Clickmed
programare rapida la medic

Problema sotului pe care nu il inteleg

Depresie
Intrebare postata de monaina cu 13 ani in urma

Sotul meu un an de zile a fost atat de prefacut nustiam ce se petrece cu el poate o fi stresat poate e obosit era nervos din orice ca relatie intima totul era ok el vroia cat mai des ca se duce tineretea .....nu nii intelegeam deloc starea lui in permanenta se simtea bolnav mergand la medici nu avea nimic se culca si tresarea brusc ca isi pierde constiinta si lua o pastila de xanax intr-o zi i-am dat fara sa strie o pasatila de NOSPAsi a dormit bine cu gandul ca a luat pastila xanax apoi a inceput sa ma urmareasca cu detectivi, apoi el apoi punea pe altii toate astea fara ca eu sa stiu in final intr-una din zile m-am trezit acasa cu citatia de divort acasa gluma da cata gluma mi-am zis pana la a treia infatisare eram in stare de soc ca nu imi venea sa cred dint-o familie linistita ne iubeam foarte mult unde sunt eu acum la TRIBUNAL.....apoi acolo am aflat banalitati de motive am tacut cat ma putu la unele chestii sa nu vorbesc despre satrile lui sa nu ne faca nebuni pe amndoi si sa ne ia statul copiii dar el este convin sa il insel a afirmat NICI D-ZEU NU MA CONVINGE CA TU NU MAI INSELATnu are nici o dovada pentru ca nu exista nu mi-am inselat sotul absolut si acum ma gaandesc care e problema lui in final ?este plecat de acasa de 3 luni asteptam comunicarea divortului acasa si el pare ca nu da un semn de viata la copii uraste casa ma uraste pe mine atat de mult ca numai vrea sa ma vada nici sa il arting e speriat mavrea distrusa sa nu se mai uite nici unn barbat la mine si A MAI AFIRMAT divortam si te fac amanta mea .......M-AM TOT GANDTI DAC E VREO FEMEIE LA MIJLOC POATE ARE FARMECE POATE E DOAR BOLNAV DAR CUM SA IL AJUT NUSTIU dar as fi dorit macar un raspuns sa pot sa ma incurajez sa lupt pentru fetele mele el nu recunoaste ca vorbeste p***ai nu sunt fapte ci doar scenariii MAI MMERITA SA LUPT ?MAI AM PENTRU CE SA LUPT ?MAI ESTE SANSE SA FIE EL CE A FOST INAITE?VA ROG UN RASPUNS AS FI DORIT SA UIT ACEASTA IUBIRE CARE M-A DARAMAT CA NICI ACUM NU IMI VINE SA CRED.......VA MULTUMESC .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema sotului pe care nu il inteleg"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (14)

Iuli (acum 13 ani)

Este relativ simplu: sotul dvs are probleme psihice si cred ca v-ati dat si singura seama de asta. Nu cred ca este vorba de inselat sau altceva. Ce decideti sa faceti de aici incolo este alegerea dvs. Fie luptati pt o relatie cu un bolnav psihic ce nu doreste sa se trateze sau sa isi accepte problemele, in speranta ca le va accepta si va cauta ajutor (de la sine nu vor trece oricum) fie renuntati si cautati un barbat normal.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
monaina (acum 13 ani)

Va multumesc . Sigur ca tindem cu totii sa credem ca ceva nu e normal cu sotul meu dar totusi nu inteleg de ce inca mai sper sa fie bine ? de ce ma chinui si nu inteleg cand si cum a inceput in tacere sa se imbolnaveasca?De ce imi este atat de greu sa realizez ca are probleme si trebuie sa ma rup de el.A fost intre noi o iubire nemaipomenita nu ma vedeam decat alaturi de el toata viata si acum parca ma trezesc rupta dintr-o telenovela.Sa plec oare din casa noastra unde el m-a lasat cu atatea amintiri tinand cont ca el este prin zona la casa parintilor lui unde s-a si mutat? Ne da peste cap cand il vedem , vine in vizita la scoala la fete in pauza, acasa nu doreste sa vina.Va multumesc de sprijin imi face bine sa ma dezmeticesc din tot haosul asta provocat din care nici copiii si nici eu nu ma mai trezesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Este normal sa va fie greu. Este ceva neasteptat la care sunteti supusa brusc, o situatie pe care nu v-o doriti, care nu depinde