Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce e.... :-??

Boli genitale masculine
Intrebare postata de freestyle_s cu 13 ani in urma

Va salut!
Am si eu o problema de care ma tot stresez si mi-e tare frica sa merg la medic.
De ceva timp mi-au aparut niste `alunite` deasupra penisului si nu imi trec deloc. Bine, in prima instanta, am crezut ca o sa imi treaca, ca e o simpla iritatie. Numai ca nu prea a fost asa, problema persista. Am facut o poza si i-am facut upload ca sa o puteti vedea. Sa nu vorbesc de cai verzi pe pereti.


Ma gandesc ca nu are ce sa fie grav. Fac foarte rar sex neprotejat(numai cu cine cunosc foarte bine) si ma gandesc ca e doar o iritatie care dureaza. Numai ca ma stresez ca nu mai trece. Si vreau sa stiu ce as putea sa-i fac sa treaca. Acum, de vre-o saptamana am vazut ca mi-a aparut si pe pielea care acopera `capul` un fel de `ace` numai ca sunt de culoare alba-incolor(as fi prea nesimtit sa pun poza). Iritatiile astea mi-au aparut de cand am inceput sa folosesc lubrifiant.

V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu un disgnostic si cu ce as putea trata.
Multumesc anticipat!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce e.... :-??"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (28)

freestyle_s (acum 13 ani)

Dupa cum ma asteptam, mi-au `dat jos` poza.
Am facut upload pe alte site-uri. Sper sa ramana, mi-e tare frica de doctor :-ss

http://www.fisier.ro/upl/xzR0v5HUlLmGhGCS/Picture_10.jpg

http://postimage.org/image/17s2671hg/

http://tinypic.com/view.php?pic=8zh0t1&s=7

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de freestyle_s
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de freestyle_s
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 13 ani)

Buna. M-am uitat la poza pe care ai pus-o si desi e cam neclara, par a fi, din pacate, condiloame, adica negi genitali, adica HPV. Imi pare tare rau ca ai facut sex neprotejat fie si cu cineva cunoscut pentru ca asa te-ai pricopsit cu ei cel mai probabil... Prezervativul e sfant in orice situatie mai putin daca amandoi partenerii au toate analizele pentru BTS la zi... Este posibil si sa fi luat de la o femeie cu care ai folosit prezervativ, prin contactul pielii de la baza penisului cu pielea din zona ei genitala.
Acum trebuie neaparat sa te duci la un medic dermatolog pt tratament. Stii ca HPV-ul, pe langa faptul ca este responsabil de cancerul de col la femei, si banuiesc ca nu vrei sa ii dai femeii iubite (acum sau in viitor) asa o boala ingrozitoare, poate provoca si cancer de penis la barbat...iarasi ceva ingrozitor, pe langa infertilitate. Vestea buna insa este ca se trateaza! Exista posibilitatea sa scapi de acest virus oribil, ceea ce e extraordinar pentru ca pana de curand nu se putea! Trebuie sa stii ca de la sine negii nu trec sub nici o forma, ba dimpotriva se agraveaza si devin din ce in ce mai contagiosi. Le vei putea da oricui chiar si prin atingere, pana si unui copil... De aceea trebuie sa ii tratezi cat de repede ca sa stai linistit.
As vrea sa imi spui de ce iti este teama sa mergi la medicul dermatolog. Stii ca medicul nu are alt interes decat sa te ajute sa scapi de o afectiune, oricare ar fi aceea. Daca e vorba de rusine, atunci tin sa iti spun ca medicul a mai vazut cateva mii de penisuri (eventual are si el unul daca alegi un domn doctor) de toate culorile, formele si dimensiunile, astfel ca al tau nu va constitui vreo noutate si nu il va interesa in mod special altceva decat sa te ajute. Daca iti e teama de durere, trebuie sa stii ca exista extreeeem de putine manevre chirurgicale dureroase pt simplul fapt ca atunci cand e vorba de durere, se face anestezie. Nici un medic nu vrea ca pacientul sa se miste cand nu e cazul. Daca este vorba de alt motiv care iti induce aceasta frica, atunci te-as ruga sa mi-l spui, poate te pot ajuta in vreun fel sau altul.
Eu sper ca te-am ajutat cat de cat. Daca mai ai intrebari, voi incerca de asemenea sa iti raspund la ele.
Iti doresc multa sanatate!
P.S: dupa ce faci analizele si daca se confirma diagnosticul, anunta-ti in masura posibilului toate partenerele sexuale, fie ca ai folosit sau nu prezervativ cu ele; dupa cum vezi este vorba de baza penisului deci prin contactul pielii este foarte posibil sa fi fost si ele contaminate iar un HPV nedescoperit si netratat poate fi fatal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cass2 (acum 13 ani)

