Clickmed
programare rapida la medic

Unde pot efectua o esofagoscopie transnazala?

Refluxul gastroesofagian
Intrebare postata de Anamaria cu 13 ani in urma

Buna ziua,

Si eu sufar de reflux, am disfagie si dureri la nivelul esofagului superior, sub tiroida. Acum un an am facut endoscopie superioara clasica si am urmat tratament cu Nexium si Motilium timp de 3 luni, dar fara rezultat. Nu as mai vrea sa repet endoscopia clasica, ci as dori sa fac doar esofagoscopie cu tub subtire, care se introduce prin nas (am vazut pe youtube la americani cum se efectueaza). Se face la noi in Romania in vreun cabinet?
Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Unde pot efectua o esofagoscopie transnazala?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Ionescu (acum 13 ani)

Ce va foloseste o alta forma de endoscopie daca medicamentele pe care le primiti nu va vindeca ?
Si cu alta forma de endoscopie, tot aceleasi medicamente le primiti si din nefericire medicamentele de mai sus nu au cum vindece pe nimeni caci au fost fabricate cu alt scop si acest lucru este scris chiar pe hartia insotitoare.
Practic aceste medicamente nu impiedica decat aparitia anumitor simptome, pe care nu le mai simtitim, dar de vindecat cu aceste medicamente este un lucru imposibil in vecii vecilor.

Cel mai intelept lucru ar fi sa apelati la niste medicamente care vindeca. Poate incercati ceva naturist, homeopat, ceva care vindeca pe cale naturala fara a masca numai niste simptome doar atata vreme cat luati medicamentele. Boala aceea are si ea o cauza anume si atata vreme cat
nu se trateaza cauza putei lua tone de medicamente si puteti face endoscopii chiar neinvazive a la
Star Trek. Corpul va spune in plus daca v-ati vindecat si fara nici o endoscopie.
Nu trebuie sa va mirati deci ca Nexium si Motilium nu au dat nici un rezultat dupa 3 luni. Asta se intampla la toti pacientii care le iau. Nu vreau deloc sa va descurajez, ci doar sa va deschid un pic ochii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Cristian (acum 8 ani)

Salut...cum te mai simți? Și eu simt ceva sub tiroida și vroiam sa știu dacă s-a îmbunătățit cumva starea ta?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.