Clickmed
programare rapida la medic

Tuberculoza multi-drog rezistenta raspuns medic

Boli respiratorii Tuberculoza rezistenta
Intrebare postata de amelita90 cu 13 ani in urma

Buna ziua! In ziua de azi tuberculoza este considerata o boala care se vindeca... Dar tuberculoza Multi-Drog Rezistenta? Eu am stat o perioada foarte mare (8 luni) internata in spital la Bucuresti, Institutul Marius Nasta, pavilionul 3 sectia MDR, stiu ce include aceasta boala... eu de fapt sunt XDR fiind rezistenta la 6 medicamente. Acum as avea schema de tratament cu: cicloserina, protionamida, ofloxacina si capreomicina, dar nu mai pot sa le iau, imi este foarte rau de la ele. As vrea sa pot face ceva sa pot continua tratamentul, am aproximativ 3 luni de cand nu am mai luat nimic. Am incercat toate posibilitatile, nu le-am mai luat pe toate odara cum faceam inainte, le-am impartit cat a fost posibil, dar la 15 min dupa ce le inghit le vars. Sunt bolnava de 5 ani de TB MDR si nu am reusit sa ii dau de cap. Am 20 de ani, totusi cred ca sunt prea tanara ca sa nu mai poata fi nimic de facut. Probabil au aparut aceste complicatii din cauza ca sunt si infectata cu HIV/SIDA de la varsta de 6 ani. As vrea daca se poate un sfat... sau nu stiu, orice solutie credeti ca m-ar putea ajuta... sunt dispusa sa incerc orice... Am incercat sa spun totul cat mai pe scurt... povestea de fapt e mult mai lunga... Va multumesc!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tuberculoza multi-drog rezistenta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (29)

Dr. Manuela Magdau MDr. Manuela Magdau este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Formele de TBC pulmonara XDR sunt, intr-adevar, f. grave. Cei mai buni specilisti din tara in TBC pulm. multidrog-rezistenta sunt in Bucuresti, pe acea sectie. Cel mai bun lucru pe care trebuie sa il faceti este sa continuati trat. in schema indicata de la Bucuresti, inrucat acolo sunt rezultatele antibiogramelor si aceasta schema de trat. s-a stabilit in functie de aceste antibiograme, deci este o schema individualizata. Tot de acolo va poate spune daca exista vreunul dintre medicamente care ar putea fi inlocuit daca nu il suportati sub nici o forma pt. ca tot in functie de antibiograma se va inlocui. Insa e f. probabil sa nu prea fie sensibila boala la altele, afara de astea. Incercati sa le luati la 1/2 de ora sau o ora dupa masa, pe rand timp de vreo ora si totdeauna insotite de antiemetice

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Manuela Magdau
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Manuela Magdau
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli respiratorii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Amelita90 (acum 13 ani)

Credeti-ma ca am incercat sa le iau si dupa masa si inainte de masa. Stiu ca e indicat cu 2 ore inainte de a le lua sa nu mananci... am incercat si asa... dupa ce se iau medicamentele trebuie repaus la pat... iar am incercat, dar nimic... unele doamne asistente de pe sectia MDR m-au vazut cum eram dupa ce le luam... din 9 pastile cate luam, le imparteam in 2, deci luam odata 4 sau 5, la un sfert de ora eram la baie cu capul in toaleta (scuzati expresia); si nu e numai asta ca varsam... daca varsam si dupa aceea imi era bine poate poate era altceva, dar dupa ce varsam nu mai mancam nimic toata ziua, nici apa nu puteam bea, nici macar o fructa... imi era rau la miros de mancare... si timp de 12, 13 ore nimic nu mancam sau beam. Oricum am inteles ca dvs nu aveti nici o solutie, nici dn. dr. de acolo nu a mai avut, de aceea mi-a facut si externarea. Dar totusi eu cred ca ceva undeva tot este... inteleg sa imi fie rau ca astea sunt efectele adverse timp de 3, 4 ore dupa tratament dar de ce vars??? Asta e o dilema pt mine... poate mi-a ajuns organismul la saturatie... Momentan nici Antiretroviralele nu le mai iau... pentru ca si de la acelea vars. Antiemetice luam dimineata si seara, sau inainte cu vreo 20, 30 de min inainte sa iau pastilele, dar nimic... asta este. Acum urmez un tratament naturist... si din cate vad mi-e mai bine... si de ce spun asta... microscopia mea in august arata +++/+++/+++ iar in septembrie ++/++/++. Eu cred ca e un inceput... Va multumesc mult pentru ca mi-ati raspuns! O seara placuta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionescu (acum 13 ani)

