Clickmed
programare rapida la medic

Ce poate fi?

Diverse
Intrebare postata de lisette cu 13 ani in urma

Buna ziua am si eu o intrebare.mama mea in varsta de 37 de ani se plange de niste pete usor rosiatice care o mananca ingrozitor.ea a observat ca ii apar mai ales cand se enerveaza.ma puteti ajuta?imi puteti da vre-un sfat? multumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce poate fi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

marialeea (acum 13 ani)

Buna. Si fratele meu prezinta aceleasi simptome, in special cand se enerveaza. Mama ta SIGUR a observat ca acele pete apar NUMAI cand se enerveaza? Si... acele pete nu cumva se umfla? Fratele meu asa pateste. A fost si la dermato, si nu are nimic, sunt pur si simplu pe fond nervos. El ia niste calmante din plante, pe care i le-a dat medicul, atunci cand are problemele astea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
lisette (acum 13 ani)

marialeea ms pt raspuns.pai da atunci ii apar cand se enerveaza sau este in situatii tensionate,cand e agitata si da se umfla dar foarte putin...si ce calmante ia recomandat?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lisette
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lisette
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marialeea (acum 13 ani)

Pai, in primul rand, poate lua Sedatif PC, atunci cand este nervoasa. Sau Calmogen Plant. Sedatif-ul parca a fost mai eficient in ceea ce-l priveste pe fratele meu, dar... nu se stie la mama ta, sa incerce intai Calmogen Plant, apoi, daca nu observa o ameliorare, sa ia Sedatif PC.
Multa sanatate ii urez. Sa stii ca, fiind pe fond nervos, nu prea are vindecare, ci doar ameliorare. Fratele meu are chestia asta din adolescenta (iar acum e "galigan" in toata firea, are 33 de ani).
Apoi, ce sa-ti zic... daca nu e "inchisa" la minte ca fratele meu... se poate duce la psihiatrie. Si acolo i se pot recomanda calmante usoare. Hmmm, numai ca nu orice persoana accepta lucrul asta, pentru ca, gata, pentru unii, a merge la psihiatrie inseamna automat ca "esti un om nebun". Ce p***ae!! Dar... deh. Fratelui meu i s-au recomandat calmantele astea de la dermato si chiar i s-a zis sa mearga la psihiatrie, dar daca el a observat ca are o imbunatatire... nu s-a mai dus. Vezi si tu, daca mama ta nu simte o ameliorare... atunci trebuie sa o convingi sa mearga macar la medicul de familie ca sa i se prescrie vreun calmant usor. Ca petele astea care apar la nervi... nu trec sub nici o forma singure!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.