Clickmed
programare rapida la medic

Sunt normal sau......

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de englezu83 cu 13 ani in urma

Nici nu stiu cu ce sa incep...am 27 ani dar park ma simt de 105 ani:))))))nu mai am chef de viatza ..nu mai imi place sa socializez tot timpul sunt deprimat ma simt urmarit de ghinion in ultima vreme am avut si mici probleme de sanatate si cel mai rau ink nu am o relatie stabila cu o fata ...nici nu stiu ce sa mai cred despre viata asta stiu k sunt altii si mai rau dar.......sunt prea negativist oare ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt normal sau......"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

omnia (acum 13 ani)

Cu siguranta esti negativist :)
Intradevar, viata este din ce in ce mai grea...mai ales in tara asta.
Dar daca ne pierdem si speranta ca va fi mai bine, nu ramanem cu nimic... Incearca sa vezi si partea plina a paharului: esti tanar si ai tot timpul si pentru dragoste si pentru nenumarate realizari.
Daca vei continua sa fii negativist, cu siguranta totul iti va parea din ce in ce mai negru.
Incearca sa te bucuri de micile placeri pe care ni le ofera viata (asa, rare cum sunt); daca nu te straduiesti sa iesi, sa socializezi, in nici un caz nu-ti vei gasi o partenera; daca pleci de la ideea ca viata ta este urata si plina de ghinion..in nici un caz nu vei sti sa apreciezi sau sa identifici un lucru bun, atunci cand ti se va intampla.
Stiu ca in unele momente e extrem de greu sa fii optimist, dar cauta sa-ti focalizezi atentia pe alte directii...fa-ti planuri de viitor, seteaza-ti niste obiective, carora sa le dedici timpul..trebuie sa fie ceva in viata care sa-ti faca placere.
Probabil te deprima faptul ca esti singur; da, uneori e mai usor sa ai langa tine pe cineva care sa te sfatuiasca, incurajeze, dar...singuratatea nu a omorat pe nimeni!!
Are avantaje si dezavantaje...si nici o femeie nu va fi atrasa de un tip mohorat..neprietenos!

La locul de munca cum e?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
englezu83 (acum 13 ani)

in privinta muncii ce sa zic....m am axat doar pe constructii implicit o munk fizik mai grea poate si din cauza asta am acum probleme de sanatate (pneumotorax la plaman drept)nu stiu cat de grav este dar cert e k nu mai pot lucra in constructii asta sa intamplat recent cu 2 zile in urma poate si din cauza asta sunt asa deprimat....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de englezu83
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de englezu83
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.