Clickmed
programare rapida la medic

Posibilitate de infarct la adolescenti,hipertensiune sau doar stres?

Diverse
Intrebare postata de alexia_2009 cu 13 ani in urma

Buna...anul acesta fac 19 ani si ,spre nefericirea mea am tot mai multe probleme de sanatate,in general sunt foarte sensibila...insa ceea ce ma deranjeaza de cateva zile este o durere de inima care se prelungeste in mana stanga in intregime,iar intensitatea variaza in functie de starile mele emotionale...tin sa specific ca invat destul de mult,in general dorm destul de putin (rar ajung la 8 ore pe noapte),traiesc in stres continuu,am terminat cu bacalaureatul,am admiterea si foarte multe alte activitati pe care nu le mai parcurg cum imi doresc datorita problemelor de sanatate...stiu riscurile pe care le implica stresul si nedormitul,fac asta de cand ma stiu,insa voiam sa stiu daca exista posibilitatea ,Doamne fereste sa ajung la infarct...problema este ca tatal meu a fost hipertensiv in tinerete si am luat in calcul si posibilitatea ereditara...am nevoie de un sfat...Inca ceva: nu am timp sa ajung la analize!Va multumesc anticipat:)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Posibilitate de infarct la adolescenti,hipertensiune sau doar stres?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Omnia (acum 13 ani)

Alexia,

Acest "nu am timp sa ajung la analize" nu ar trebui sa existe, in cazul unei persoane care se teme ca ar putea face infarct!
Sa fim seriosi, timp gasim pentru toate p***aile, dar niciodata pentru a merge la medic, pentru ca nu tinem suficient de mult la noi! Daca te-ar ruga cea mai buna prietena a ta sa o insotesti la medic intr-o problema importanta ce i-ai raspunde? Iti garantez ca i-ai raspunde afirmativ.

Simptomele tale pot fi cauzate, asa cum banuiesti si tu, de stres, oboseala, sau emotiile negative.
Daca ai risc sau nu de infarct, nimeni de pe acest forum nu o sa poata sa-ti confirme...decat un medic in urma unui consult cardiologic!

Invata sa-ti prioritizezi activitatile: bacul, admiterea...sunt intr-adevar extrem de importante pentru viitorul tau...dar, ca acest viitor sa existe cu adevarat...e nevoie in primul rand de sanatate!
Si eu si multi altii ma trecut prin aceste "probleme", am terminat si facultatea, si mastere...facem fata unor servicii dificile in anumite momente...crede-ma..daca te termina psihic atat de tare pregatirile de la acesta varsta (care vei descoperi cu trecerea timpului ca sunt minore), in momentul in care te vei confrunta cu adevaratele probleme ale vietii, vei claca!!

Invata sa te calmezi, sa te organizezi si vei descoperi ca timpul iti permita sa faci tot ceea ce trebuie! Invata sa te pui pe tine pe primul loc, sanatatea ta, viata ta! si daca le ai pe cele doua, vei avea timp sa faci multe pe parcursul vietii!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
alexia_2009 (acum 13 ani)

Thanx,Omnia...ai dreptate,stiu toate acestea si recunosc ca nu tin deloc la mine,insa incerc sa ma schimb...acum sunt mult mai bn,am fost la control si e totul ok (cu odihna si pastile,bineinteles)...:*:*:* ms ptr sfat,o sa incerc sa nu mai privesc totul hiperbolic:X

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexia_2009
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexia_2009
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.