Clickmed
programare rapida la medic

Alimentatie dupa diaree

Nutritia copiilor Hemofilie cu inhibitori
Intrebare postata de IRINA ANGELA cu 13 ani in urma

Am un nepotel de un an si o luna. Acum o saptamana a avut diaree ( cam 2 scaune moi pe zi ) 2 zile, i-am tinut putin regim, i-a trecut, apoi a revenit diareea. Trei zile i-am dat sa manance doar mucilagiu de orez, supa de morcovi si Humana HN. De ieri scunul este tare, cred ca dieta este suficienta, dar nu stiu cum sa trec la alimentatia normala, pot sa ii dau HUmana HN combinat cu lapte NAN, cum a baut pana la diaree ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Alimentatie dupa diaree"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (7)

Sari (acum 13 ani)

Si eu am crescut doi copii, dar au fost alaptati la san,
Logic, ar fi sa introduci treptat vechea alimentatie, ca sa vezi reactia corpului nepotelului. Daca faci dintr-o data, nu stii daca nu va reveni diareea. Daca nu faci nici o modificare, risti sa il constipi.
Ai putea sa combini putin lapte obisnuit cu putin mucilagiu, din care tot scazi doza, poate in doua zile sa fie totul OK.
Medicii au o vorba despre problemele de sanatate la copii mici
Repede se ivesc simptomele si tot asa de repede le trece.
Sanatate la toata familia.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
IRINA ANGELA (acum 13 ani)

Multumesc de sfaturi, Sari. Multa sanatate si tie .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IRINA ANGELA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IRINA ANGELA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionescu (acum 13 ani)

Cel mai des diareea la copii provine de la laptele praf care contine o sumedenie de chimicale
si in plus lactoza in doza prea mare si care la multi copii este alergenul din lapte nr. 1.

Eu nu i-as da copilului meu lapte praf decat daca nu ar mai exista nici o vaca sau capra pe lumea asta si deci nici un fel de lapte natural. La orice boala trebuie inteleasa cauza care a facut-o sa apara si atata vreme cat laptele praf este ignorat complet de doctori ca fiind o cauza reala, atata vreme
vor bajbai dand vina pe una sau pe alta. Iar mamele cat si doctorii vor face aceeasi greseala mai departe caci nu stiu ce contine laptele praf (desi scrie pe hartia insotitoare) si nici nu vor sa stie, desi
efectele substantelor din el sunt cunoscute ca nocive in toxicologie.

Printe aceste subtante:
Lecitina din soia -> o substanta artificiala produsa din plante manip**ate genetic care afecteaza dezvoltarea creierului.
Adenosin -> Adenosinul blocheaza producerea la toti neurotransmiterii ca Dopamina, Acetylcholina sau Noradrenalin.
Inosin-> o substanta produsa de corp care insa nu este cunoscuta inca bine si care nici nu exista in laptele de mama. A fost folosita ca medicament, dar medicamentul a fost interzis din cauza ca nu se cunosc efectele lui prea bine. (Link : en.wikipedia.org/wiki/Inosine ). Cu alte cuvinte experimente pe copii.

Guanosin-5-monophosphat
Sulfat de fier -> fier anorganic, toxic pt. om si animale
Sulfat de zinc -> o combinatie de zinc anorganic, FOARTE toxic pt. vietati. Zincul in aceste forme si dozaje creeaza boli de nervi si ale aparatului reproducator. In special hiperactivitate sau ticul de a da din picioare permanent.

Inositol -> se foloseste ca medicament antidepresiv si ca un drog ieftin. Se foloseste de dependentii de cocaina si N-Methylamphetamin ca sa ecomiseasca ceva din aceste doua substante; are efecte similare cu cocaina. Cu aceasta substanta se creeaza la copii o predispozitie la droguri si afecteaza creierul.
Biotin -> vitamina toxica cand depaseste anumite nivele (inca necunoscute) si care deregleaza nivelul de estrogeni
Sulfat de cupru -> cupru anorganic, FOARTE toxic pt. om, creeaza epilepsie, crampe, spasme, anemie (substituie fierul in celule)
Iodat de potasiu ->nu se gaseste in laptele da mama . FOARTE TOXIC. Se pune si in sarea iodata. Se aduna din desuri industriele (unele si radioactive dupa ce au fost folosite in medicina ca substante de contrast.)
Mangan-II-sulfat - >mangan anorganic, deci toxic, Creeaza anemie substituind fierul din celule.
Vitamina K, -> medicament, afecteaza coagularea sangelui !