Dupa cum arata parca sunt negi (veruci). S-ar putea sa ai HPV Human Papilloma Virus (//sfatulmedicului.ro/hpv) . HPV-ul este mai periculor pentru femei pt ca anumite tipuri pot produce cancer cervical, fiind cam 100 de tipuri de HPV. Trebuie sa faci un control la un medic dermatolog (care are si specializare pentru boli venerice) si se poate determina tipul de HPV. Se poate trata cu anumite solutii topice sau la dermatolog sa ti le arda cu laser sau sa le distruga prin inghetare. Sa nu te apuci sa te tratezi singur cu solutie fara sa mergi la doctor pentru ca este foarte puternica si o sa te arzi foarte tare. Partea p***a este ca ele se extind destul de repede si daca nu mergi la doctor iti pot aparea si mai multe. Totodata, daca faci sex cu o persoana sanatoasa o vei imbolnavi sigur pentru ca boala este contagioasa doar prin simpla atingere si chiar daca folosesti si prezervativ sunt sanse de imbolnavire. Nu vreau sa te sperii pentru ca nu trebuie sa faci asta. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa mergi la doctor mai ales ca nu esti singurul cu problema asta fiind foarte multi care au HPV. Sper ca ti-am fost de folos si sper ca nu te-am informat prost, desi este mai bine sa nu ai HPV.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
freestyle_s (acum 13 ani)

Multumesc mult! Am inteles acum despre ce e vorba. O sa merg cat mai repede la medicul dermatolog sa vad despre ce e vorba. Am observat si eu ca se extind pentru ca la inceput a fost doar un `neg` sa-i zic asa.
Ma gandeam ca in prima instanta ar fi o iritatie de la ras. Apoi mi s-a intamplat sa o fac cu o zi inainte de menstruatie iar dupa terminarea `partidei` sa vad ca am cateva `pelicule` de sange pe penis. M-am spalat imediat dar nu ma rad zilnic si nu am observat cand a aparut. Cand m-am ras a doua oara am taiat din greseala acel `neg` si dupa mi-au aparut mai multi. Aseara `m-am luat` cu masina de tuns si iar am taiat unu. Mi-e sa nu imi apara foarte multi sa ma sperii cand ma uit.
Chiar azi o sa ma interesez de programul medicului dermatolog si sper sa am timp sa merg maine.
Mi-e tare frica de medici doar prin tinuta lor. Cand merg la dentist am `pretentia` sa isi dea jos acel halat alb. Mi se pare mult mai confortabil asa. Si nu mai mi-e asa frica.
De curand am suferit o interventie chirurgicala la care mi-a fost extrem de frica si nu as vrea sa mai sufar asa.

SPER SA NU FIE NIMIC GRAV LA MINE!

Am citit despre HPV dar nu inteleg care sunt cauzele care duc la aparitia lui. Stie cineva?

Multumesc celor care mi-ai raspuns si anticipat celor ce imi vor raspunde. :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de freestyle_s
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de freestyle_s
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Freestyle, HPV este un virus care se transmite prin atingere. Este ca herpesul daca vrei. El se manifesta prin acei negi care se inmultesc. Cu cat ii tai, cu atata ei se vor inmulti si mai rau. Acum ca ai taiat unul e posibil sa te trezesti peste cateva zile cu el ori 3... Este grav si nu este. In acest moment e destul de serios, dupa ce te vei trata, va fi ok. Tu l-ai luat de o femeie (sau mai multe, ca inteleg ca nu ai partenera stabila). Contactul sexual neprotejat si partenerii multipli favorizeaza extraordinar capatarea acestui virus. Iar tu cel mai probabil l-ai dat mai departe. Te rog eu inca o daca sa iti contactezi pe cat poti fostele partenere ca sa se trateze. In primul rand sa nu dezvolte cancer si apoi ca sa nu il dea si ele mai departe. Ma ingrozesc cand ma gandesc cat de usor se extinde HPV, care se ia extreeeeem de usor.
Grija mare la igiena. Te speli pe maini dupa ce mergi la toaleta, nu atingi nimic dupa ce ai pus mana pe penis etc. Ii poti da aceasta boala pana si...mamei tale! Stiu ca suna aiurea dar este realitatea!
Succes si poate ne spui cum a mers!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
freestyle_s (acum 13 ani)

