Clickmed
programare rapida la medic

Lipsa orgasmului raspuns medic

Disfunctii sexuale feminine
Intrebare postata de anca1010 cu 13 ani in urma

Buna! Sunt cu prietenul meu de aproape un an si, desi el e deschis, receptiv la problemele mele si dornic sa ma faca sa ma simt bine, eu nu reusesc sa ajung la orgasm( decat clitoridian). Inainte aveam aceeasi problema dar ma gandeam ca odata cu stabilitatea, grija si iubirea pentru si de la partener aceasta problema se va rezolva. Nu am consultat inca un medic dar el insusi fiind unul, imi spune ca problema este cu siguranta una psihica.. Astept un raspuns de la dumneavoastra. Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Lipsa orgasmului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psiholog Jeni Chiriac MPsiholog Jeni Chiriac este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

20 de trucuri pentru atingerea orgasmului
20 de trucuri pentru atingerea orgasmului


O problema comuna a femeilor este dificultatea de a atinge orgasmul. Iata cateva trucuri pe care le-am gasit si sper sa te ajute. Poate data viitoare vei avea orgasmul dorit.

Trucuri psihologice

1. Anticipeaza intalnirea sexuala – multe femei au realizat ca daca isi imagineaza intalnirea sexuala viitoare pot folosi fanteziile pentru a se excita fizic si emotional. De ajutor mai este si sa realizeze ce anume le provoaca (povesti romantice sau erotice, cantece de dragoste, casete video) si sa foloseasca aceste materiale in asteptarea intalnirii sexuale. Acest proces de incepere "la cald" te poate ajuta sa ajungi la capat mai usor.

2. Relaxaza-te – majoritatea femeilor au nevoie de o mica trecere, tranzitie inainte de a se deschide catre primirea placerii sexuale. Asta se intampla pentru ca tensiunea emotionala interfereaza in mod negativ cu raspunsul sexual. Asa ca asculta muzica, fa o baie, citeste o carte, fa orice te relaxeaza. Starea de relaxare te ajuta mult in atingerea orgasmului.

3. Elimina distragerile – femeile sunt in marea majoritate prinse cu tot felul de treburi si isi fac prea multe griji. Elimina aceste distrageri si te vei putea concentra asupra corpului si sentimentelor tale astfel incat vei ajunge mai repede la orgasm. Toate aceste mici griji saboteaza concentrarea sexuala.

4. Uita de nervi – furia si nervii distanteaza oamenii. Ar fi bine sa elimini nervii si sentimentele de ranire ca sa poti relationa intim cu partenerul tau. Marea majoritate a femeilor au nevoie de o puternica legatura emotionala pentru a putea face dragoste cu adevarat.

5. Impaca-te cu corpul tau si cu defectele sale – invata sa apreciezi si sa-ti accepti corpul. Obsesia corpului imperfect te poate sabota sexual si poate interactiona negativ cu orgasmul. Cu alte cuvinte, mintea sta in calea raspunsului corpului. Tine minte` ca majoritatea barbatilor se excita la un partener interesat si interesant mai degraba decat la un corp perfect.

6. Focalizeaza – pune-ti mintea la treaba si trimite-o intr-o stare erotica. Poti face asta mergand cu ochii mintii pe unde te duce fizic partenerul. E nevoie de o imagine romantica sau erotica a unei scene sau a unei fantezii. Poate cel mai bine ar fi sa va priviti unul pe altul in ochi.

7. Concentreaza-te – concentrarea, care de obicei exclude raspunsul verbal, face parte din erotismul necesar multor femei pentru a ajunge la orgasm.

8. Scapa de idei preconcepute – multi oameni considera calea potrivita catre orgasm doar penetrarea vaginala. Alte metode cum ar fi stimularea clitorisului nu conteaza pentru acesti oameni considerand ca este inferioara metodei clasice. Acest concept gresit (Sigmund Freud) inca face ca multe femei moderne sa considere ca e ceva in neregula cu ele pentru ca nu pot atinge orgasmul prin metoda clasica. Multe femei nu vor avea niciodata orgasm doar prin stimulare vaginala. Daca tot incerci sa ai orgasm prin metoda clasica, iti poate inhiba orgasmul si te poate face sa-ti pui intrebari in legatura cu performanta sexuala.