----------
O mama scrie:

"Eu nu stiu cat de adevarat sau fals este acel articol, nu am cunostintele adecvate ca sa-l analizez , dar va pot spune, din experienta mea ca mama , care a vrut ce-a fost mai bun pentru copilul ei , si i-am dat Milumil pana la varsta de un an si 3-4 luni ( nu-mi mai amintesc cu exactitate) c-am avut mari probleme din cauza laptelui praf. Chiar am deschis la un moment dat un subiect aici, credeam ca baietelul meu este intolerant la lactoza, avea scaune ff acide si nedigerate , am trecut pe lapte fara lactoza, care ne-a stors de bani , dupa ce reveneam la laptele obisnuit aceeasi probleme cu cate 3-4 scaune pe zi . Asta pana intr-o zi cand m-am hotarat sa trec pe lapte uht( stiu ca si acesta este controversat, dar mi-a fost frica de laptele de la tarani tot datorita influentei din mass-media) si am scapat ca prin minune de toate problemele . Adica scaunele au devenit normale ca si consistenta , doar unul pe zi , fara dureri insuportabile de burtica , deci cosmarul a disparut. Daca e periculos sau nu laptele praf?!? Asta nu pot sa spun , ci doar faptul ca a avut cu siguranta ceva in compozitie care nu i-a priit copilului meu."


"Am uitat sa spun ca printr-o experienta identica a trecut si prietena mea, numai ca ea nu vroia sa treaca pe lapte uht , avea fixata in cap ideea ca trebuie sa-i dea lapte praf pana la 2 ani ( are baietelul de aceeasi varsta cu al meu ) pana intr-o zi , cand satula de smecta, hidrasec si altele ( al ei facea diaree) m-a sunat sa ma intrebe cum am introdus laptele uht, si imediat si la ea problemele au disparut . Plus inca o bunica din parc, la ea nu stiu multe amanunte, doar ca a trecut pe lapte de vaca( din piata) din aceleasi motive. Deci...
edit: probleme la noi au fost cam de pe la 7-8 luni, numai ca in jurul varstei de un an , cand am trecut pe milumil junior, ele s-au agravat ff tare. Am ajuns intr-o noapte la urgenta cu el , zbiera de deurere de burta , n-a stiut medicul ce sa-i afca , iar scaunul era atat de acid de i se lua pielea de pe fund... Groaznic."

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IRINA ANGELA (acum 13 ani)

Multumesc pentru raspuns.
Nu inteleg de ce laptele praf pentru copii contine aceste substante nocive, presupun ca sunt in proportie foarte mica, dar totusi care este scopul ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IRINA ANGELA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IRINA ANGELA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionescu (acum 13 ani)

Substantele toxice raman toxice, indiferent de cantitate. Un motiv logic pt. folosirea lor in laptele praf nu are cum sa existe, mai ales ca efectele toxice sunt cunoscute. Dar cum lumea este naiva
si increzatoare in binele pe care ni-l fac concernele, este greu pana un om ajunge sa citeasca
lista de ingrediente si sa se uite de ele intr-o carte de toxicologie sau internet,.
Daca medicii ar sti ceva toxicologie, nu ar recomand la nimeni un astfel de "lapte", dar cum nu stiu sau nu-i interseaza deloc aceasta ramura, ei il recomanda chiar cu caldura inainte oricarui lapte natural.
Asa ca singura solutie este ca mamele sa realizeze cat de bun este acest lapte si sa citeasca
un pic prin internet despre ingrediente. Nu este greu de realizat, dar greu de crezut de ce se pun aceste substante. Insa efectul lor se vad in comportamentul si problemele sugarului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Carpe Diem (acum 13 ani)

As dori sa stiu de unde ati scos ca substantele enumerate se afla in laptele praf si cum ca s-ar afla pe prospectul pe care mamele nu-l citesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Doamna Sari eu v-as sfatui sa comparati compozitia pe care o are Nan afisata pe cutie( "prospect") cu substantele enumerate de drionescu ( CARE APROPO NU ESTE MEDIC) si apoi sa credeti toate aberatiile pe care le spune, de cand scrie pe acest site, doar asta face...........
apoi daca cunoasteti limba engleza puteti sa intrati pe wikipedia si la "cauta" sa treceti fiecare substanta continuta de laptele Nan, in cazul nostru, ptr a vedea efecte benefice organismului, cantitatile utilizate in alimentatie si eventualele efecte negative. In ceea ce priveste vitamina K1, nu doar k cum specifica acest drionescu, este folosita in prevenirea hemofiliei ( boala de care au suferit si regii in trecut si cu care se confrunta un nr mare de oameni si in ziua de azi si pe care nici o planta sau homeopat nu a reusit sa le previna cu atat mai putin sa le vindece)


Banuiesc ca problema cu scaunul nepotului s-a rezolvat, va doresc crestere mare si sanatate,
mama unui ingeras de 8 luni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Carpe Diem
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Carpe Diem
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
georgescu bogdan (acum 10 ani)

si eu am un baietel de 3 ani si 2 luni si e ok si i-am dat lapte praf nan de la nestle si nu a patit nimic pana la varsta de 3 ani plus ca de la 4 luni i-am introdus si macare gatita in meniu si nu are nimic ba chiar la 3 ani si2 luni are 1 m inaltime si 17,2 kg nu mai dati vina pe laptele praf pentru diaria copiilor deoarece nu este adevarat acest lucru

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.