Amelita draga,
TBC-ul se poate vindeca si fara medicamente chimice. Nu este singura solutie existenta.
Exista spre exemplu remedii homeopate extrem de efective pt. TBC si care nu au nici un efect advers si vindeca. Medicamentele care le iei sunt toxine date in speranta ca omoara bacilii.
Homeopatia lucreaza altfel, ea intareste organismul astfel incat bacilii sa nu mai poata trai scapand asa de cauza bolii. Bacilii au aparut caci organismul este slab, daca intoxicam corpul cu medicamente chimice slabim mai departe si organismul.

De aceea nici nu ai cum sa te vindeci cu aceste medicamente, ai organismul prea slab.

Mergi la un medic homeopat cu experienta, mai ales daca esti alergica la medicamente.
Mai jos catva medici homeopati cara practica homeopatia clasica:

Dr. Silvia Nedelcu - Bucuresti
Dr. Ileana Randasu,- Bucuresti
Dr. Doina Pavlovschi, Buzau (cu experienta mare la afectiuni psihice)
Dr. Ioan Dumitrescu - Bucuresti (acupunctura si homeopatie)
Dr. Jurj Gheorghe - Timisoara (cu experienta mare la afectiuni dermatologice, psoriazis, etc)
Dr. Sandaran - Timisoara
Dr. Receanu Adrian - Iasi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
amelita90 (acum 13 ani)

Va multumesc mult domnule Dr. Ionescu, ceva ce dvs probabil ati omis e ca sufar de Tuberculoza MultiDrog Rezistenta, nu Tubrculoza sensibila. Dar poate dvs cand spuneti "Tuberculoza" va referiti si la una si la alta. Toti medicii care ii cunosc (si credetima ca nnu sunt putini) imi spun sa iau tratamentul, dar cum sa il aiu daca tratamentul imi face mai rau decat boala in sine??? Momentan iau un tratament naturist pe baza apicola (miere, laptisor de matca, polen... etc) in combinatie si cu niste plante. Momentan ma simt bine, si analizele s-au mai imbunatatit putin. Adevarul ca organismul meu este foarte slabit, am o anemie destul de severa (in august aveam hemoglobina 8,6 si in septembrie 9,5) eu consider ca e un pas inainte. Va rog spunetimi mai multe despre tratamente homeopate daca stiti, cum se desfasoara? Astept un nou raspuns de la dvs. Va multumesc!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de amelita90
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de amelita90
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21573744851 (acum 4 ani)

buna amelita.am citit aici necazul tau.si eu am aceeasi problema.tbc,cu mdr.
as vrea sa vb.daca vrei.te rog.vino pe messenger{facebook}
numele meu e gerendi iuliu alexandru..
multumesc anticipat.
ai grija de tine.multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21573744851
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21573744851
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
loredana_dana (acum 13 ani)

dati cautare pe google cu acele nume, gasiti nr. de telefon si adrese si puteti contacta unul dintre ei si cere mai multe amanunte . secces!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de loredana_dana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de loredana_dana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Carpe Diem (acum 13 ani)

Din pacate, dr ionescu, nu este doctor , iata raspunsul echipei sfatul medicului privitor la el :

" Echipa SfatulMedicului.ro
Buna ziua!
In sedinta de dimineata s-a discutat aprofundat despre cazul utilizatorului "Dr. Ionescu". Momentan, vom impune mentionarea adresei de mail la fiecare postare pe "Comunitate", urmand sa il identificam pe "Dr. Ionescu" si sa rezolvam problema privat.