9. Fa-ti timp pentru joaca – oamenii in general fac dragoste la ore tarzii atunci cand corpul are nevoie doar de somn. E important pentru femei pentru ca ajung la orgasm mai usor atunci cand sunt pline de energie decat atunci cand sunt obosite.

Trucuri fizice

10. Expertul propriului tau corp – invata despre corpul tau si despre cum reactioneaza. Invata-ti partenerul ce atingere iti provoaca mai multa placere. Nu uita ca el nu este expertul corpului tau. Tu esti. Femeile care nu-si cunosc propriul corp nu sunt in stare sa stie ce le place din punct de vedere sexual. Ele nu au orgasm pentru ca nu au invatat ce merge si ce nu merge in cazul lor.

11. Comunica liber – comunicarea dechisa este esentiala pentru satisfacerea sexuala pentru ca oamenii nu sunt telepati. E nevoie de onestitate, incredere, respect si abilitatea de a-ti asuma riscuri.

12. Fii sigur ca partenerul e pe faza – daca partenerul tau nu este atent, nu vei ajunge la orgasm. Asa ca asigura-te ca sunteti amandoi pe faza.

13. Exagereaza tensiunea sexuala – muschii se contracta usor atunci cand orgasmul se apropie. Se intampla la ambele sexe, dar mai pregnant la femei. Exagerarea acestei contractari te poate ajuta sa ajungi la orgasm.

14. Incordeaza muschii – contractarea muschilor din jurul vaginului ajuta la pomparea sangelui in zona genitala. Sunt aceiasi muschi care se contracta in timpul orgasmului. Astfel, poti face orgasmul mai intens.

15. Lasa-ti capul pe spate – o astfel de miscare pe marginea patului iti poate aduce orgasmul si poate mari tensiunea sexuala.

16. Respira diferit – diferite moduri de respirare ajuta in timpul contactului si pot provoca orgasmul.

17. Tachineaza – pe tine insuti sau permite-i partenerului sa te tachineze atingandu-ti punctele placerii apoi retragandu-se iar si iar. Este un mod demonstrat de crestere a orgasmului.

18. Repeta – repetitia orgasmului (doar tu singura) este foarte folositoare. Prin practicarea orgasmului inclusiv cu zgomotele de rigoare poti castiga comfort si se reduce anxietatea. Poate ajuta in procesul invatarii orgasmului.

19. Stai sus – pozitia cu femeia deasupra te poate ajuta. Ii permite femeii sa preia controlul actului in sine ac***a stimulare maxima. Astfel, poate controla ritmul, adancimea penetrarii si stimularea clitoridiana. Pozitia este buna in special pentru femeile care simt nevoia sa fie in control sexual total.

20. Foloseste jucarii – daca te simti in largul tau, vibratorul poate fi o cale distractiva sa ajungi unde ti-ai propus repede si usor. Vibratorul merge cel mai bine atunci cand il folosesti tu singura.

 

 

--
Toate cele bune!

Jeni Chiriac
0732.84.36.38
Cabinet Individual de Psihologie Jeni Chiriac


jenichiriac.ro coachinglife.ro onlinedrsex.ro

Atentie!  Aceste recomandari au caracter general, pentru recomandari personalizate este necesara o programare in vederea anamnezei clinice si stabilirii etapelor de interventie terapeutica recomandabile pentru dvs.