Mai devreme m-am intors de la medicul dermatolog. Ce sa va zic? A zis ca nu e nimic grav(care poate cauza impotenta), mi-a dat sa fac un test(il voi face maine la prima ora) si in functie de testul asta, ma voi `opera` cu laserul. Asta e tot ce mi s-a spus. Sa ma duc maine dupa-amiaza cu rezultatul testului si se va hotari ce e de facut.
Mi s-a spus ca o astfel de operatie costa minim 3 milioane ce a ce mi se pare mult in prima instanta. Dar tinand cont ca e esential in viata, nu mai conteaza cati bani dau.
Am o prietena stabila, numai si mi-a aparut dupa ce o facusem numai cu ea.
Si eu ma gandesc cu groaza ca am facut-o neprotejat cu o tipa virgina :-s cand o sa ii spun acum o sa ma injure pe unde ma vede...si PROTEJAT cu mai multe.

Acum pe cine anunt??? Doar pe cele cu care am facut-o neprotejat? Sau si pe cele cu care am facut-o protejat? E boala cu transmitere sexuala sau se transmite prin simpla atingere?

POVESTE: prietena mea stabila a fost virgina in momentul in care m-am combinat cu ea. Si dupa multa munca de lamurire, am reusit sa o conving sa o facem impreuna. Ca la orice tipa virgina, mai intai bagi degetul...se simtea intr-o parte ceva poros de genul negilor pe care ii am eu... E foarte ciudata chestia ca mi-au aparut tocmai acum. Oare de atunci sa fie???
Doctorul mi-a zis ca ar fi vorba de igiena de dupa contactul sexual. Si intr-adevar, de cate o puneam `in fuga` sa zic asa ma spalam la o ora sau poate 2.

CE VREAU SA SPUN PRIN TOATE ASTEA:nu inteleg cauza de la care a aparut HPV-ul asta! Sunt tare nelamurit! Eu puteam sa am virusul asta? Sau l-am luat de la altcineva?
Sincer sa fiu, nu am nici o problema de cand mi-a aparut. Si probabil nici ea/ele.

Am anuntat una din tipele cu care am facut-o neprotejat si mi-a zis ca ea nu are nimic. Iar marea problema a ei e ca a facut 69 cu prietenul stabil. In cazul sexului oral, se poate intampla ceva? Se manifesta in vre-un fel asupra prietenului ei? ASTA SA NU MAI FACA EA AL TOPIC IN FORUM!!

Doctorul a zis ca ma va programa la interventie, luni. Ce vreau sa intreb...cat va dura refacerea tesuturilor? Ca ma gandesc ca ii arde cu laserul ala iar pana se vindeca, dureaza ceva timp..

Una din tipele cu care am facut-o neprotejat a zis ca nu merge la medic. Cu ce se poate trata? Si tipa asta mi-a zis ca nu i-a aparut nimic in zona genitala.... Cum e posibil asa ceva? E in functie de sensibilitatea organismului?

SPER CA NU SUNT STRES! DAR E PRIMA PROBLEMA PE CARE O INTAMPIN SI VREAU SA STIU CAT MAI MULTE CA PE VIITOR SA MA POT FERI.

