Clickmed
programare rapida la medic

Rugaminte

Hernie de disc
Intrebare postata de mari_buisolu cu 13 ani in urma

Buna ziua
Am si eu o problema mai delicata:Bunica mea are aproape 70 de ani si de cel putin 20 de ani traieste cu 2 hernii..........se strange cu burtiera,prefera sa stea asa decat sa se opereze(ii este foarte frica)............as vrea sa stiu daca reusesc s-o conving sa se opereze exista vre-un risc,din cate stiu aceste operatii sunt destul de usoare dar tinand con ca de atatia ani traieste cu aceste hernii ma gandesc ca ar putea aparea complicatii.............si daca se poate sa imi recomandati un doctor bun la care sa ma duc cu ea........
Va multumeesc frumos!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rugaminte"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (acum 13 ani)

Orice operatie prezinta un anumit grad de risc, mai mare sau mai mic. Operatiile de hernie sunt niste operatii de rutina, care in mod normal nu pun probleme. Desigur, nu exista garantii. Problema se pune altfel: pericolul in care bunica ta (care este o femeie inca tanara) neoperandu-se este mult mai mare decat pericolul operatiei. De asemenea, daca nu se opereaza, acele hernii se pot strangula si atunci pe langa ca este extrem de periculos, trebuie operata in urgenta si abia atunci se complica situatia.
Convinge-o spunandu-i ca este mai periculos sa stea asa si ca atunci cand va ajunge sa fie urgent (si va ajunge!), va fi grav si complicat. Pe cand asa, sunt operatii de rutina care desigur prezinta mici riscuri, dar mult mai mici decat operatia urgenta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mari_buisolu (acum 13 ani)

Multumesc pentru raspuns.Daca puteti sa mai imi spuneti care sunt sansele ca aceasta hernie sa revina dupa operatie!Bunica este o femeie de la tara si foarte activa,stiu sigur ca dupa operatie ea nu se va opri din a face efort-iar eu nu sunt acolo cu ea zilnic sa o supraveghez!Am inteles ca daca se opereaza si recidiveaza este mult mai grav.
Va multumesc frumos!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mari_buisolu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mari_buisolu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
carlamihai (acum 13 ani)

Mari,mama mea a suferit 9 astfel de operatii,pt. ca asa cum spui tu,nu s-a oprit din a face efort. de fiecare data fugeam cu ea la urgenta. pana cand ,dr.-ul a zis sa nu o mai ducem ,ca la 70 de ani nu vrea sa-i moara pe masa de operatie.dar daca dansa are grija ce mananca ,sa nu se baloneze,pt. ca atunci ies intestinele si se torsioneaza si face ocluzie intestinala,poate sa stea asa incinsa cu braul si sa-si duca batranetile fara bisturiu.iti spune Stan Patitul!adica eu sunt experta in acest caz nefericit . trebuie sa mai stii un aspect destul de trist: moartea de ocluzie intestinala e ORIBILA. atat pt. bolnav ,cat si pt. cei din jurul dansei.vino pe mess,daca vrei adnana_2967 .te astept cu drag!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carlamihai
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carlamihai
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.