de dvs si care va schimba viata in mod radical. Bolile psihice se manifesta in multe feluri care de care mai ciudate si mai iesite din comun. Daca imi e permis sa spun asa ceva, incercati sa vedeti macar partea "buna" a lucrurilor, si anume ca nu v-a facut nimic rau, fizic, dvs sau copiilor. Bolile psihice apar pe nesimtite, fara avertisment cateodata si sunt persoane care atunci cand se decompenseaza psihic dau foc la casa sau baga cutitul in cineva, Doamne fereste. In acest caz, s-a manifestat altfel. Este foarte greu sa acceptati ca sunteti invinuita pe nedrept de ceva ce nu ati facut niciodata si ca nu aveti nici o cale de a arata ca nu este adevarat (va "loviti de un zid" ca sa zic asa). Daca dvs credeti ca v-ar fi mai bine mai departe de el, consultati-va cu copiii (nu stiu ce varste au) si luati aceasta decizie de a va muta. Oricum nu stiti ce reactii mai poate avea. Va recomand de asemenea sa consultati un psiholog care va va ajuta foarte mult in a face fata acestei situatii. Aveti copii de crescut si trebuie sa fiti bine pentru ei.

Multa sanatate va doresc si putere!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Fetele mele au varsta de 10 ani si respectiv 5 ani iar fata mica spune ca TATI EU UN LAS, NE-A PARASIT iar cea mare ma ia in brate si ma consoleaza cand ma prinde ca plang.Problema este ca nustiu daca ele pot intelege ce se intampla de fapt cu tatal lor. Poate trebuie sa vorbesc cu ele mai tarziu despre
tot ce facut tatal lor cu mine, nustiu cat vor intelege. Va trebui sa discut cu ele daca el continua sa atace contra mea in fata fetelor sa fie nevinovat si in fata celor din jur el este normal.Chiar poate avea asa o personalitate dubla sa zic asa pentru ceilalati posteaza o imagine nemaipomenita si cand e vorba de mine lasa de dorit. Avem o firma de constructii si el duce in spate cativa angajati ridica case de jos si nu imi explic daca este bolnav psihic, poate fi pe plan de afaceri ok? Posibil sa se fi declansat si din cauza stresului banii?Imi face bine orice parere sa imi revin.Va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

De multe ori persoanele cu probleme psihice au niste rezultate foarte bune pe plan profesional, chiar sunt foarte inteligente in multe cazuri (uneori acesta este un semn: un adolescent care nu se omoara cu invatatura devine brusc cel mai bun din scoala. acest lucru nu e normal si arata declansarea unei probleme psihice). Asa ca faptul ca el lucreaza foarte bine nu inseamna ca nu are probleme psihice. Si da, problemele psihice exista latent la unele persoane si POT FI (nu este obligatoriu) declansate de o perioada de stres sau de un eveniment stresant, un soc, etc. Este necesar sa le explicati copiilor pe intelesul lor ca tati nu mai e cum era si ca s-a imbolnavit si ca de aia vorbeste urat despre mami. Ca sa nu creada cine stie ce.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Gasesc totusi poate in final aici cateva raspunsuri,Eu am terminat facultatea si EL nu are nici macar liceul, dar este ambitios si a reusit sa invete multe despre constructii, ca atare anul acesta s-a inscris la liceu, oare sa fie si asta o problema? nu am aratat nicodata ca am studii si sunt mai tare ba chiar l-am apreciat mereu ca nu are studii dar este foarte inteligent,ba mai mult ca altii cu atatea studii. Sotul meu prin 2001 a fost plecat 4 luni in Grecia si acolo era o vreme umeda si rece si intrase intr-un MARKET si dand de caldura l-a luat o ametela puternica incat si-a pierdut si constiinta, de atunci are stari de ameteala brusc si scurte un dezechilibru sa zic asa daca este in picioare se vede cum se clatina si se redreseaza.Si nu imi explic cata putere are de convingere poate avea pare atat de real ce vorbeste incat si la tribunal si l-a d-na psiholog a postat atat de bine ca el cel ranit. D-na