Clickmed
programare rapida la medic

Dupa operatie fractura

Oase si articulatii
Intrebare postata de petrique cu 13 ani in urma

Salut
am avut fractura inchisa la metacarpian 2 mana dreapta, am fost operat si mi-a bagat si o tija la sp. jud. ploiesti.....doctorul a zis ca decurs totul ok...dupa ~ 4 saptamani mi-a scos tija...doctorul multumit....dar la 5 zile dupa am observat ca mi s-au umflat radacinile unghiilor la degetele 2,3,4,5. mi-am amintit ca nu am mai fost nevoit sa imi tai unghiile la mana dr de vreo 3 sapt, si am impresia ca umflaturile sunt de fapt unghiile dezvoltate invers
credeti ca se poate sau nu sunt decat umflaturi? cu toate ca ma dor degetele..si se observa forma unghiilor, colturile

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dupa operatie fractura"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Victor Richard (acum 13 ani)

Eu cred ca sunt doar umflaturi, dar mergi la medic sa iti spuna exact despre ce este vorba, paote se intalnesc si astfel de cazuri si daca ignori problema lucrurile se pot inrautati.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Victor Richard
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Victor Richard
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
petrique (acum 13 ani)

am fost in dimineata asta la consultatie, la cel care m-a operat, si a zis ca nu are nicio legatura cu operatia. mi-a spus sa ma duc la dermatolog, am fost la dr. de fam. sa-mi dea trimitere si mi-a spus ca mi se pare, ca nu este nimic umflat, cu toate ca este mai mult decat evident....intr-un final mi-a dat trimitere. ma duc maine dimineata la dermatologie, sper sa nu fie nimic grav.... cu toate ca v-am spus nu am mai fost nevoit sa-mi tai unghiile de mai mult de 3 saptamani.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de petrique
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de petrique
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.