Clickmed
programare rapida la medic

Durere in gat

Durere gat
Intrebare postata de vdaniel cu 13 ani in urma

Buna ziua,numele meu este daniel si am o problema cu glanda dreapta mi sa facut un control in londra unde locuiesc si mi au zis ca acesta glanda este mai mare cu 1.2mm,problema este ca acuma un an am avut infectie in gat si nu cred ca sa tratat am facut exudat si analize la sange care au iesit bune dar problema mea este aceasca glanda nu stiu daca este din cauza acelei infecti si nu stiu ce sa iau sau sa fac ,doctori de acia lasa de dorit majoritatea indieni care mi recomanda paracetamol cea ce cred eu ca este pur si simplu inadmisibil de aceea vreau parerea dumneavoastra a medicilor romani,va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere in gat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

aliani (acum 13 ani)

buna daniel.eu sunt tot in londra,stiu ce zici despre doctori,sunt toti varza,am acceasi problema ca tine,am probleme cu tiroida(hipertiroidism).pe mine ma tot plimba,la inceput cu paracetamol,apoi mia fost tare rau si in sfarsit am obtinut o analiza la inima pt. ca am tahicardie din cauza glandei.Sfatul meu e sa mergi acasa sati faci analize.aici nu rezolvi nimic.La fel am si eu dureri ca tine ,la inceput am zis ca am rosu in gat dar durerea vine de la glanda.ce fel de simptome mai ai?trebui sa te duci la un endocrinolog in tara .Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.