MULTUMESC!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de freestyle_s
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de freestyle_s
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Freestyle, ai pus multe intrebari. O sa incerc sa iti raspund cat mai scurt, pe rand, la toate.
1. HPV nu cauzeaza impotenta, nu am zis niciunde asa ceva. Asta nu inseamna ca nu e grav pt ca poate cauza cancer in timp.
2.De ce ai facut sex neprotejat cu o virgina?! Anunti TOATE partenerele, pt ca HPV se si ia prin ATINGEREA pielii din zona genitala, care nu este protejata de prezervativ, dupa cum vezi si la tine. Este o boala cu transmitere sexuala care se transmite SI prin simpla atingere.
3. Nu am inteles de ce la virgina bagi degetul. Vrei sa o dezvirginezi cu degetul, nu cu penisul? Sau ea prefera sa fie dezvirginata de un deget? ma rog. Nu stiu ce sa zic, daca are si ea sau nu. Oricum este obligatoriu sa faca si ea analize, cel mai probabil are daca ai si tu, mai ales ca tu ai la baza penisului.
4. Ce nu intelegi despre HPV? HPV-ul l-ai luat de la o femeie care avea deja HPV! Daca nu avea inca negi ca tine (nu in toate cazurile de HPV apar negii) nu inseamna ca nu avea nimic! Deci acest virus NU exista in corpul tau, ci l-ai luat de la o partenera de sex. Probleme HPV nu da pe loc, ci IN TIMP. Ti-am explicat ca poate cauza cancer, pe langa alte neplaceri. Din pacate, multe BTS nu au simptome si de aceea nu sunt descoperite sau tratate.
5. Tipa pe care ai anuntat-o si a zis ca nu are nimic nu inseamna ca nu are!! Inca o data HPV de multe ori NU are simptome. Dar apoi o sa se intrebe de ce are cancer de col!! HPV se ia si prin sex oral, dupa cum spuneam, prin orice ATINGERE. Deci daca tu aveai HPV cand ai facut sex cu ea, are si ea si i-a dat si prietenului. Sa mearga amandoi sa-si faca analize.
6. Refacerea nu dureaza mult. Se cicatrizeaza in cateva zile si in 2 saptamani cred ca trece, acum depinde de fiecare om cat de repede se vindeca.
7. Daca nu merge la medic, este treaba ei. Nu se poate trata "dupa ureche" in nici un caz, este prea important pt viata ei sa urmeze un tratament prescris de medic. Daca tu, ca barbat, te-ai putut duce la medic si ai fost destul de responsabil si de serios incat sa o anunti, ea ca femeie sa stie ca are HPV, ca poate face cancer si sa nu se trateze arata numai inconstienta, nimic altceva. Lasa, poate intr-o zi o sa vrea copii si atunci o sa regrete decizia de a nu se trata.

Din pacate, singura modalitate de a te feri de HPV este sa limitezi numarul partenerilor sexuali, sa folosesti prezervativ CHIAR SI intr-o relatie stabila si sa iti faci in mod regulat toate analizele.

Succes si daca mai ai intrebari iti mai raspund :) Imi place sa vad ca esti serios, responsabil, ca te tratezi si ca incerci sa intelegi ce se intampla si sa informezi si pe altii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
freestyle_s (acum 13 ani)

Merci mult pentru raspunsurile tale.
Acum hai sa iti raspund si eu:
2. Am facut sex neprotejat cu o virgina. Mie unu mi se pare normal. ATUNCI NU ma stiam bolnav de nimic(pana la urma, HPV e o boala). Placerea e mult mai mare fara prezervativ, toata lumea stie asta. Fac sex NEPROTEJAT de pe la 15 ani iar acum am 25. Faceam sex cu prezervativ cand mi-am inceput viata sexuala si nu cred ca puteam sa `o scot la timp`. Sincer, pe prietena mea nu am putut sa dezvirginez de prima oara cand am facut-o(cel putin am incercat sa o fac). Am dezvirginat-o a doua oara dar cu prezervativ. Nu cred ca tre sa explic de ce, toata lumea stie...sangele care vazut pe `organul` tau nu cred ca iti provoaca placere sa il vezi acolo.
3. Care e si continuarea la 2. Sincer sa fiu, si nu ma laud nu am un penis de dimensiuni mici. Uneori chiar imi pare rau ca e asa mare(motivele se stiu. daca e cineva care nu le stie, pot sa le explic, acum nu e cazul). Nu poti baga din prima penisul(daca ai unul mare)...trebuie sa o acomodezi cu ceva mai mic. Folosesc degetul ca asa mi se pare inspirat, ducand la un `peeting` extrem. E mult mai usor dupa sa dezvirginezi decat sa incerci direct(pt mine). Eu dupa prima incercare cu prietena mea am zis ca nu se mai vede niciodata cu mine. Ca nu puteam sa o penetrez. Sunt genul de om care nu am rabdare si dupa cateva incercari nereusite de penetrare, m-am lasat pagubas.

5. O anunt acum pe tipa. O sa ii explic ca nu apare imediat...acum am inteles.

6. Pot grabi cu un ceai, crema vindecarea?

7. Da, pana la urma asa e. Eu mi-am facut datoria si am anuntat-o. Cel mai bine e sa previi, nu sa tratezi. Pacat ca am ajuns in stadiul asta :(

Nu ma gandeam sa fie cineva pe forum care sa ma ajute asa rapid. Multumesc mult!