psiholog l-a crezut ca evident spunea numai ce ii convenea lui, problema este ca incepe iar o lupta, el a depus cerere de recurs si banuiesc ca nu i-a convenit vizita la copii mei acasa in prezenta mea, el ar fi dorit sa i-a fetele sambata si dumnica la el acasa, sarbatorile> de craciun de paste si de revelion, ori eu nu puteam fi de acord cu asa ceva. Ma intreb pana unde poate ajunge daca el a fost in stare sa pregateasca terenul de atat timp incat m-a facut daca il iubesc sa mergem la psiholog sa vedem ce sunt cu telefoanele necunoscute de pe telefonul meu si ca drept rasplata a venit la tribunal cu hartie de la aceea doamna ca am eu probleme de suicid si sunt o mama cu probleme.De aceea a trebuit sa tac sa nu ne creada pe ambii dar acum la recurs va iesi totul la iveala si nu ar trebui sa imi mai fie mila, si aici iarasi imi este teama daca el ar putea fi ajutat si eu spunand tot adevarul va pierde si pe plan de afaceri ca suntem cunoscuti in zona, dar posibil sa se termine si el singur mai repede.Trebuie sa ma gandesc ce se intampla cu el, de parca lui i-a pasat de reputatia mea si a fetelor.Mie mi-ar fi facut bine sa vina sa vorbim dar refuza categoric si are atatea sisteme de inregistrat incat numai stiu ce ma provoaca sa vorbesc si sa zica ca are probe.El poate fi paranoic pana la urma daca a incercat sa mituiasca dovezi contra mea. Oare se simte inselat cu propria lui persoana?Este atat de convins? dar de ce sa insceneze fapte pe care nu le-am facut?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Nu stiu ce se intampla in mintea sotului dvs, dar dvs nu ar trebui sa il menajati si sa taceti pentru ca sunt copiii in pericol! Ganditi-va ca daca el va "scoate nebuna" pentru ca dvs nu va aparati, va poate lua copiii in instanta. Si daca intr-adevar e bolnav psihic, nu vreau sa ma gandesc ce li se poate intampla fetitelor singure cu el... Nu inteleg de ce sa va fie mila cand el este evident ca va vrea raul. Cred ca este mai important sa va stiti copiii in siguranta decat faptul ca veti avea putin de suferit pe plan financiar.
Este posibil ca sotul dvs sa sufere de o forma de epilepsie iar in anumite cazuri epilepsia da modificari psihice pe langa cele neurologice. Daca aveti cum, cereti evaluare neurologica si psihica pt el in instanta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Multumesc tare mult asa am sa fac dar daca el cand m-a dus la psiholog si acolo m-a inregistrat eram intr-o stare zdruncinatoare eram in stare de soc cu atatea acuzatii incat imi cautam posibil mie vina sau la altii dar la el nu ma gandeam ca problema si cheia starii mele haotice era de fapt din vina lui din lipsa comunicarii si tot ce a creeat capul lui ca dumnezeuylui eram terminata nu vedeam viata mea fara el.Acum sunt trezita la realitate si ma bucur ca ma-ti sustinut.Ar putea fi o problema in instanta daca el ar avea o inregistrare se poate scoate ca proba ca eram adusa intr-un stres epuizator eram intr-o ceata groasa nu stiam ce se intampla si dadeam vina pe mine ma facuse sa nu ma mai plac pe mine insumi ca sunt isterica acum imi dau seama ca el le provoca si eu care il stiam sufletul meu pereche il simteam ca etse ceva cu el. Ma simt mai luminata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
o femeie (acum 13 ani)