 

jenichiriac.ro coachinglife.ro onlinedrsex.ro

Atentie! Aceste recomandari au caracter general, pentru recomandari personalizate este necesara o programare in vederea anamnezei clinice si terapiei sexuale aferente

 

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psiholog Jeni Chiriac
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psiholog Jeni Chiriac
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Disfunctii sexuale feminine.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Psiholog Jeni Chiriac MPsiholog Jeni Chiriac este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

In cazul sexului vaginal, femeile pot folosi diversi stimuli pentru ca satisfactia lor sa atinga nivelul mult dorit – orgasmul.
1. Pozitia larg deschisa: atunci cand femeia sta cu capul aplecat ridicandu-si mijlocul corpului, oferindu-i-se din plin barbatului care va trebui sa foloseasca un unguent parfumat ca sa faciliteze intrarea penisului in vagin.
2. Pozitia foarte larg deschisa: cand femeia isi tine coapsele ridicate si foarte larg desfacute, barbatul va trebui sa o patrunda usor, tinand-o de coapse si variind miscarile penisului care la inceput vor fi lente.
3. Pozitia sub saua armasarului: cand femeia isi aduna coapsele dupa umerii barbatului, deasupra, putin indoite si defacandu-le larg lateral; aceasta pozitie cere atentie deoarece femeia ofera penisului o deschidere mare a vaginului barbatul putand sa o penetreze in voie; pozitia aceasta poate fi considerata ca una foarte inalta.
4. Pozitia stransa: femeia si barbatul isi intind picioarele unul pe langa celalalt ; aceasta pozitie comporta doua aspecte: pozitia pe o parte, cand barbatul sta culcat pe partea stanga imbratisandu-si partenera pe care o va culca pe partea dreapta, principiu ce trebuie aplicat la toate femeile. Iar cand barbatul va culca femeia pe spate imbratisand-o in acelasi fel, se realizeaza pozitia stransa, varianta pe spate.
5. Pozitia ridicata: cand femeia isi tine coapsele ridicate, sprijinindu-se in maini si ac***a capul dat pe spate.
6. Pozitia deschisa: cand femeia isi va ridica picioarele pe umerii barbatului si se va sprijini cu mainile de mijlocul lui.
7. Pozitia semipresata: cand ambii parteneri sunt in pozitia de mai sus dar femeia tine unul din picioare intins; poate sa schimbe pozitia celor doua picioare, intinzand cand un picior cand pe celalalt obtinind astfel o durata mai mare a actului sexual.
8. Fenta de bambus: cand femeia tine unul din picioare pe umarul partenerului, iar celalalt il va intinde; poate alterna pozitia picioarelor.
9. Fixarea cuiului: cand amanta isi va fixa unul din picioare pe capul amantului, iar pe celalalt il va tine intins, pozitie mai greu de realizat si de scurta durata datorita dificultatii ei.
10. Pozitia crabului: cand femeia isi va tine picioarele stranse si indoite pe stomac, iar barbatul aplecat peste ea o va penetra stand sprijinit pe genunchi si cuprinzandu-i cu mainile umerii ei.
11. Pozitia pachet: cand femeia isi va impleti coapsele inlantuindu-si amantul si-i va retine penisul in vagin.
12. Pozitia in forma de lotus: cand femeia isi va tine picioarele unul peste celalalt, presand astfel penisul in vagin.
13. Pozitia turnata: cand femeia isi va inlantui cu picioarele mijlocul iubitului sau, iar acesta stand in picioare o va penetra si se va roti in timpul contactului sexual.

 

 

--
Toate cele bune!

Jeni Chiriac
0732.84.36.38
Cabinet Individual de Psihologie Jeni Chiriac


jenichiriac.ro coachinglife.ro onlinedrsex.ro

Atentie!  Aceste recomandari au caracter general, pentru recomandari personalizate este necesara o programare in vederea anamnezei clinice si stabilirii etapelor de interventie terapeutica recomandabile pentru dvs.

 

jenichiriac.ro coachinglife.ro onlinedrsex.ro

Atentie! Aceste recomandari au caracter general, pentru recomandari personalizate este necesara o programare in vederea anamnezei clinice si terapiei sexuale aferente

 

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psiholog Jeni Chiriac
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psiholog Jeni Chiriac
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vio_25 (acum 13 ani)

te-ai masturbat cu vibratorul inainte sa ai o relatie?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vio_25
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vio_25
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.