Acum o sa merg la somn ca maine la 7.15 tre sa fiu la clinica pentru testul ala. Revin cu amanunte in jurul orei 12 si apoi dupa intalnirea cu medicul dermatolog va zic ce a hotarat...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de freestyle_s
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de freestyle_s
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

2. Nu vreau sa stiu nimic despre sex neprotejat. Fara suparare, ma enerveaza tare mult subiectul stiind cate rele se intampla din aceasta cauza. "E mai placut" nu ar trebui sa fie mai important decat "e mai sigur" sau "e mai sanatos", dar asta e, asa gandesc multi din pacate si se ajunge la BTS si la avort. Nu voi mai deschide subiectul aici.
6. Ceaiurile nu pot decat sa agraveze infectia. Crema doar daca iti prescrie medicul. Poti grabi vindecarea cu Baneocin pudra (este o pudra cu antibiotic care ajuta la cicatrizare) dar cere parerea medicului.

Succes mult maine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionescu (acum 13 ani)

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Cristi, ceaiurile prolifereaza de multe ori microbii. Nu vorbesc de ceaiul BAUT, ci de ceaiul pus in zona genitala (spalaturi, bai de sezut cum se zice sau comprese) sau in/pe ochi.
Eu am scris ca HPV se ia si prin atingere de vreo 5 ori, nu ai vazut? Totusi, la 12 ani aveai negi in zona genitala? Inseamna ca igiena ta era cel putin precara. In general, in zona genitala, negii apar prin contaminare de la alt partener sexual. Pe maini, brate, gat etc, nu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Ah si pardon, NU toti suntem infectati. Poate confunzi HPV su candida. Candida este o ciuperca ce EXISTA in corpul uman si face probleme doar cand imunitatea este scazuta (este si cazul unor stafilococi spre exemplu). Hpv, ca si Herpesul, sunr virusuri, deci se iau de undeva. Intr-adevar, apar cu simptome la subiecti cu imunitate mai scazuta, insa la ceilalti actioneaza "in tacere". Asta nu inseamna ca nu pot face ravagii, tacut sau nu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
freestyle_s (acum 13 ani)

Am revenit de la clinica de recoltari.
Nu stiu ce analiza va fi asta dar eu voi mai merge astazi la un medic dermatolog sa imi spuna cum si despre ce e vorba. Sa cer parerile a 2 doctori.

Iuli, in aproape 12 ani de activitate sexuala nu am `patit` absolut nimic facand 90% numai sex neprotejat. Stiu si cazuri nefericite, ma bucur ca nu e si cazul meu unul nefericit. Toata lumea cred ca e constienta de dezavantajele sexului neprotejat dar ce e interzis parca e mai frumos.

Daca tot am deschis topicul asta, o sa revin cu multe amanunte sa vada toti care sunt infectati ce anume trebuie sa faca.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de freestyle_s
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de freestyle_s
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andi (acum 13 ani)

De unde stii ca facand 90% sex neprotejat nu ai patit absolut nimic? Ai vazut ca s-a scris mai sus ca majoritatea BTS nu dau simptome. De unde stii ca nu ai HIV/SIDA? Iti reamintesc ca HIV nu are nici un fel de simptoma si ca puteai sa iei oricand in ultimii ani. Sau alta boala. Cum poti fi sigur? Pacat ca tineri ca tine isi pun sanatatea si viata in pericol pt 10 minute de placere. Treaba ta. Doar sper sa nu dai altora din inconstienta ta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
freestyle_s (acum 13 ani)

@Andi
Acum 4 ani cand m-am angajat mi-am facut toate analizele PE BUNE! Nu am nici o problema! Si medicul de medicina muncii ne pune sa facem bianual analizele. Eu nu le fac bianual, le fac anual si nu sunt suspect de nici o boala.

Cand am vazut ce a zis `cristi` mai sus, ma linistisem. Mi-a mai aparut acum cateva luni un neg din ala care mi-a trecut. Astia insa, nu mai trec.

Nu vreau sa indemn la sex neprotejat dar sincer, cred ca toata lumea stie ca e mult mai placut.