Nu cred ca inregistrarile lui pot fi folosite in instanta. Cel mai bine este sa va luati un avocat. Un avocat te reprezinta mult mai usor si-ti spune chiar ce sa spui in instanta, ce sa declari. El stie mai bine ce teste/ analize sa ceara. Daca te dovedeste in instanta si iti pierzi cumpatul, nu te poti controla, plangi...si nu ai un avocat cu tine poti pierde fetele. Un alt lucru foarte important este ca trebuie sa lucrezi, sa ai un venit al tau. Mare greseala fac femeile care nu lucreaza si se lasa in seama sotului. Increderea deplina intr-un barbat poate fi folosita oricand de catre unul ticalos, in detrimentul femeii. Poate dovedi ca ea nu are posibilitati financiare, ca a trait din banii si munca lui. In tara noastra, din pacate, legile sunt foarte strambe in privinta partajului. Copiii nu au nici un drept, iar bunurile comune se impart in functie de contributia dovedita a fiecaruia dintre soti. Ai foarte mare grija, repet, pune-ti neaparat un avocat bun daca nu ai. Succes!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Cum adica "te-a dus" la psiholog? Si te-a mai si inregistrat?! Dar ce era, stapanul tau de te-ai lasat "dusa"?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Banuiesc ca m-a inregistrat, era atent sa aiba terenul bine pregatit, stiu ca are reportofon l-am si vazut si mai multe sisteme prin casa si totusi nu imi explicam de ce nu este convins, la care el spune ca am fost isteata si am ascuns toate urmele incriminatorii si de acum nu o sa il mai insel oricum ca mi-am dat seama ca pe el il iubesc, atatea cuvinte grele incat eram convinsa ca cineva vrea sa ne desparta si se rade de el dar cred ca se rade singur de viata lui pana la urma sau vorbind cu fetele mele aseara ajunsesem la concluzia ca poate el in sinea lui stia ca nu are logica ori el ori asa a vrut D-zeu sa plece de acasa sa nu se inrautateasca situatia daca nu a fost violent putea devenii, daca mai eram impreuna, totusi daca el a renuntat la relatie posibil sa fie un semn bun in mintea lui daca simtea ca poate deveni un pericol pentru noi, a si raspuns la intrebarea fetei DE CE TATI NU TE INTORCI ACASA?...DE CE SA MA INTORC ? CE SA FACA TATAI SA O BATA PE MAMI?...In timp ce el ma jignea nu aveam voie nici sa plang--- fiindca plang cu lacrimi false sunt o actrita buna. Am avocat, si eu am lucrata 2 ani coafeza am fost in prenatal 2 ani apoi am lucrat la firma sotului, de fapt a noastra, sunt actionara cu 5% profit si pierdere si 1% cota parte, am terminat anul trecut facultatea ASE si am fost in somaj ca numai erau bani in casa si el ma acuza ca eu am vrut ca sa ma intalnesc cu amantii si eu ii spun cand daca eu plec si vin cat pot de repede el spune DAR CAT DUREAZA 5 MINUTE IN PARCARE.....Parca in timp ce vorbesc aici ma descoper si eu cat am putut sa indur si cat de oarba am putut fi NU AM CREZUT CA IUBIREA SI INCREDEREA POATE FI ASA OARBA SA TE TRADEZE. Daca va mira numai faptul ca m-a inregistrat dar ce sa mai zic ca posibil sa ma inregistreze si in intimitatea noastra si cum afirma ca faceam tampenii cu el cand de fapt unele nu mi le aduc aminte stiu doar ca ma simteam obosita in aceea perioada foarte somnambula, sa mai zic? ca sa ii dovedesc ca il iubesc si nu sunt vinovata sa sun la acele numere de telefon pe care nu le aveam in agenta cu nume trecute si sa vorbesc ca si cum ne cunoastem fara sa spun numele doar provocator CEEE FAAACI?? ma invata ca la linia erotica sa vorbesc nu puteam accepta dar presiunea era prea puternica si am incercat sa fac cum spune dar in limita bunului simt ca nu eram tampita sa fac chiar cum spune el si erau doar prieteni nostrii comuni fiecare preietena sau clienta ma suna dupa ce telefon avea minute ca era sot, prietena , nu le puteam inregistra era un haos apoi in telefonul meu aveam notate doar clientele care veneau periodic.....sa mai zic ce fel a verificat lista de telefoane? sa vada cine sunt acele persoane suna si cand raspundea un barbat trecea in dreptul lui barbat si eu am sunat o data pe d-na lui psiholog si era la dus si a raspuns sotul doamnei si cand am vorbit cu d-na ulterior i-am spus asa a verificat sotul meu lista de telefoane la care ati pus botul si d-vs ferm convinsa ca il insel, si sa va mai spun cat de oarba am putut fi ca la psiholog a continuat acele verificari punandu-ma sa sun ca la linia erotica? oare aceea doamna se mai numeste