Va multumim pentru ca accesati site-ul de sanatate SfatulMedicului.ro!

Va dorim multa sanatate si o zi mai frumoasa,

Cu stima,
Echipa SfatulMedicului.ro" ptr mai multe informatii intra la sectiunea Boli ale inimii si vaselor, intrebarea Fisa medicala postat de utilizator scumpa.



Incearca sa continui si tratamentul naturist pe care il urmezi, si eventual urmeaza sfatul loredanei, dar nu ignora sfatul doamnei dr. Magdau ( care dupa cum vezi este medic al forumului). Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Carpe Diem
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Carpe Diem
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionescu (acum 13 ani)

Ca sunt medic sau nu, nu are nici o importanta, tot asa cum nu are nici importanta daca femei casnice ca Iuli si Kosho pot recomanda tot ce doresc ele.

Amelita, eu ti-am recomandat doar un medic homeopat, ca fac aceasta recomandare ca pacient, ca medic, ca sofer, sau ca femeie casnica, este absolut indiferent. Fiecare are dreptul
sa recomande ce crede si ce stie. Ce iti recomand eu insa este din cunostinta de cauza si experienta.
Homeopatia trateaza orice fel de tuberculoza, deci te poti duce cu incredere la un medic homeopat.
Nu exista de fapt decat o tuberculoza, insa faptul ca medicamentele nu ajuta a facut medicina
sa dea vina pe boala caci cine vrrea sa recunoasca ca medicamentele nu ajuta si ca urmare a inventat un nume nou pt. aceeasi boala.

Un tratament homeopat consta in administrarea unor remedii homeopate la care nu exista rezistenta si care nici nu fac rau.
Tratamentele naturiste pe care le iei sunt prea slabe si nici nu sunt potrivite bolii.
Mergi asadar la un medic homeopat caci homeopatia este practicata de MEDICI si remediile sunt mult mai precise si eficiente decat cele naturiste. Asta e tot cer pot sa-ti spun.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Carpe Diem (acum 13 ani)

Dar, sfaturile noastre nu au pus sanatatea utilizatorilor in pericol si nici nu au fost raspunsurile noastre contestate de medicii forumului, pe cand ale dvs au fost contestate chiar de MEDICI HOMEOPATI ai forumului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Carpe Diem
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Carpe Diem
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
loredana_dana (acum 13 ani)

draga kasho, s-a plans cineva ca remediile homeopate recomandate de dr. ionescu ,in unele situatii au facut rau ? eu personal nu am vazut asa ceva si nici vreun medic homeopat care sa-l contrazica nu am vazut , asa ca sa lasam invidia si sa fim rationali.
din punctul meu de vedere nu cred ca a intrecut masura in privinta sfaturilor ce le-a dat ! pana la urma omul e liber sa aleaga ce tratament sa urmeze alopat, naturist sau homeopat si nu uitati ca homeopatia are si ea farmacii, remediile nu sunt cumparate de pe marginea drumului.
sanatate si numai bine ! si lasati rautatile !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de loredana_dana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de loredana_dana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
kasho1 (acum 13 ani)

draga, loredana, sfatul tau ar trebui sa fie pt Amelita.
In ceea ce priveste raspunsurile dr. ionescu poate ca ti se par ok, este treaba ta, si asa cum spui fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. Dar a sfatui un tanar ca HIV/SIDa nu se transmite usor prin sex neprotejat mi se pare o crima, a prescrie remedii bebelusilor de 4 luni idem, a incuraja o mama sa nu asculte sfatul pediatrului la fel, a spune unei femei ca "ginecologia scoate tot" in urma unei simple incontinente ........ si lista poate sa continue, e sufiecient sa arunci o privire prin rubrica de discutii ca sa te minunezi de cate aberatii a fost capabil acest "domn". Sincer cred ca ar trebui sa cauti in DEX semnificatia cuvantului "invidie" , nu prea se potriveste raspunsurilor mele.
In alta ordine de idei cunosc medicina homeopata, si medici precum dr. Cacovean Adrian, au tot respectul din partea mea. Sunt medici care au o facultate de medicina la baza si care respecta medicina alopata. Faptul ca medicina homeopata se aplica doar dupa simptome este FALS, lucru mentionat si de medici care practica medicina homeopata precum Cacovean, cat si de medici homeopati ai forumului.
Este adevarat ca omul este liber sa aleaga tratamentul pe care sa-l urmeze, dar HAI SA FIE PRESCRIS DE UN MEDIC nu de un utilizator care se da drept doctor., si sa fie prescris intr-un cabinet medical , iar reteta sa aiba parafa medicului , asa cum cer legile .
Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kasho1
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kasho1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
kasho1 (acum 13 ani)