AZI E ZIUA CEA MARE: MERG LA MEDIC PENTRU OPERATIE! REVIN CU AMANUNTE DISEARA SAU MAINE DIMINEATA!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de freestyle_s
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de freestyle_s
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andi (acum 13 ani)

freestyle, la toate analizele de la angajare nu intra si HIV, in general, in afara cazului in care esti actor porno sau lucrezi in anumite domenii. Iar presupunand ca ai fi facut analiza HIV (ceea ce nu cred, dar sa zicem) si a iesit negativ acum 4 ani, de unde stii ca nu ai luat de atunci, ca banuiesc ca ai mai facut sex neprotejat cu diferite domnisoare de atunci?
Mai sus zicea cineva "mai placut" nu ar trebui sa fie mai important decat "mai sanatos". Daca la tine e invers si nu ai probleme in a-ti pune sanatatea in pericol, treaba ta. Numai sa nu dai si altora din aceasta p***ae. Bafta. Eu sper sa te doara macar un pic ca sa te inveti minte.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
freestyle_s (acum 13 ani)

@ Andi
Testul HIV l-am facut prin mai si o sa-l fac iar saptamana ce urmeaza. Acum m-am cam falimentat cu banii.
Ironia sortii e ca partnerei mele stabile nu i-a aparut nimic iar rezultatele testului Papanicolau sunt normale(si sunt fericit pt lucrul asta). Cred ca la mine s-a manifestat asa datorita sistemului imunitar mai slab(racesc de cel putin 4 ori pe an).

Ieri am fost la medic pentru `operatie` si vreau sa va spun impresiile.
1. Practic, nu e o operatie, ti se ard doar negii aparuti.
2. Mi s-a facut anestezie `frantuzesca`(asa a zis doctorul) - mi-a anesteziat fiecare neg in parte. Partea asta tin sa va spun ca e dureroasa. Pentru mine, a fost una suportabila.
3. Fiind multi, nu i-a anesteziat pe toti si in timpul operatiei mai imi zicea: `vezi ca o sa doara`. Si durea al dracu de tare. Dar pana la urma am scapat cu bine.
4. Dupa operatie, zona a fost data cu o crema si apoi pansata.
5. Cat mi-a fost prescrisa reteta, nu simteam nimic, in momentul in care am iesit la frig, ustura rau. Usturimea asta a tinut vreo ~2 ore dupa care m-a lasat. Si de atunci nu a mai durut ABSOLUT DELOC! Acum nu vreau sa fiu ala care imi dau cu parerea aiurea dar: -ori doare de la frig -ori doare dupa operatie.

Plus de asta: `negi`-`acele` de pe cap nu erau din cauza virusului. Doctorul mi-a zis ca sunt niste glande care, daca vreau, pot fi scoase, contracost, bineinteles.

Dupa spusele doctorului, dupa 5 zile, sunt bun `de munca` :)) Eu vad ca trec foarte repede ranile care au ramas in urma operatiei. Ma gandeam ca o sa dureze mai mult...

SI CAM ASTA A FOST EXPERIENTA!

MULTUMESC MULT CELOR CARE MI-AU RASPUNS!

AM INVATAT MULTE LUCRURI DE AICI!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de freestyle_s
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de freestyle_s
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Bravo, freestyle. Sanatate si grija mare de acum incolo.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
freestyle_s (acum 13 ani)

Ms Iuli. Cred ca mai mult din spusele tale am mers la medic.
Tin sa-ti spun ca si medicului asta i-am zis sa-si dea halatul jos si s-a conformat :)). Cu toate ca e cam batran a zis ca si lui i se pare normal sa lucrezi fara halat ca e mai omenesc.

Am revenit azi ca nu voiam sa scriu in topic doar pentru o multumire. Tin sa va spun deja a trecut, ranile se inchid dar raman semne :(
Acum vreau sa imi dati un sfat cum sa o conving pe prietena mea stabila sa faca acel test Papanicolau. Ea nu vrea deloc sa faca acest test, zice ca nu are rost. I-am dat link catre http://sfatulmedicului.ro/hpv dar tot nu vrea. Sa o duc cu forta nu vreau. Sa ii spun mamei ei iar e rau ca are ~17 ani. E ca draq. ...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de freestyle_s
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de freestyle_s
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Daca ii zici ca poate face cancer si ramane infertila (daca nu moarta) nu merge?! Oricum cel mai probabil are si ea asa ca daca nu vrea sa ajunga la ce am scris mai sus ar face bine sa mearga la medic, pe langa sa invete ce e ala un prezervativ.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.