psiholog? ea cum de nu si-a dat seama ca este paranoic? Daca asta nu a fost teren pregatit de ce pe nepregatite ne-a luat si pe mine si pe fete iarasi la psiholog? sa cumva sa nu aiba fetele sechel, desi ele nustia problemele noastre si colac peste pupaza vine la tribunal cu aceea hartie ca la solicitarea sotului meu am fost evaluate si eu sunt intr-un cuvant tot ce e rau posibil el este mierea si laptele face fata la stres presiune etc....si fetele asculta mai mult de el si..etc pai daca fetele nu erau mancate ca a durat sedinat foarte mult rabdarea lor numai avea limite normal ca atunci care si cum putea sa le calmeze si eu ii acordam lui favoarea asta fiind in public dar acasa nici nu se implica spunea ca nustiu sa le educ le spunea la fete alteori cand numai rezistam si mai tipam sa fiu ascultata ca sunt nebuna isterica etc....cum oare puteau fetele sa fie organizate daca aveam autoritatea subminata chiar de tatal lor.Era un haos total stiam simteam si eram legata de maini totusi mi-a facut un bine de a plecat de acasa .Pot eu face ceva in legatura cu aceasta d-na psiholog care in primul rand a incalcat confidentialitatea mea ca pacient si a doua cum a putut sa faca terapie fara sa tina cont de sentimentele mele, a alimentat si ea intr-un fel aceste convingeri ale sotului meu aproband tot ce spunea el si cand eu ii scriam iubirea mea intr-un mic jurnal cand am aflata de detectiv si d-na psiholog spune ca DA ESTE FOARTE ISTEATA BIIINE CALCULATA...nu cumva are si ea probleme?. De retinut ca in hartie a scris evaluare pentru viitor divort in luna mai nu s-a pus problema de divort si in luna iulie la sfarsit am primit citatia.Oricum sotul numai merge la psiholog banuiesc ca s-a folosit de ea ca a refuzat sa mai mergem pentru ca stia ca m-am trezit la realitate si voi vorbi mai mult despre el si inca ceva dea dreptul socant d-na psiholog l-ar fi invatat din cuvinte banuiesc ca fetelor le place sa faca TOTUL extaz nu ma convinsese, m-a dus la preot sa ne dea dezlegare ca avem voie sa facem alte relatii intime anormale cum a si sunat motivele divortului, totul era pentru mine socuri. Orice sfat si legal vorbind in legatura cu d-na psiholog daca a procedat corect?cum se face evaluarea intr-un cabinet de psihologie? ne aduc barbatii ca pe niste animale si ei hotarasc destinul?Are voie un psiholog ca faca evaluarea mea personala confidentiala pentru sotul meu, pentru tribunal?Eu practic ma simt tradata si de acel psiholog una si a doua am fost marioneta lor.O evaluare la solicitarea sotului putea sa cuprinda doar partea de terapie in cuplu pentru asta am fost acolo si cum sunt inregistrate consultatiile ca in acea hartie are data de 24 august el a plecata de acasa la sfarsitul luni iulie si sedinta terapia a fost in luna mai, avea voie sa faca aceasta evaluare fara consimtamantul meu?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Stimata doamna, eu ce nu inteleg este de ce v-ati lasat "dusa" la psiholog. Dvs nu aveti vointa proprie? Daca nu erati de acord, trebuia sa ziceti NU MERG, ca doar nu va lua cu japca! Sa puteati sa nu vorbiti nimic. Cum adica ne aduc barbatii?! Pai v-a obligat cineva sa il urmati? Ati facut asta de bunavoie. Deci aici nu aveti ce face, dvs trebuia sa nu acceptati. Trebuie sa intelegeti ca un om major NU poate fi marioneta cuiva decat daca este de acord. Desigur, puteti invoca ratiuni psihologice (de ex ca sotul are o putere hipnotica de convingere) dar acestea nu sunt valabile in tribunal. Ce ar fi valabil ar fi sa spuneti ca v-a amenintat ca va omoara sau ca va bate sau ca le face ceva fetitelor daca nu mergeti, sau sa spuneti ca v-a drogat. Atunci ar fi valabil si l-ar incrimina pe el disculpandu-va pe dvs. Pentru ca evaluarea nu se putea face fara consimtamantul dvs. Atata timp cat ati mers, ati dat consimtamantul!
