Clickmed
programare rapida la medic

Diagnostic raspuns medic

Boli de inima
Intrebare postata de luki cu 13 ani in urma

In urma unei ecografii pe artere,am urmatorul rezultat,artera branhiala stanga;
-i.p.-3.3
-i.r.-1.1
-diametrul vasului;-3mm
-debit-45ml/min
artera branhiala dreapta;
-i.p,-4.2
-i.r,-1
diametrul vasului-3.4mm
debit-45ml/min
artera radiala dreapta
-i.p-6
-i.r-1
diametrul vasului-2.3mm
debit-9ml/min
artera ulnara dreapta
-i.p-7.9
-i.r-1.9
diam.vasului-2.3mm
debit-22ml/min
artera radiala stanga
-i.p-6
-i.r-1.3
diam.vasului-2.3mm
debit-10ml/min
artera lunara stanga
-ip-4.6
-ir-1
diam.vasului-2.9mm
debit-32ml/min
venasafena mare stanga la nivelul1/2 al coapsei si1/3inferoara coapsei,prezinta,lumenul crescut si valvele nu se inchid,modificari pre varicoase,am facut patru controale cardiologice unde mi s-a facut ekg,ecokardiografie ce nu au iesit modificate medicul care a facut ecokardiografia a spus ca din punct de vedere cardiologic nu am nici o problema mi-a recomandat sa iau 7zile panangin de 3ori/zi,sii sa refac un tsh care imi iesise in limite normale dar aproape de media de jos,am consultat trei medici endocrinolodi,deoarece primul medic doar in urma consultatiei care a constat doar in palpare mi-a pus dignostic de gusa polinodulara (nu am modificari in zona glandei)tratament cu eutirox,vitamina e tri luni dpa care urma sa merg la control,mi-sa parut aiurea sa trec pe un tratament hormonal fara alte investigatii,fapt pt,care am consultat alt medic care in urma consultului tot palpabil si intrebarilor verbale a spus ca parerea dumneaei este ca nu am nimic endocrinologic ca toata starea mea era pe fond de stres(tremur de miini, durere in piept ,
raceala in ceafa,o scadere in greutate de4kgintr-o saptamana,neodihna nocturna asta s-a intimplat infebruarie2009,acum am revenit la greutatea initiala 48kg)dar totusi a zis sa vin a doua zi in spital sa fac un tsh ,care a iesit in parametri,mi-a prescris tonotyl timp de15zile,eurovita antistres si diazepam,atunci cand doi medici se,,contrazic"consulti un al treilea care a spus ca doar un rezultat tsh nu este elocvent pt. a pune un diagnostic al glandei fapt pt.care am facut anumite analize nu le am acum la mine ,dar au iesit in parametri mai putin calciu sii pe hematologie ,cand a vazut analizele d-na doctor a spus ca din punct de vedere endocrinologic nu am nimic,si sa repet analiza pe hematologie daca ese tot modificata sa consult un medic hematolog,sunt fumatoare in aceea perioada fumam 1.5pach/zi tigari tari,nu m-am lasat de fumat in schimb am schimbat tigarile cu unele foarte slabe sii le-am redus la 12-15/zi,cu trimitere de-la medicul de familie am repetat analizele du-pa trei luni care nu au mai iesit modificate fapt pt.care medicul de familie mi-a spus ca intradevar factorul modificarii fiind tutunul sii nu ce suspecta dumnealui(ceva legat de ficat)
care este parerea d-neavoastra.

cu stima si respect,
multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Diagnostic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Medicina Interna MDr. Medicina Interna este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

1.Dopplerul arterial la nielul membrelor superioara exclude ocluzie/arteriopatie, toti indicii de rezistivitate IR sunt>1.
2. In ceea ce priveste afectiunea tiroidiana aceasta trebuie stabilita atat pe baza examinarii clinice, biologie (TSH, FreeT4, ATPO), cat si ecografie tiroida.
Senzatia de sufocare, de nod in gat, palpitatii pe care o resimtiti este rareori data de o problema tiroidiana. Gusile voluminoase pot da intr-adevar compresie pe trahee cu senzatie de sufocare, de obicei aceasta fiind cvasipermanenta insa. De cele mai multe ori "senzatia de nod in gat" , "de sufocare" ocazionala, mai ales daca apare in context de suprasolicitare psihica, dupa un stres sau o suparare, este mai degraba expresia unui disconfort psihic, in acest sens consilierea psihologica fiind de un real ajutor.
Va doresc multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Medicina Interna
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Medicina Interna
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de inima.

Inscrie-te aici!
Advertisement
luki (acum 13 ani)

multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luki
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luki
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Gabriela (acum 13 ani)

Pentru problema dvs de sanatate, in primul rand ar trebui sa faceti o analiza a intregului organism cu un aparat total inofensiv, care citeste la nivel de celula, fara radiatii si fara recoltare sange, pentru a vedea cauza problemelor dvs de sanatate. Aceasta analiza dureaza 30 de minute si costa doar 70 Ron. Apoi, in functie de rezultat vi se va recomanda tratament 100% naturist si personalizat pentru dvs. Pentru mai multe detalii si programari puteti suna la tel 0720325245. Gabriela.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.