Clickmed
programare rapida la medic

Infidelitate2

Depresie
Intrebare postata de francis cu 13 ani in urma

Am fost si sunt surprins de cat de multe raspunsuri am primit .Multumesc tuturor ,si in special corinei sau aishaa .Nu sunt fan forum ,nici nu am stiut ,am crezut ca voi primi sfaturi de la specialisti,pentru ca acest site pare foarte serios dar se pare ca medicii rareori apar si numai pentru reclama..Faptul ca am primit atat de multe raspunsuri inseamna ceva ,In parte cum ai spus tu Corina oamenii sunt frustrati,pe de alta parte infidelitatea pare sa nu fie doar problema mea la cate raspunsuri am primit si interes am starnit.
Absolut toate raspunsurile m-au ajutat pentru ca am vazut mai departe de ele.
Va pot spune tuturor ca nu am fost singur.Pana acum am vorbit numai despre mine nu si despre familia mea.Sotia mea sufera pentru suferinta si durerea mea pricinita de ea.Nu asta a fost sau este scopul meu ;sa provoc suferinta.Nimeni nu stie ce ii rezerva viitorul,dar eu stiu ca in prezent am incredere si o sotie care ma iubeste ,si asta se simte, nu doar declari si eventual sa ai halba cu bere si o mancare calda in fata cand vii de la munca .De ce ar trebui sa o iau de la inceput cand am ce mi-am dorit..Sigur suferinta si durerea sufletului nu dispar peste noapte,dar nici bucuria si fericirea nu vin peste noapte,trebuie sa lupti si sa iti castigi dreptul la fericire,de fapt toti avem dreptul doar putini sunt fericiti.Nu stiu ce va fi dar ce stiu este ca imi iubesc familia copilul si sotia .Pare desuet si pe alocuri siropos ce spun dar cred ca merita sa lupti pentru ce iti doresti.
Cine nu greseste si cine nu este supus grselii?
Suntem casatoriti de multi ani ,dar acum simt cu adevarat ca suntem o familie;eu fiul meu si sotia mea, pana acum am considerat ca fiind doar responsabilitati,
Si eu am gandit in primul moment ca multi alti barbati si primul impuls de altfel a fost dorinta de a fugi.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infidelitate2"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Adrienne (acum 13 ani)

Fiecare este liber sa gandeasca ,sa hotarasaca si sa actioneze cum crede el ca este mai bine, sa decurga viata lui. Nu sunt de acord cu exprimarea parerilor [ in functie de frustrarile sau experientele lor] a persoanelor care judeca si dau sentinte........indiferent in favoarea carei parti. Parerea mea.......nu trebuia sa deschizi acest subiect.Acum ,luand aceasta decizie, iti dai seama pe cati i-ai dezamagit intrerupand acest foileton[ dupa cum s-a exprimat cineva]. Va doresc sa fiti o familie fericita in continuare, cat mai multi ani !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Corina (acum 13 ani)

Ma bucur foarte mult ca esti, ca sunteti fericiti. O sa te mai doara si nu ai sa uiti toata viata, dar fericirea pe care o simti acum este mult mai puternica si va vindeca toate ranile.Ascunde toate amintirile neplacute undeva, si nu le mai cauta niciodata. Gandeste-te ca ceea ce s-a intamplat atunci v-a maturizat pe amandoi si a trebuit poate sa se intample, pentru ca sa puteti simti ce simtiti acum. Nimic in viata nu este intamplator. Faptul ca vi s-a oferit o noua sansa este un lucru minunat, de care putini oameni au parte. Nu o irositi si nu va mai ganditi la ce a fost urat. E pacat!
Si daca inima o cere, faceti si un copil....doi, trei. Sa fiti sanatosi sa ii puteti creste mari!
Va pup, pe amandoi si va urez din tot sufletul o viata lunga si frumoasa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Puiu C (acum 13 ani)

..omu''..tu ori dai in gropi..des de tooot...ori faci un studiu de caz pe ..intelighentzia forumistilor..
..hai zi-ne sa nu murim ..asha ca tine...!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.