Clickmed
programare rapida la medic

Nu vad cu ochelarii raspuns medic

Afectiuni oculare
Intrebare postata de Ionela1308 cu 13 ani in urma

Buna ziua.
Mi-am facut in urma cu 2 ani un control oftalmologic in urma caruia diagnosticul pus a fost +0,5 la ambii ochi cu recomandarea sa ii port numai la citit si cand ma uit la tv.
Nu am vazut niciodata cu acei ochelari, problema mea care m-a facut sa ma duc la control (la un moment dat imaginea se incetoseaza sau se tulbura si nu mai vad) a ramas fara solutie. Anul trecut am fost la un alt cabinet si mi-au pus alt diagnostic. 1.25 cu 0.75, astigmatism si recomandarea sa ii port tot timpul. Nici cu acesti ochelari nu vad. Cand am cerut explicatii mi-au spus ca ma voi obisnui cu ei, insa a trecut un an si eu nu vad decat 5 minute cu ei apoi problema reapare. Ce este de facut? Multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu vad cu ochelarii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Radu Iulian Burcin MDr. Radu Iulian Burcin este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Daca atunci cand va testeaza la distanta cu +0.75D sau +1D vedeti cetos ultimul rand (si fara lentila vedeti clar) atunci nu aveti nevoie de ochelari. Daca vedeti mai clar cu +1D atunci veti purta doar la aproape ochelarii de +1D (mai ales daca aveti sub 35 de ani). Cei care stau mult la computer au fenomene de oboseala oculara cu incetosare. Este necesar sa faca o pauza (priviti in departare!) de 10-15 min la 1-11/2 ore si sa-si puna lacrimi artificiale fara conservanti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Radu Iulian Burcin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Radu Iulian Burcin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni oculare.

Inscrie-te aici!
darius (acum 12 ani)

buna ziua! din pacate am fost implicat intr''''un "scandal"si am primit un pumn in ochi....s''''a invinetzit ....inrosit pe partea alba ...a trecut...dar acum observ ca pupila nu se microsreaza la lumina ramane tot asa marita.vederea nu e afectat doar foarte putin la soare.ce poate fi?
Va multumesc!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.