne cantarim minim de 2 ori pe luna sau la cel mai mic semn ca am luat 1-2 Kg in greutate si sa luam atitudine imediat( sa eliminam temporar alimentele de pe lista de mai sus si sa crestem efortul fizic zilnic imediat dupa mese)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Enculescu Dan-Anton
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Enculescu Dan-Anton
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Obezitatea.

Inscrie-te aici!
simona (acum 13 ani)

Eu am inceput un regim exact cu ce zice domnul doctor mai sus plus am inceput sa iau pastile ALLI ,minerale si toate aceste eforturi au efecte spectaculoase.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.