In plus, puteti sa invocati in instanta faptul ca acea doamna psiholog v-a ghidat in mod incorect prin intrebari tendentioase si a dezvaluit date confidentiale din ceea ce ati spus (daca este cazul). Eu nu inteleg exact ce s-a intamplat, s-a cerut de catre sot in instanta o evaluare psihologica a dvs? Si tot el a fost cel care v-a indicat un anumit psiholog? Daca am inteles bine, atunci era la mintea cocosului ca avea o intelegere si dorea sa iesiti prost din acea evaluare, pt a fi el in avantaj!! Daca e asa, tot ce puteti face e sa cereti o evaluare de la alt psiholog, dictat de Instanta (NU ales de sot sau de dvs) pt a fi obiectiv.
Oricum eu va sfatuiesc sa fugiti cat mai departe de acest om, impreuna cu fetitele sper. Sper ca avocatii dvs sa fie destul de buni (si nu cumparati de el) incat sa poata demonstra ca el e bolnav, nu dvs. Altfel sunteti in mare pericol pt ca acest om in boala lui pare foarte destept si viclean.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Sa fiu mai explicita> in luna mai am descoperit ca el ma urmareste, ca el ma tortura ca il insel ca are dovezi, eu nustiam ce are el in minte ca nu imi dadea nici un indiciu atat spunea STIU MULTE STIU STIU....atunci el a spus ca detectivul l-a tradat spunandu-mi mie ca m-a urmarit si atunci singura in care el avea inredere in cazul asta este d-na psiholog, atunci ce se intampla imi spuneam am zis ca e o depresie, puteam gandi asa ceva eu nu am gresit cu nimic, sau ca cineva se joaca cu viata noastra si insceneaza tampenii, apoi mi-a trecut un gand daca nu e adevarat ca merge la psiholog si de fapt el merge la o femeie? si el a spus mergem la psiholog acolo lamurim problema pentru ca alta cale nu aveam sa aflu daca nu mergeam, am cazut prada foarte usor cand imi spunea daca il iubesc sa ii dovedesc daca nu sunt vinovata nu ar trebui sa imi fie frica de nimic ok....am mers dar eram intr-o stare emotionala terminata nu intelegeam nimic ce se intampla si de ce nu are incredere in mine pana si curvele sunt crezute, eu ce am facut? Evident ca emotional eram la pamant lumea mea in care era construita sotul si fetele se prabusea nu imi dadaeam seama de ce simteam ceva straniu in prezenta lui, imi transmitea niste stari ciudate care nu le intelegeam si atunci el a intrat singur la psiholog eu asteptandu-l afara in masina dupa 15 minute vine si imi trecuse un gand ciudat, era un cabinet intr-o curte si mi-am zis ce face omul asta m-a adus la amanta lui?apoi am vazut cabinet psihologic scris acolo si d-na era in varsta.... intru si eu acolo, el a plecat afara si dupa o ora sa zic de discutie revine si el, am stat impreuna acolo am sunat la cateva nr de telefoane care zicea el ca sunt dubioase si sedinta s-a incheiat frumos si bine el parea ca era convins ca nu am nici o vina.La plecare intre usi i-a data ceva apoi la lepsa mi-a spus ca inregistrat dar nu gasea inregistrarea sa o aud sau numai aveam baterie, chiar a vrut sa imi arate. Am plecat la LEPSA am petrecut un wekend extraordinar m-am reindragostit lulea sa zic asa deci am devenit o prada mult mai usoara ca mi-a intrat si mai mult la inima si acolo a fost barbatul perfect mi-a spus de urmarirea cu detectivii si reportofon ca avea la picior cand 2 zile mi-a luat telefonul meu sa nu cumva sa sun amantii sa ii anunt, dar in drum spre LEPSA A PLANS CU LACRIMI DE COPIL siroaie siroaie ca el este vinovat ca nu avut grija de noi acum numai conta suferinta mea pe langa a lui trebuia sa il ajut, sa il incurajez ca il iert nu-i nimic vom reusii impreuna.Apoi dupa 2 saptamani