probleme cu picioarele
Postat de luda devojika cu o saptamana in urma

fetita mea de 12 ani are dureri de picioare,de la genunchi in jos,si cand o apuca durerile nu poate sa mearga,daca stie cineva ceva va rog sa imi scrieti,va multumesc.
Raporteaza

* spam
* categorie gresita
* abuz

Raspunsuri la aceasta intrebare
Posteaza un raspuns

*
Iuli (cu o saptamana in urma)
o 0
o
o

De cand? Ati fost la medic? Ce v-a spus?
Raspunde Raporteaza
o spam
o abuz
*
Dr. Ionescu (cu o saptamana in urma)
o - 2
o
o

Astfel de dureri apar des la copii la varsta aceasta din cauza lipsei de minerale de care are nevoie corpul in timpul cresterii. Este nevoie de sumplimentarea corpului cu minerale organice, in special cu
cele care se gasesc in cereale integrale.
Incercati sa-i dati des tarate, grau fiert, malai (gatite cu gust) si paine integrala adevarata (nu cea industriala!) in loc de paine alba, cat si alte lucruri facute din cereale care se in forma integrala.

In plus acesti copii au dereglari in metabolismul calciului, fosforului sau al altor minereale importante si acesteea se pot regla usor cu ajutorul unor minerale homeopate, de ex. Calcarea phoshorica CH5.

In afara de astfel de "dureri de crestere" (mai corect ar fi "dureri din cauza lipsurilor in timpul cresterii) mai pot exista bineinteles si alte cauze. Insa ac***a in vedere ca la 12 ani fetita este in plina crestere este f. mult probabil sa fie prima optiune.

Trebuie sa va mai avertizez ca suplimentele cu minerale (calciu, fier, etc) prescrise in medicina nu ajuta deloc, ba dimpotriva chiar deregleaza si mai mult, caci ele sunt in doze imense si in plus nu sunt asimilabile deoarece sunt anorganice.

Calcarea phoshorica homeopata de ex. nu da deloc calciu la organism (cai este diluat imens) ci numai regleaza metabolismul lui, alimentatia cu calciu, siliciu si alte minerale trebuie facuta prin alimente caci numai in forma organica pot fi asimilate acestea. Suplimentele anorganice ajuta aparent si de scurta durata, daunand si mai mult metabolsimului caci intoxica organismum
prin dozele neadecvate.

Mergeti mai bine la un medic homeopat deoarece dereglarile de crestere pot avea urmari serioase care se pot mentine toata viata si aceste dureri in oase in timpul cresterii reprezinta un simptom important si cunoscut in homeopatie. Cu ajutorul unui medic bun si al unei alimentatii mai sanatoase, simptomele dispar repede.
Raspunde Raporteaza
o spam
o abuz
*
Dr. Mihaela Efimov (cu o saptamana in urma)
Votul a fost trimis.

