Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina, oare?

Sarcina
Intrebare postata de danutza.. cu 13 ani in urma

Buna fetelor! as vrea sa stiu daca a trecut cineva prin asta sa ma lamureasca si pe mine, am avut menstruatie pe 29 mai, iar ciclul meu este de 28 de zile. inainte cu 2 zile sa-mi vina in luna asta am avut o scurgere maro inchis, in ziua in care trebuia sa-mi vina, adica pe 26, nu mi-a curs nimic, dar a doua zi (pe 27), dupa amiaza mi-a venit menstruatia. mentionez ca nu mi-a intarziat niciodata, pana acum (nici macar 1 zi). am facut sex cu sotul cand eram la ovulatie dar ne-am ''''ferit''''. acum menstruatia mea este normala cantitativ, dar totusi credeti ca este posibil sa fie o sarcina? stiu ca oricum trebuie sa astept pana luna viitoare sa vad daca e sau nu e, dar daca a trecut cineva prin asta nu ezitati sa-mi impartasiti. va poop!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina, oare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

INA_ (acum 13 ani)

buna.spuneai ca ai fost la ovulatie dar v-ati ferit.Asta ar insemna ca nu esti insarcinata.Dar spermatozoizii rezista aproximativ 5 zile in colul uterin.Cel mai bine pt linistea ta e sa iti iei un test de sarcina...fa-l dimineata, e cel mai sigur.bafta!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de INA_
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de INA_
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
danutza.. (acum 13 ani)

iti multumesc mult pentru raspuns, o sa-mi cumpar maine un test si-l fac poimaine dimineata pentru ca menstruatia mea vad ca se cam termina si trebuia sa dureze 7 zile iar asta e a treia. mersi mult, te pup.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de danutza..
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de danutza..
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.