Clickmed
programare rapida la medic

Alimentatie sanatoasa?!

Diverse
Intrebare postata de k14948 cu 13 ani in urma

Cum putem oare sa mai mancam astazi sanatos?
Rosiile sunt scortoase, fara gust si miros ca al''dat'', fructele de tot felul asisderea, porcul sau puiul e crescut cu bobite cu hormoni si carnea e fada, si ultima chestie pe care am descoperit-o este ca branza are ceva dubios in compozitie, nu, nu (doar) clasicul aracet, ci probabil grasime animala (la prelucrarea termica...gen omleta cu branza, aceasta s-a topit complet si rezultatul ramas in tigaie a fost o zeama galbuie putitoare si o mazga alba cauciucata). Partea mai p***a e ca am crescut la casa cu curte mare si bunicii se ocupau cu gradinaritul si mai stiu ce gust aveau legumele si fructele crescute fara eprubete, iar de la tara mancam o carnita..mmmmm.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Alimentatie sanatoasa?!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Iuli (acum 13 ani)

Pai dak nimic nu e bun, ai 2 variante: iei iei numai din piata de la tarani si iti faci cunostinte la tara sa iti dea, sau iti faci singura cateva straturi de morcovi in curte. Sau in spatele blocului. Alta solutie nu vad. Ah sau te muti la tara.
P.S.: bumblebee?!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.