Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina

Sarcina
Intrebare postata de RAMONA90378 cu 13 ani in urma

Buna ziua . Ma adresez in primul rand mamicilor care poate au avut simptome k ale mele . Sunt insarcinata in 22 de sapt.si am cerclaj facut. Problema este urmatoarea: de vreo 2 sapt imi curge pe langa scurgerea normala de sarcina si o apa (nu prea multa )...am fost la dr meu sa vad ce este si in urma consultului mi-a spus k e bine , k nu sunt membranele rupte... dar eu ma gandesc k daca sunt fisurate...exact asa am avut si la sarcina anterioara doar k imi incepuse sa curga de prin 2 luni jumate,sarcina pe care am pierdut-o in 23 de sapt. Tare imi este teama sa nu mi se intample ceva...daca vreo cineva s-a confruntat cu ceva asemanator mie va rog sa-mi raapundeti si mie . va poop si Doamne ajuta.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

danutza.. (acum 13 ani)

Buna Ramona, eu personal nu am trecut prin asta dar cumnata mea este in aceeasi situatie ca si tine, tot cu serclaj facut si stiu ca se confrunta cu aceeasi problema adica lichidul acela, si ea s-a speriat, a mers la doctor si la fel i-a spus sa stea linistita ca nu se intampla nimic, si intr-adevar nu a avut nici o problema pana acum si mai are cateva zile si naste. eu zic sa incerci sa stai linistita si totul o sa fie bine. sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara si multa, multa sanatate tie si lu'' bb.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de danutza..
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de danutza..
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Rusca (acum 13 ani)

Buna Ramona ,eu sunt insarcinata in 30 de saptamani si am aceeasi problema.Am fost la dr si la fel mi a spus sa stau linistita ca totul e ok,dar sa stau cat mai linistita si sa nu fac efort.Am inteles ca se poate intampla sa curga mici cant de apa ,fara ca fatul sa fie in pericol.Imp e sa nu fie o cant mare de apa.Sarcina usoara in continuare si nastere usoara!Sa auzim numai de bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.