de bine si frumos a inceput iarasi cu urmnarirea si cu mersul la psiholog cu copiii.Si ma tot pisa d-na psiholog SOTUL TAU TE IUBESTE ATAT DE MULT, VREA DOAR SA II RECUNOSTI CA L-AI INSELAT SI EL TE IARTA VREA DOAR SA II RECUNOSTI..ce sa recunosc dumnezeului parca nici ea nu intelegea ca NU AM CE sa recunosc doar sa mint sa il fac sa se simta mai bine?Si evaluarea psihologica nu a fost desemnata de instanta pentru ca in luna mai nu era nici un divort, abia in luna iulie am primit hartia acasa eu nustiam nimic, prima infatisare a fost pe18 august deci totul a fost de ce de dinainte pregatit?.Nu m-am gandit niciodata la divort si increderea mea in sotul meu era de neclintit si eram hotarat sa apar casnicia mea si trebuia sa raspund la provocarile lui sa ne luminam problema dar s-a lamurit atat de bine ca am ramas in ceata densa pana acum de curand.Cand a plecat de acasa mi-a spus ACUM NU INTELEGI NIMIC VE-I INRTELEGE MAI TARZIU......Poate asta atrebuia sa inteleg ca el putea fi mai rau de atat si a plecat sa se rupa de noi.O sa cer si evaluare psihologica la adresa lui in instanta pentru ca nustiu ce intentii mai coace mintea lui si am fetele care nu le pot lasa singure cu el, parca pare si straniu cum el e tatal fetelor cum as putea sa ma indoiesc ca poate sa fie fetele in pericol in prezenta lui, dar acum ca sunt luminata si am fost atat de oarba de increderea si iubirea lui incat nustiu ce poate face sa ma vada distrusa.Poate avea si momente de luciditate un paranoic?In ultimul timp era asa de nervos ca ajunsese sa plesneasca fetele peste fata si fata mica se simtea foarte rau suferea interior foarte mult, si nu eram de acord era totusi barbat si injosea fetele.Acum va spun ca nu vedeam cat rau imi face gesturi pe care acum le rumeg si imi adun gandurile incat scopul lui poate era ca psihic sa ma termine mi-a si spus la un moment dat TU TERMINI OMUL PSIHIC...el era de fapt cel care ma termina si asa incet incet am crezut chiar ca cineva ne face farmece si ma vrea pe mine distrusa terminata de unde atata ura?Cat de simplu vad problemele mele acum si parca nu imi vine sa cred ca sunt eu aceea care a luptat atat pentru un nimic, daca imi spunea cineva aceste probleme din start spuneam si eu logic nu mai merita sa lupti dar oare eu de ce nu am putut sa ma conving singura ce am crezut oare ca mai pot reface?Poate nu eram pregatita sa arunc atatia ani de fericire sa dezbin o familie stiam doar ca in viata sunt bune si rele si trebuie depasite.Inca ceva sotul a mai afirmat ca tatal lui a avut ceva facut*farmece de bunica lui* sa se impace cu mama lui in tinerete si ca el nu o sa sufere ca tatal lui nu o sa fie un prost sa il tin legat de mine si ca soacra-mea si-ar fi inselat sotul cine stie si acum e convins ca toate femeile sunt CURVE.Inca ceva ca sa pot intelege mai bine daca el are probleme, de regula noi femeile fugim de pericol dar aici a fugit el de noi avea ura multa fata de mine fata de casa ii era scarba....repulsie speriat sa il mai ating,De ce a ales sa numai fie cu noi ca eram o prada usor de troturat si putea sa se bucure mai departe de reusitele lui sau prin divort s-a razbunat mai bine??Oricum din suflet va multumesc de sfaturi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11540843707 (acum 5 ani)

Buna, am citit povestea ta și mi s-a părut foarte ciudata! Ce s-a întâmplat până la urmă?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11540843707
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11540843707
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.