Clickmed
programare rapida la medic

Ma puteti ajuta va rog?

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de oana t. cu 13 ani in urma

Buna ziua!tanase oana ma numesc,am o fetita de 4ani si 9luni.Face amigdalita foarte des la aproape doua luni.doamna doctora de familie ne _a spus ca o sa ajunga la amigdalectomie pt ca va avea probleme cu stomacul sau ficatul, iar noi nu am dori daca se poate asta(amigdalectomia).acum face un tratament pt imunizare cu bronhovaxon,si din nou a facut amigdalita.ce e de facut?va rog frumos sa ma ajutati.exista ceva anume sau un tratament care sa il faca ca sa nu mai recurgem la extirparea amigdalelor?va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma puteti ajuta va rog?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Constantin (acum 13 ani)

Terapia complementara e o solutie-0622344290

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ionescu (acum 13 ani)

Mergeti la un medic homeopat cu experienta, amigdalita la copii se vindeca foarte usor cu remedii homeopate bine alese de un medic homeopat bun si este IMPOSIBIL de vindecat cu ORICE antibiotice si medicamente chimice asa cum arata miile de pacienti de pe forumurile medicale.

Pacientii si doctorii sunt EXTREM DE NAIVI SI NESTIUTORI de poata sa creada ca un medicament ca bronhovaxon poate "imuniza" de ceva sau ca poate face vreun bine, fie el cat de mic.

Compozitie: Broncho-Vaxom i contine 7 mg dintr-un lizat bacterian liofilizat din Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis. Broncho-Vaxom copii contine 3,5 mg din acelasi lizat liofilizat.

Pai in mizeria care se vinde la farmacie sunt milioane de bacterii patogene si care produc boli si care si moarte sunt tot mizerii si tot patogene raman.

Caci orice bacterie patogena contine si produce toxine chimice care nu dispar doar prin moartea lor, tota asa cum nu dispare nici otrava din sarpe daca-l omori.
In si in plus aceste bacterii au si un efect negativ dpdv energetic, chiar daca sunt moarte.
Adica provoaca boala. Acelasi principiu este aplicat la vaccine, desi in doze mult mai mici.
In Broncho-Vaxom dozele de microbi sunt imense.
Acelasi lucru este valabil si la "medicamentul" numit Polidin, un medicament similar pe care l-au folosit deja zeci de milioane de oameni in mod daunator si inutil.

Lumea se fereste de bacterii peste tot insa accepta milioane de bacterii PATOGENE
ca sa le inghita benevol. Si mai dau si banii peste ele. Ferice de aceste concerne si firme care le produc ca au dat de asa naivii (fraieri ar fi mai bine spus) care sa creada ca se fac bine ingurgitandu-lee, desi NIMENI nu se face bine de la ele. Ati vazut doar pe fetita dvoastra.

Un medicament toxic si care produce efecte secundare atunci cand nu a vindecat pacientul inseamna ca a facut numai daune. Ca doar nu este anafura de la biserica.

O doza de Broncho-Vaxom intoxica atat de mult organsimul ca numai Dumnezeu stie la cat ii trebuie la organism sa se refaca. Pai cu astfel de mizerii patogene vreti sa "intariti" sistemul imunitar ?
Mai bine lingeti mizeria de pe astfalt ca este macar pe gratis si mai putin toxica decat Broncho-Vaxomul. Si in plus si fara reteta si pierdut timpul si nervii in cabinete "medicale".

Daca vreti sa va vindecati fica trebuie sa incepeti sa ganditi logic mai intai, se terminati sa credeti orbeste (ca medicina o va face mai departe cateva milenii) si sa realizati cu sange rece efectele la tratamentele facute pana acum. Nu o sa gasiti un singur om pe lumea asta sa mearga cu masina mereu la acelasi service auto, dupa ce a vazut de repetate ori ca masina nu ii este reparata deloc.
Insa cu privire la masini oamenii sunt mult mai inteligenti decat in ceea ce priveste sanatatea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Amigdalectomia nu este o operatie grea sau periculoasa. Daca fetita are indicatie medicala, va sfatuiesc sa nu o chinuiti cu fel de fel de tratamente inutile pentru ca nimic nu o va ajuta, ba mai mult se va agrava situatia. Este alegerea dumneavoastra dar numai pentru ca este vorba de operatie nu trebuie sa va speriati.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.