Buna ziua! Din pacate nu va pot da un raspuns simplu sau o solutie problemei dvs., ci doar o indicatie : TREBUIE VAZUTA IN PRIMUL RAND DE UN NEUROLOG! daca ar fi copilul meu as merge chiar maine! Poate fi vorba de ceva simplu, dar trebuie excluse cauze mai serioase!
Multa sanatate!
Raspunde
*
Dr. Noemy Radu-Stefanescu (cu o saptamana in urma)
o + 1
o
o

Buna ziua

orice simptom care alarmeaza un parinte ne indruma catre medic care sa fie preferabil in cazul fetitei dumneavoastra dintr-un spital de copii.Nici un medic adevarat nu va putea sa va puna un diagnostic corect prin internet,fara sa consulte fetita si sa vada rezultatele analizelor.Puteti avea nevoie de un ortoped de copii,un neurolog sau reumatolog dar care repet sint specializati in bolile copiilor.Un tratament homeopat dat prin internet fara sa fi vorbit cu familia si sa iti vezi pacientul este o mare eroare si spun acest lucru din experienta pentru ca am competenta in homeopatie si nu-mi amintesc ca vreunul din dascalii mei care erau de o moralitate rar intilnita in zilele noastre sa ma fi invatat sa indic un tratament doar pe un simptom al bolii.
Va urez drum spornic la medic si un copil sanatos!
Ras

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kasho1
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kasho1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
kasho1 (acum 13 ani)

chiar daca o sta omul in germania, nu atesta ca este doctor cu competenta in homeopatie. si ma intreb ce doctor are timp toata ziua sa posteze prescriptii pe site-uri medicale? oare nu ar trebui sa fie ocupat cu tratarea pacientilor in spital si la cabinet?!!!!!

Continua sa lasi mesaje private utilizatorilor si sa-i induci in eroare pt a-i cauta clienti acestui individ, fiecare e liber sa faca ce doreste, sper din tot sufletul ca nimeni sa nu-si agraveze sanatatea!
Cu asta am incheiat polemica cu dumneata loredana!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kasho1
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kasho1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Manuela Magdau MDr. Manuela Magdau este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Raspunsul d-nului "Dr. Ionescu" abunda in p***ai. Nu are absolut nicio experienta in ce priveste tuberculoza, cu atat mai putin cea XDR. La un lucru are, totusi, dreptate: medicina naturista nu e medicina homeopata. Pe prima nu prea poti sa te bazezi, in general, dar cea de-a doua poate oferi solutii...in anumite situatii.Poate ne raspunde unul dintre doctorii de specialitate ai forumului. Totusi, ma indoiesc ca va rezolva cazul Amelitei care, sa recunoastem este un caz disperat.
Eu cred, draga Amelita, sa nu prea te bazezi pe altceva inafara tratamentului antituberculos, in schema individualizata care ti-a fost stabilita la Bucuresti, asociat cu medicamente antiemetice. Imi pare rau, nu vreau sa te dezamagesc, dar faptul ca ai avut 3+ la ex. sputei iar acum ai 2+ este un castig, dar nu f. concludent ca boala se vindeca. Nu se poate vindeca fara trat. cu tuberculostatice.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Manuela Magdau
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Manuela Magdau
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 13 ani)

Tuberculoza , care este o boala cauzata de infectia cu bacilul Koch se poate trata si cu produse naturale , atucni cand devine rezistenta la antibiotice, produse care de fapt stimuleaza activitatea sistem,ului imunitar, iar acesta intervine si amelioreaza boala pana la vindecare...un astfel de produs este TRANSFER FACTOR ....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
myhamiha (acum 13 ani)

Tbc pulmonar
In anul 1959, mama mea a suferit de Tbc pulmonar si a fost nevoita sa se interneze timp de 90 de zile la Sanatoriul de boli pulmonare din Sinaia, unde a urmat un tratament medicamentos adecvat acestei boli. Dupa externare, boala a recidivat. O batranica care avea cunostinte in domeniul plantelor medicinale m-a sfatuit sa-i fac mamei ceai din radacina de catina.
Iata reteta: se scot 2-3 radacini de catina, de marime potrivita, se spala bine cu apa rece si cu o perie, se pun intr-o oala de 5-6 litri, peste care se toarna 2 litri de apa rece, dupa care se pune vasul la foc moale, acoperit cu capac, si se fierbe pana cand lichidul scade la jumatate (1 litru). Dupa racire, se strecoara si se consuma pe parcursul intregii zile, in loc de apa. Mama a urmat acest tratament timp de trei luni, dupa care s-a vindecat complet, fara ca boala sa mai recidiveze. Cantitatea de lichid se poate dubla sau tripla, in functie de necesitate. In timpul tratamentului, se vor evita fumatul, alcoolul, efortul fizic, viata dezordonata, iar alimentatia va fi mai consistenta, conform prescriptiilor medicale.
Doresc ca aceasta reteta sa fie benefica tuturor celor bolnavi.
Botosaru I. Gheorghe - str. Baraoltului
nr. 3, bl. 40A, sc. C, ap. 46,
Ploiesti, jud. Prahova

