Clickmed
programare rapida la medic

Despre viata

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de mayb_e cu 13 ani in urma

As vrea sa-mi raspunda si mie un specialist daca se poate :(. Am 18 ani acuma sunt in vacanta ,in sept trec pe a 12-a si inca nu stiu ce sa fac cu viata mea ,nu stiu pe ce drum sa merg ,domeniu . Mai ales la familia pe care o am,tatal meu nu munceste si in plus cxand vorbeste cu mine vorbeste in batjocura m-am satural de el ,as vrea sa ma mut daca mi-as permite dar nu pot . Mama e ocupata cu altele ,cu bunica mea bolnava . am trecut prin foarte multe probleme , viata ,scoala ..altele..altii imi spun sa ma gandesc la ce facultate sa ma duc ,sa invat ..dar credeti-ma ca n u am niciun chef de viata ,mereu apare ceva care ma face sa ma simt nefericita . In casa nu prea am linistita ,cateodata imi vine sa ma duc oriunde ,dar n-am unde !! Prietenii imi lipsesc.... Cand nu ai bani nu ai ..nici parte de ei . Un sfat va rog .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Despre viata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

o mama (acum 13 ani)

Singura solutie pe care o ai, este sa inveti. Invatand, vei pleca la facultate si vei scapa de tatal tau. Nu baga in seama ce-ti spune, este frustrat si incearca sa te injoseasca, sa te faca sa te simti inferioara lui. Este o atitudine specifica celor care si-au ratat viata. Trebuie sa te pregatesti serios pt BAC, ai timp sa te hotarasti la ce facultate mergi. Imi pare rau sa aud ca nu ai liniste. Mama ta ar trebui sa te ajute, sa fie de partea ta. Dar spui ca bunica iti este bolnava si nu poate. Trebuie sa o intelegi. Repet ceea ce ti-am spus, invata bine ca sa poti sa-ti asiguri viitorul pe care ti-l doresti. Cauta prieteni, colegi, care au o situatie materiala asemanatoare cu a ta. Nu fi complexata de faptul ca nu ai bani. Pune accent pe alte lucruri. Spune-ti mereu ca esti tanara, esti frumoasa, esti desteapta si Dumnezeu te va ajuta sa reusesti. Mai intra pe acest site, raspunde la intrebari, intra in discutie cu oamenii. Vei gasi multe persoane cu care sa dialoghezi. Mai vorbim.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
O alta mama (acum 13 ani)

Cauta pe net si vizioneaza filmele ''''The Secret, Codul lui Moise, Sfidatorul, CE NAIBA STIM NOI-COBORAND IN VIZUINA IEPURELUI (what the bleep: down the rabit hole), The Compass.... si mai sunt). Te vor ajuta mai mult decat iti poti imagina. Daca vrei sa vorbim, lasa-mi o adresa de messenger unde sa te pot contacta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mayb_e (acum 13 ani)

Multumesc mult

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mayb_e
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mayb_e
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.