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
amelita90 (acum 13 ani)

Interesant... o sa incerc si asta... sper totusi sa nu fie tzeapa, sa profiti de disperarea mea si sa ma pui sa beau nush ce p***ai... In fine.. Iti multumesc mult miha.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de amelita90
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de amelita90
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Carpe Diem (acum 11 ani)

Cum esti amelita90? Ce tratament ai urmat in final si cum te simti? sanatate maxima

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Carpe Diem
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Carpe Diem
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
myhamiha (acum 13 ani)

Am uitat sa-ti spun ca acest tratament l-am inceput si eu de 2 zile,zic ca-i bine,ramine de vazut.Am rugat si alti fosti colegi de spital sa-l incerce poate da rezultate si atunci e minunat, il putem recomanda celor care sufera ca noi si poate-i scapam si pe ei de suferinta.Toata stima Amelita 90 si te rog fi optimista,conteaza enorm psihicul,accelereaza putin pe el.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ella (acum 13 ani)

Oameni buni , de tuberculoza se moare cu zile !!!!
Si n-ar fi nici o mare paguba ca mori tu , bolnavul care nu-si ia medicamentele.Problema este ca ii expui unui risc imens pe toti cei din jurul tau.

Fiti rationali! Dati Cezarului ce-i al Cezarului!Lasati medicina sa-si faca treaba.

Puteti fierbe cate radacini vreti voi! Mergeti la toti homeopati si bioenergeticienii de-i aveti la indemana...!
Boala asta merge inainte, va mananca plamanii si e pacat pt ca pana la urma in fata bolii va compotati ca si cei din lumea a treia.
Aveti medicamentele , dar din diverse motive nu le luati !!!

Scuze sunt cata apa pe Dunare.
Sunt absolut scarboase toate medicamentele ...Dupa o vreme ti se uraste de ele mai rau ca de mere padurete.
Cele de la XDR au o sumedenie de efecte adverse unanim recunoscute.
Dar funcioneaza.N-or avea gust de ciocolata, dar vindeca oameni!

Cunosc mai mult de 10 oameni care s-au vindecat ...Toti foarte tineri.Pana in 28 de ani.
Da, nu e usor sa inghiti prodionamida.Are gust de benzina...Dar o domnisoara a rezistat, invatase sa o ia cu iaurt.Si cicloserina e greu de tolerat... Streptomicina nici atat....6luni de injectii nu-s tocmai o poezie
Unde mai pui ca 6-7 feluri de medicamente trebuie inghitite 18 luni...de la negativarea culturilor.
Insa functioneaza.
Gasiti o cale sa rezistati.Dumnezeu nu va incearca doar trupul , dar va provoaca si mintea.
Agatati-va de orice va face fericiti : vorbiti cu cei apropiati , cereti pareri on-line, discutati cu medicul care va urmareste tratamentul.Mergeti la biserica...orice,numai sa tineti moralul cat mai sus.

Daca amplasarea leziunilor o permite , si daca sputa se negativeaza , exista alternativa unei interventii chirurgicale care extirpa portiunea pe care medicamentele nu o vindeca.
Intrebati medicul daca sunteti eligibili pt aceasta varianta.

Pacientii cu XDR pot merge la Comisia de expertiza a capacitatii de munca , pt o pensionare medicala...definitiva , ori temporara.

Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.